BANGLADÉŠ; Sušená rybí moučka
Poptáváme sušenou rybí moučku, 60% proteinů.
PÁKISTÁN; Multivitamíny pro drůbež
Poptáváme evropské výrobce a exportéry tekutých multivitamínů pro drůbež.
Poptávám dodavatele krmiv pro VO
Hledám dodavatele pro velkoobchod s krmivy pro zvířata
BANGLADÉŠ; Masová a kostní moučka
Poptáváme masovou a kostní moučku z Evropy.
Poptáváme pohankovou lámanku
Poptáváme pohankovou lámanku 1 t.
PÁKISTÁN; Pesticidy
Poptáváme pesticidy, jako je Chlorpyrifos, Rodenticides, Fipronil atd.
BANGLADÉŠ; Masná, kostní, krevní moučka
Poptáváme masnou, kostní a krevní moučku pro bangladéšský a vietnamský trh.
IRÁK; Krmiva pro drůbež, vejce
Obchodujeme s krmivy a doplňky pro drůbež a násadovými vejci. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Hnojiva
Poptáváme hnojiva pro vládu Ghany.
MAURICIUS; Chemikálie, hnojiva
Poptáváme dodavatele nebo výrobce chemikálií a hnojiv.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku pro bangladéšský trh. Hledáme výrobce / vývozce, kteří jsou schopni dodávat bez problémů.
VIETNAM; Spolupráce - reality, zemědělství
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblastech: realitní investování a obchodování, projektové poradenství a projektování, vývoz zemědělských produktů (maniok, pepř, káva, kukuřice, rýže, ryby, mořský písek ....), distribuce hnojiv a chemických produktů, kosmetiky, dovoz všech druhů strojů a zařízení.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Jsme dovozci masokostní moučky, kostní moučky a rybí moučky, které se používají jako suroviny pro výrobu krmiv pro drůbež a ryby. Hledáme skutečné prodejce, výrobce a dodavatele uvedeného.
BANGLADÉŠ; Čočka, semena, krmivo
Poptávám červenou čočku, čerstvý česnek, hořčičné semeno, krmivo pro drůbež atd. Prosím, pomozte mi najít dodavatele.
GHANA; Hmyz, plazi, savci
Jsem vývozce plazů a dodavatel hmyzu z Ghany, Accry. Hledám prodejce nebo sběratele hmyzu nebo plazů a savců ze západní Afriky.
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
The Narendhira&Co. je výrobce a dodavatel následujících produktů: -neem cake - organické hnojivo -bloky z kokosové rašeliny -organická hnojiva na bázi kokosové rašeliny -briketované dřevo (palivo z biomasy ze zemědělského odpadu). Máme zájem vyvážet tyto produkty do evropských zemí. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
PÁKISTÁN; Substráty, stroje, usně
Hledáme dodavatele hromadných substrátů, dodavatele nových i použitých strojních zařízení,odběratele usní a kožených výrobků.
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
Firma Narendhira&Co je výrobcem a dodavatelem neemových pokrutin, bloků kokosové rašeliny, organických hnojiv na bázi kokosové rašeliny, briketovaného dřeva (biomasa-palivo ze zemědělských odpadů). Nyní hledáme možnost exportu do evropských zemí. Hledáme dovozce uvedených produktů nebo zástupce pro prodej našich produktů v evropských zemích.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku. Chceme ji nakupovat pravidelně a trvale pro výrobu krmiv pro drůbež s 50% bílkovin. Jsme připraveni koupit jakéhokoliv množství, které můžete nabídnout.
PÁKISTÁN; Rýže, vaky, pytle
Máme zájem exportovat z Pákistánu Basmati rýži, superzrnnou rýži, rýži IRRI 6, IRRI 9, vaky na hnojiva, cementové pytle ze sulfátového papíru, kusy textilního odpadu atd.
TOGO; Veterinární léčiva, krmiva
Hledáme výrobce, vývozce, dodavatele veterinárních léčiv, doplňků krmiv pro zvířata, farmaceutických preparátů pro lidské zdraví.
TOGO; Veterinární léčiva
Poptáváme následující veterinární výrobky: Injekce 10000 Bottles Oxytetracycline 20% 10000 Bottles Tylosin 20% 10000 Bottles Levamisole 10% 10000 Bottles Vitamin AD3E 10000 Bottles Vitamin B Complex 10000 Bottles Multivitamins 10000 Bottles Ivermectin 1% 10000 Bottles Trimethoprim + Sulphadiazine 240 mg/ml 10000 Bottles ...
Hledám výrobce kostní moučky
Hledám výrobce kostní moučky.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku, protein: 50% min., balení: volně ložená v 20' kontejnerech, velkoobjemové vaky, 50kg pytle. Množství: 1000Mt měsíčně.
EGYPT; Pšeničné otruby do krmiva
Poptávám hrubé plátky pšeničných otrub do krmiva pro zvířata: protein 15%, vlhkost nižší 13%, popel nižší 4%, množství 1000 MT