Poptávám kukuřici, obilí
Poptávám cca 200 q kukuřice nebo obilí v horší kvalitě - na spalování.
Zemědělské produkty, Ghana
Hledáme odběratele tropických zemědělských produktů jako tygří ořechy, surové kešu ořechy, pepř, čerstvé sladké brambory, manga a jiné plody a semena.
Zemědělské produkty, močovina, Togo
Poptáváme zemědělské produkty, močovinu / hnojiva. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve.
Poptávám seno
Dobrý den, prosím potřebovala bych koupit seno, stačí třeba i dva balíky, dopravu mám, jsem z Lipníka nad Bečvou. Pošlete mi kontakt, zavolám vám popř. mi na email pošlete za kolik by bylo seno na prodej a jak velké balíky to jsou. Přede velice děkuji.
Hořčice, Polsko
Poptáváme hořčici bílou, 200 t. Cena dohodou.
Potraviny, nápoje, použité oděvy, obuv, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv.
Dodávka potravin
Předmětem plnění veřejné zakázky bude dodávka potravin pro zajištění provozu stravování zadavatelem. Zadavatel dle § 98 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen „zákon“) rozdělil veřejnou zakázku na 6 částí, tj. 1. část zajištění dodávek potravinářského sortimentu, koření a nápojů, 2. část zajištění dodávek masa a masných ...
Potraviny
Potraviny - balené potraviny, mliečne výrobky, čerstvé slepačie vajcia, mrazené výrobky, chlieb, pečivo a cukrárenské výrobky, čerstvá zelenina a ovocie, mäso a mäsové výrobky.
Ovocie, zelenina, zemiaky pre zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb ŽILINA, Karpatská 8
Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávok Ovocia, zeleniny, zemiakov na základe pravidelných objednávok podľa potreby prevádzky stravovania zariadenia:. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby spojené s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením dodávaného tovaru do skladu na mieste dodania. Množstvá jednotlivých ...
Poptávám rafinovaný olej
Dopyt na slnečnicový/repkový rafinovaný olej v 1l baleni povodom z EU. Odber ihned, 1000t/mesacne, 2kamiony denne
Poptávám dodavatele kukuřičného šrotu
Potávám kukuřičný šrot. Ihned potřebuji 1 tunu. Balení BB.
Poptávám zemědělské plodiny
Poptávám pšenici a žito - zrno v Plzeňském okrese.
Nákup ovocia a zemiakov
Nákup ukladyných jabĺk,pomarančov, citrónov a zemiakov varného typu B
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářných výrobků.
Poptáváme dodavatele slunečnicových semen
Hledám českého dodavatele slunečnicového semena vhodného k potrav. výrobě - oleje lisovaného za studena.
Poptávám pšenici
Koupím 600kg pšenice.
Poptávám dodavatele zemědělských plodin
Poptávám kmín, mák, lněné semínko. Množství: kamionové odběry
Zahradnické produkty, ovoce, Keňa
Rád bych navázal obchodní spolupráci s odběrateli ibiškového prášku pro výrobu čaje. Také bych rád exportoval bio ananasy z Keni a další zahradnické produkty, jako jsou avokáda, manga a banány. Vše je pěstováno organicky, bez přidaných chemikálií.
Zemědělské produkty, Nigérie
Hledáme odběratele krmiva pro zvířata, fazolí, řepkového oleje, kardamomu černého, zeleného, bio kešu, kešu, ořechů, arašídů, skořice, hřebíčku, brazilské kávy, vietnamské kávy, žluté kukuřice geneticky modifikované (GMO), žluté kukuřice geneticky nemodifikované, kukuřičného oleje GMO, kukuřičného oleje ne GMO, indonéského a brazilského kakaa ...
Poptávám bob obecný
Poptávám bob obecný. Množství: 100 tun
Poptávám švestky na pálení
Poptávám cca. 10t švestek na pálení
Poptávám potravinářský hrách
Poptávám hrách potravinářský zelený a žlutý. Množství: 300 tun měsíčně
Poptávám sojový šrot
Poptávám sojový šrot HP 48. Množství: 25 tun Místo dodání: Brno Termín dodání: týden 39
Poptávám BIO obiloviny a olejniny
Poptávám BIO obiloviny a olejniny: - pšenice, - ječmen, - oves, - tritikale, - řepku, - a další Množství: kamionové odběry
Poptávám pšenici
Poptávám pšenici potravinářskou a krmnou. Množství: 1.000 tun Oblast: nejlépe jižní Morava