TOGO; Potraviny, nápoje
E.U.BROTHERS COMPANY má pobočky v 5 západoafrických zemích a zabývá se obchodováním všeobecně, ale hlavně s potravinami a nápoji. Hledáme dodavatele.
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
EGYPT; Zelenina, ovoce
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry čerstvé zeleniny a ovoce, letecky i po moři.
EGYPT; Byliny a koření
Naše firma HERBS EGYPT je považována za jednu z největších firem v Egyptě v oboru pěstování, produkce, výroby a exportu bylin a koření. Jsme držiteli certifikátů ISO a HACCP. Některé z našich produktů: listy bazalky, máta peprná, majoránka, heřmánek, měsíček, výhonky kopru, petržel, tymián, květy ibišku, semena fenyklu, semena kmínu, semena ...
GHANA; Olej, ořechoviny, sója
Sebastian Prisah je ghanská společnost, která se zabývá dodávkami palmového oleje, kešu oříšků, sóji, čiroku, podzemnice olejné a dalšího. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
IRSKO; Jahody sušené mrazem
Jsme irská firma Angefoods Ltd. vyrábějící směsi sušenek. V současné době poptáváme lyofilizované (mrazem sušené) jahody.
USA; Pyré, šťávy
Hledáme dodavatele ovocného a zeleninového pyré a koncentrátů šťáv. Jsme mezinárodní obchodní firma specializovaná na potravinářské ingredience, která zásobuje všechny hlavní segmenty potravinářského a nápojového průmyslu. www.backupingredients.com
BENIN; Potraviny
Hledáme dodavatele konzervovaných potravin, ovoce a zeleniny, pekárenských výrobků. Prosíme o zaslání seznamu produktů, katalogu a ceníku.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele etiopských zemědělských produktů jako jsou sojové boby, cizrna, čočka, fazole atd. Máme velké množství všech produktů a naše ceny jsou velmi dobré.
GHANA; Olej, ořechoviny
Firma Sebas Prisah je ghanská společnost, která se zabývá dodávkami palmového oleje, kešu oříšků, sóji, čiroku, podzemnice olejné a dalšího. Hledáme odběratele.
EGYPT; Ovoce, zelenina
Jsme importní a exportní společnost Elheba. Hledáme odběratele egyptských citrusů a dalších plodů. Vyberte nejlepší kvalitu citrusového ovoce jako jsou pomeranče, citrony, mandarinky, grapefruity a červená cibule, bílé fazole, rýže, čočka, papriky, rajčata, pálivá červená paprika. A také jiné produkty dle požadavků. Webová stránka: ...
TOGO; Potraviny, potravin. přísady
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme obchodníci s ...
LIBYE; Potraviny
Jsme libyjská společnost dovážející všechny druhy potravin, zvláště mléko s dlouhou trvanlivostí, sýry, kukuřičný olej, cukr a mandle. Máme zájem o navázání dlouhodobé spolupráce s obchodníky na trhu EU.
PÁKISTÁN; Citrusové plody
Hledáme odběratele čerstvého medového manga, pomerančů, mandarínek Kinnow, citrusů pákistánské produkce. www.honeymangoes.com Naše produkty mají certifikát HACCP. Již spolupracujeme s firmami v řadě zemí.
VIETNAM; Chmel
Vietnamská firma Vietdelta Co., Ltd se zabývá obchodováním s potravinářskými ingrediencemi, hlavně se jedná o karamel, vanilku, práškové mléko, kakao v prášku, slad atd. Spolupracujeme s dodavateli z celého světa. Nyní bychom rádi importovali chmel. Prosíme o zaslání cenové nabídky, minimálního odběru, dodací lhůty atd.
ČÍNA; Houby
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli následujícího: 1. hřiby smrkové - mražené, celé, půlky, kostky, plátky, sušené, třída A/AT1/A2/B/C/D, v soli 2. lišky - mražené, sušené 3. smrže kuželovité - mražené, sušené 4. černé lanýže - čerstvé, sušené Nyní vyvážíme do Itálie, Polska, Německa, Holandska a Japonska.
PÁKISTÁN; Ovoce, houby, rýže
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli ovocné dužniny jako mango, kino a jiné. Mohu dodávat rozinky (červené, hnědé, černé) pro vinařský průmysl a lesní houby, rýži nejvyšší kvality.
UGANDA; Potravinové produkty
Chtěl bych navázat kontakty s firmami, které nakupují fazole, sóju, sušený maniok, vanilku, kakao, zázvor a česnek.
EGYPT; Pomeranče
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli čerstvých egyptských pomerančů Navel. Sezóna začne od poloviny listopadu do března. Máme dlouholeté zkušenosti v exportu pomerančů do mnoha zemí. Máme evropské certifikace pro export egyptských pomerančů do Evropy (ISO / GAP / BRC). www.SilverSea.me
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
BENIN; Teakové, Tali dřevo
Jsme přední společností zabývající se vývozem surovin (kešu oříšky, teakové dřevo, dřevo Tali atd.) Hledáme odběratele.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
MALAJSIE; Potraviny
Jsme zavedená malajská obchodní společnost. Obchodujeme s potravinami, rychle se kazícím zbožím. Také působíme jako nákupčí pro mezinárodní firmy, které kupují malajské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Kešu ořechy
Hledáme odběratele kešu ořechů.
ČÍNA; Zemědělské potraviny
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména: Zpracované zemědělské potraviny: plátky zázvoru, miniplátky zázvoru, různé jiné upravené zemědělské ...