POLSKO; Ječmen
Hledám výrobce, obchodníky, distributory, prodejce ječmene v České republice.
PÁKISTÁN; Řepkové semeno
Jsme importní / exportní zástupce / konzultant v Pákistánu. Poptáváme řepkové semeno ve velkém, s nejlepší specifikací a až 45% obsahu oleje. Cena CNF Karáčí Pákistán Qasim Port.
USA; Strojní zařízení, zemědělské výrobky
Hledám spolupráci s firmami na dovoz strojního zařízení a zemědělských výrobků.
INDIE; Koření, olejová semena
Jsme indičtí producenti a exportéři semen koření a olejových semen, jedni z největších na asijském trhu. Vlastníme dobře zakořeněné čištěné a roztříděné rostliny, abychom dosáhli maximum čistoty zboží. Hledáme obchodní spolupráci.
SAE; Žito, ječmen, čekanka
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Zvažujeme nákup žita, ječmene a čekanky.
TOGO; Dřevěné uhlí, rostlinný olej
Můžeme exportovat okolo 10 000 tun dřevěného uhlí z tvrdého dřeva a 3000 tun jedlého rotlinného oleje. V případě zájmu pošlete poptávku na e-mail gicgiac@yahoo.com Hledáme obchodní spolupráci.
ANGLIE; Pšeničná mouka, nápoje
Hledám exportéry pšeničné mouky, minerálních vod, juice, energetických nápojů pro nottinghamské Spojené království. Vyzýváme všechny zainteresované vývozce takových produktů, aby učinili nabídku svých produktů s uvedením detailů a cen.
MOLDÁVIE; Lisované díly, zemědělství, turismus
Hledáme obchodní spolupráci, partnery v oboru plastových lisovaných dílů, granulátu z použitých pneumatik, zemědělské výroby, turismu a jiných aktivitách (volný čas). Pro reklamní výrobky a výběr více preferované oblasti zájmu můžeme nabídnout prostory pro výstavu výrobků - obchodní pavilon, konference, ubytování v hotelu, zastoupení. Více ...
V. BRITÁNIE; Zemědělské plodiny
Firma Greenline food UK je registrována v Devonu ve Velké Británii již od roku 1993 jako hlavní dodavatel kvalitních zemědělských produktů pro domácnosti, trhy a hlavní výrobce ve Velké Británii a zemích EU. V současnosti hledáme firmy, které nám mohou dodávat lískové ořechy, pšenici, koření, česnek dobré kvality splňující normy EU za mezinárodně ...
PÁKISTÁN; Pšenice
Rádi bychom získali informace o kvalitní pšenici, dodaném množství a ceně do Pakistánu.
INDIE; Mák
Poptávám modrý, bílý, růžový mák. Prosím pošlete nejnižší nabídku.
TOGO; Potraviny, minerální voda
Naše firma ETS.FRANKLIN CONSULTANT AGENT sídlí především v Lomé-Togo a zabývá se všeobecným obchodováním. Hledáme dodavatele potravin jako minerální voda, rýže, sladký mandlový olej, maso, rafinovaná sůl. Rádi bychom navázali vzájemně výhodné obchodní vztahy, protože máme rozsáhlý trh a můžeme nakupovat mnoho výrobků.
Poptávám koupi máku
Koupím mák modrý,cena 16,-CZ
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, kyselina dusičná
Máme zájem dovážet kovový odpad hms 1/2, červenou čočku, cizrnu, řepková semena, cukr, pšenici, kyselinu dusičnou. Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše.
NIGÉRIE; Palmový olej, med, hovězí kosti
Jsme vývozce zemědělských produktů do zahraničí. Hledáme odběratele dřevěného uhlí, uhlí, žuly, palmového oleje, medu, hovězích žlučových kamenů, hovězích kostí. Máme nový kaolinový důl na našem pozemku v Nigérii, hledáme partnery, kteří nakupují kaolin.
BANGLADÉŠ; Obilí, zelenina, semena
Dovážíme a vyvážíme všechny druhy obilí, zeleniny, semen atd. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Produkty ekologického zemědělství
Jsme jedním z předních indických dodavatelů organických produktů certifikovaný mezinárodními certifikačními společnostmi. Obchodujeme s ekologickými produkty posledních šestnáct let, a také poskytujeme technické expertízy pro mnoho ekologických projektů v Indii. Rádi bychom nabídli své produkty ekologického zemědělství za konkurenceschopné ceny ...
EGYPT; Zemědělské a zahradnické produkty
Mám zájem o spolupráci s odběrateli zemědělských a zahradnických produktů vysoké kvality a za nízkou cenu. Zemědělské produkty jsou např. čerstvé a mražené ovoce a zelenina, obiloviny, byliny, suché a polosuché datle, rýže .. atd. Zahradnické produkty jsou např. palmy, okrasné rostliny a stromy, kaktusy .. atd.
Poptávám balíky slámy
Sháním malé hranaté balíky slámy. Pouze Praha Východ.
DUBAJ; Vojtěška, balíky po 14 a 18kg
Chci dovážet vojtěškové seno v 14 a 18 kg balících pro Dubaj. Napište mi prosím cenu za tunu do přístav Jebel Ali, Dubaj (Spojené arabské emiráty). A za tunu do přístavu Karáčí v Pákistánu.
PÁKISTÁN; Slunečnicová semena 30. tun
Jeden z našich zákazníků má zájem dovézt 30.000 tun slunečnicových semen pro lisování oleje, specifikace viz níže: Vlhkost max.: 9,0% Obsah oleje v 7% suchého materiálu min.: 44% Obsah volného surového tuku (FFA) max: 2% Vůně: typická pro slunečnicová semena Jádro: světle šedé Jasnost: min. 98% -z toho: Loupaná semena: max. 10% Polámaná ...
SINGAPUR; Zemědělské produkty
Hledám obchodníky se zemědělskými výrobky jako rýže, cukr, pšenice, česnek, kakao, kávová zrna, fazole a luštěniny.
IZRAEL; Vojtěška 1.500 tun
Import vojtěškového sena z ČR do Izraele. Mám zájem o import nejméně 1500 tun vojtěškového sena v malých balících. Musí být suché a čerstvé, potřebuji laboratorní test kvality. Prosím o nejlepší cenovou nabídku.
PÁKISTÁN; Ořechy
Mám zájem exportovat vyčiněnou kůži, vlašské ořechy, pistácie, piniové ořechy. Hledám odběratele.
Poptávám ekologické suroviny
Poptávám ekologické suroviny : -vojtěškové úsušky -hrách -kukuřici