GHANA; Surové shea a kešu ořechy
Hledám odběratele surových Shea ořechů pro bambucké máslo, surových kešu ořechů.
KAMERUN; Palmové ořechy a olej
Obchodujeme s palmovými ořechy a sídlíme v jihozápadním regionu Kamerunu. Hledáme odběratele, kteří mají zájem o palmový olej, protože máme nedostatek kapacity k přeměně ořechů na konečný produkt.
PÁKISTÁN; Ovoce a zelenina
Jsme vývozce ovoce a zeleniny, máme vlastní farmy pro jejich pěstování. Vyvážíme ovoce a zeleninu do mnoha zemí, hledáme nové zákazníky. Poskytujeme kvalitní produkty.
PÁKISTÁN; Textil a potraviny
Obchodujeme se všemi druhy textilního zboží a vyvážíme čerstvé potraviny z Pákistánu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
Egypt; Potraviny
Hledáme odběratele alkoholu, čerstvé zeleniny a ovoce z Egypta.
GHANA; Potravinářské výrobky
Naše farma Danko Farms & Co. produkuje a dodává kakaové boby, vanilkové lusky, ananasové a zázvorové produkty, pepř a jiná koření, potravinářské výrobky, rafinovaný kokosový olej, zemědělské produkty a také oděvy. Máme zákazníky po celém světě. Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby (fermentované a sušené). Produkty jsou zcela 100% přírodní. Máme ...
VIETNAM; Tropické ovoce
Firma LONG VINH PHAT Co. je jedním z předních vývozců čerstvého tropického ovoce a zeleniny ve světě. Dodáváme čerstvé tropické ovoce prvotřídní kvality z Vietnamu po celý rok. Zaručujeme, že naše výrobky jsou nejvyšší kvality podle VIET GAP, GLOBAL GAP a hygienických norem procesu balení. S dlouholetou zkušeností nabízíme široký výběr chutných ...
THAJSKO; Thajské potraviny
Vyrábíme občerstvení, sušené tropické ovoce a vyvážíme rýži z Thajska. Vyrábíme a vyvážíme thajskou jasmínovou rýži, bílou rýži 100%, bílou lepkavou rýži, rýži parboiled 100%, zlomkovou rýži, občerstvení jako rýžové a ořechové krekry, kokosové čipsy, banánové čipsy, sušené mango, papáju, ananas, kokosový ořech, longan, durianové čipsy, sušené ...
GHANA; Brambory
Jsem ghanský zemědělec, pěstuji brambory, hledám evropské odběratele. Moje brambory jsou čerstvé, prosté chemikálií, lahodné. Jsem schopen dodat jakékoliv množství.
Hledám prodejce krouhaného zelí ve Zlíně
Prodej krouhaného zelí ve Zlíně
PÁKISTÁN; Ovocné šťávy a konzervované ovoce
Poptáváme ovocné šťávy a konzervované ovoce různých druhů.
Rámcová smlouva - dodávka zeleniny a ovoce pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky zeleniny a ovoce v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Potraviny
Potraviny Celkové množstvá su uvedené v SP Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 115165,5100 EUR
Poptáváme dodavatele syrového křenu
Poptávám pěstitele a prodejce syrového křenu. Kamionové odběry.
Konzervované houby
Poptáváme konzervované houby "kukmák sklepní".
Hledám výkupnu vlašských ořechů
Poptávám výkup jader vlašských ořechů z letošní sklizně. Nejlépe střední Čechy. Děkuji
Poptávám krouhané zelí k naložení
Dobrý den. Sháním krouhané zelí pro nakládání v libereckém okolí. (Rubín už zelí nedělá.) Děkuji. Seidl.
GHANA; Růžové dřevo a bambucké ořechy
Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli polen růžového dřeva a bambuckých ořechů. Jsme schopni dodávat tolik, kolik chcete.
GHANA; Zelené papriky
Jsme pěstitelé zelených paprik ve velkém množství. Hledáme kontakty na odběratle v Evropě za účelem obchodní spolupráce.
GHANA; Semena Annatto
Jsme ghanští vývozci červených semen Annatto (používají se do potravin). Hledáme stálé odběratele.
VIETNAM; Potraviny, zemědělské produkty
Jsme dodavatelem potravinářských a zemědělských produktů ve Vietnamu. Naše výrobky: mražené a sušené mořské plody, kokosové výrobky, fazole, konzervované ovoce, sušené ovoce, tapioka, ... Hledáme odběratele.
GHANA; Čerstvé zelené chilli papričky
Jsme pěstitelé zeleniny a koření v Ghaně. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli čerstvých zelených chilli papriček. Můžeme letecky dodávat 2 tuny každý týden.
Poptávám brambory a cibuli na uskladnění
Poptávám brambory a cibuli na uskladnění.
EGYPT; Zemědělské produkty
Jsme egyptská firma zaměřená na export, import, zvláště zemědělských produktů, zeleniny, ovoce, koření, léčivých rostlin. Náš web: www.fmaex.com Hledáme spolupráci importéry, exportéry.