Sháním seno, slámu
Hledám zemědělce, kteří mají nadbytek slámy nebo sena, atd. Středočeský kraj.
INDIE; Bio koření, ořechy,luštěniny a indické sárí
Jsem obchodník a vývozce, nabízíme široký sortiment nejkvalitnějších potravin, jako jsou zemědělské a zpracované potravinářské produkty, koření, luštěniny, ořechy, indické řemeslné zboží, textil a móda (indická sárí, pleteniny). Všechny produkty vyrábíme ekologicky.
SINGAPUR; Plodiny, svitky, strojní zařízení
Hledáme obchodníky se zemědělskými produkty: rýže, fazole a luštěniny, sezamová semena, zelené fazolové lusky, česnek, podzemnice olejná atd. Dále obchodníky s ocelí: svitky válcované za tepla, za studena, galvanizované svitky, pláty, deformované tyče, válcované dráty. Strojní zařízení: stroje na roury, linky na řezání a stříhání oceli.
Sháním sazenice nebo semena rýže
Sháním sazenice nebo semena rýže pro pokusné políčko na školní zahradě.
INDIE; Ovoce, ořechy, džemy
Hledáme specializované odběratele pro čerstvé ovoce, jako indická manga, ovocnou dužninu a koncentráty okurky nakládačky, zeleninu, ořechy kešu, panenský kokosový olej, džusy, džemy, kečupy, mražené ovoce / zeleninu, bylinné preparáty.
ŘECKO; Čokoládové olivy a olej
Jsme zpracovatelé všech druhů řeckých oliv a vyrábíme a exportujeme řecký olivový olej. Jsme jediní výrobci čokoládových oliv na světě. Jedná se o čerstvé celé olivy, potažené čokoládou. Hledáme spolehlivé importéry našich výrobků z celého světa.
Poptávám slunečnici
Poptávám slunečnice - černá, bílá, žíhaná.
Sháním dodavatele suché fazole
Fazole černá suchá - hledám dodavatele.
Hledáme odběratele léčivých bylin
Poptávám odběratele léčivých aromatických bylin, semen a cibulek z České republiky i jiných evropských zemí.
Poptáváme exportéry zeleniny do Brazílie
Poptáváme exportéry čočky, hrachu a fazolí do Brazílie. Komunikace v češtině.
Poptáváme žluté proso, 25 tun
Koupíme proso žluté volně ložené, 25,-tun, cena 8 000 Kč/t, dobře vyčistěné
Poptáváme mák modrý, 200 tun
Koupíme mák modrý 200,-tun, čistění a skladování zajistíme. Cena dohodou
Poptávám kukuřičná zrna
Poptávám pěstitele kukuřičných zrn.
Poptávám obchodníky se zrnem
Požaduji název a plnou adresu českých firem obchodujících se zrnem.
Poptávám suché krmivo pro krůty
Dobrý den, prosím Vás seženu u Vás suché krmení pro krůty? Pokud ano tak v jakém balení, složení a cenu prosím a jestli je možné poslat poštou. Děkuji Janíková
Poptáváme slad pro výrobu piva
Poptáváme slad pro výrobu piva.
Hledám odbchodníky s obilninami a olejninami
20071230018; Rumunský velkoobchodník s obilninami a olejninami hledá obchodní spolupráci (importéry, zástupce). Další činností jsou služby pro všechny zemědělce a všechny druhy příjemců, služby jako skladování, čištění, sušení, provzdušňování a nakládání, za nejlepších podmínek pro všechny druhy obilnin a zemědělských produktů. Zadavatel tohoto ...
Poptáváme krmivo pro koně, oves a seno
Koupíme oves a seno pro koně, nabídněte. Do 50 km od Olomouce.
Zemědělská firma hledá spolupráci
20071219050; Španělské sdružení aragonských farmářů a obchodníků s dobytkem poptává smlouvy s jinými zemědělskými organizacemi o postoupení zemědělské technologie a výměně znalostí. Sdružení věnuje speciální pozornost ekologickému zemědělství: víno, olej, obilniny, ovoce, zelenina, ovce, hovězí dobytek, vepři. Zadavatel tohoto inzerátu hledá ...
Poptáváme distribuci obilí
20071211073; Maďarská firma specializovaná na pěstování obilí a dalších plodin hledá obchodní zprostředkovatele. Kromě toho má zájem i o jiné typy spolupráce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme distributory obilí a krmiv pro zvířata
20071208003; Rumunská firma specializovaná na pěstování obilí a jiných plodin a na velkoobchod s obilím, osivem a krmivy pro zvířata hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme obchodníky se zeměděl. plodinami
20071207021; Rumunská firma - specializovaná na pěstování obilí a jiných plodin; chov zvířat; servisní činosti chovu dobytka, kromě veterinárních činností; výrobu hotových krmiv pro zemědělská zvířata - hledá obchodní zprostředkovatele a nabízí odborné poradenství. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat ...
Poptávám velkoobjemovou dodávku máku
Poptávám větší množství máku, celá ČR.
Poptáváme velkoodběratele pohanky
Hledáme odběratele pohanky ve velkém množství. Dovozce Ukrajina. V případě zájmu o bližší informace nás kontaktujte.
Poptávám 2-10 tun slunečnice černé
Koupím slunečnici černou 2-10 tun.Pytlovanou, popř. volně.