Poptávám pěstitele obilovin
20071129035; Rumunský soukromý podnikatel - specializovaný na pěstování obilovin a dalších plodin - hledá partnery pro reciproční produkci a subdodávky. V rámci reciproční produkce hledá podnikatel partnery pro (1) pěstování rostlin pro bionaftu a dalších druhotných energetických rostlin; a (2) pěstování zvířat. Dále hledá subdodavatele ve výrobě ...
Poptáváme dodávky krmné pšenice
Poptávám dodávky krmné pšenice 200q / měsíčně. Dodávka včetně dopravy.
Poptáváme dodávky slámy
Hledáme strategického partnera na dodávka slámy pro projekt výroby pelet. Množství cca 5000t/rok v hranatých balících. Prosím zašlete množství jaké jste schopni dodat a ceny.
Poptáváme dodávky ječmene
Poptáváme ječmen vhodný pro sladování. Počet kusů: 100 t / měsíčně Region: Český Krumlov
Poptávám proso a slunečnicová semínka
Hledám dodavatele černých slunečnicových semínek a prosa v jakémkoli množství. Cena za kg rozhoduje. Děkuji
Poptávám krmnou pšenici
Poptávám krmnou pšenici, 100 tun, případně i v menším objemu - po 5q. Nejlépe Olomoucký kraj, popř. celá ČR.
Poptáváme biozrniny
Poptávám dodávky biopšenice a bio zrnin v neomezeném množství.
Poptáváme pohankové lusky
Poptávám pohankové lusky - šustí jako náplň do polštářů pod hlavu. Region: Jihomoravský kraj
Poptáváme slaměné došky
Hledám dodavatele slaměných došků, jakékoliv množství. Stálý odběr, doprava vlastní.
Poptáváme slámu
Landi Aachtal je firma ve Švýcarsku činná v zemědělství a v našem závodě zpracováváme ročně více tun slámy do velkých balíků na slámové pelety. Hledáme v Česku dodavatele, kteří by prodávali lisovanou slámu do velkých balíků a přímo dodávali našemu podniku ve Švýcarsku.
Poptáváme seno
Koupím seno 1-2 balíky měsíčně . Lysá nad Labem
Poptáváme ječmen k využití pro palivo
Poptáváme obilovinu ječmen k využití jako palivo (i znehodnocený)
Poptáváme pravidelné dodávky máku a kmínu
Společnost Bestberry s.r.o se sídlem v Praze jejíž hlavní činností je nákup a prodej suroviny suché plody ze zahraničí má zájem o dlouhodobou spolupráci s pěstiteli a prodejci máku. Odbyt cca 100 t měsíčně. Zároveň máme zájem o kmín.
Poptáváme mák, hořčici, proso
Koupíme mák modrý 7 -tun, horčici žlutou, kvalita dle ČSN - 100 tun a proso žluté, červené i zelené
Poptáváme obilí a plodiny v BIO kvalitě
Poptáváme obilí (pšenici,žito,oves,ječmen)pro další zpracování v BIO kvalitě (ne krmné).Přivítáme i nabídku na další plodiny v BIO kvalitě-pohanka,hrách,čočka,ad. Dále poptáváme sušená vejce v BIO kvalitě. Množství odebraného zboží by se mělo pohybovat ve stovkách kilogramů.
Poptávám 100 tun potravinářské pšenice
Poptáváme dodavku potravinárskej pšenice a žita. Pravidelný odber pšenica 100 ton mesačne žito 20 ton mesačne /24/ možnosť jednotlivé dodavky platba aj hotovosť. Adresa dodania Miroslav Grznár - MLYN ZRNO, Veľké Hoste 182, 956 38 Šišov Okres Bánovce n/Bebravou Slovensko Tel.: 00421 38/7695717, 00421 907 705 129, mobil: 00421 905 652 ...
Poptáváme oves krmný, minimálně 50 tun
Poptáváme OVES KRMNÝ (alespoň 50 tun) s následujícími parametry: vlhkost max 14 %, testovaná váha min. 47 Kg/Hl, cizí látky max 6 %, barva - žlutá. Cena dohodou (kolem 100 €/t). Celá ČR.
Hledáme partnery v oblasti rostlin. produktů
200613522; Bulharská firma specializující se na zemědělské činnosti (obchod s obilními výrobky, mlýnskými výrobky) hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Dodavatel řepy, luštěnin hledá spolupráci
200613152; Turecká firma, specializující se na import/ export řepy, obilí, granulované a práškové síry, všech druhů luštěnin a koření, hledá distribuční spolupráci a má zájem o marketingové/ propagační smlouvy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce mouky hledá exportéry pšenice
200613134; Turecká firma specializovaná na výrobu mouky hledá obchodní spolupráci a exportéry pšenice. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Specialista na obilniny hledá spolupráci
200612967; Řecká firma specializující se na průmysl krmiv pro zvířata a na obchod s obilninami hledá obchodní spolupráci - zkušené obchodní zástupce pro nákup a import obilovin. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Máme zájem o kontakty s producenty pšenice
200612618; Italská firma má zájem o navázání kontaktů s producenty pšenice, kukuřice a soji v EU. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám lupinin, lupino
Poptávám lupinin, lupino - zrno, které se používá v pekařství. Má modrý květ a hnědý klas.
Poptávám rostlinné produkty
Poptávám produkty zemědělské rostlinné výroby: mák,hořčice,proso,peluška a kmín v ČR.
Poptáváme kukuřici
Poptáváme kukuřici. Komunikace v angličtině.