Zemědělské produkty, krmiva, Německo
Hledám obchodníky se zemědělskými produkty, výkupny obilí, obchodníky a výrobce krmiva pro zvířata.
Krmivo Guar korma, Indie
Hledám evropské importéry Guar korma (používá se jako krmivo pro dobytek).
Dodávky chemických přípravků (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí je zajištění dodávek chemických přípravků na ochranu rostlin.
Přísady do potravin, krmiv, léčiv, Vietnam
Chtěli bychom importovat suroviny a přísady pro potravinářský, krmivářský a farmaceutický průmysl a exportovat spotřební zboží do EU.
Ptactvo, Kuvajt
Poptávám zpěvné ptáky všech druhů, také zpěvné kanárky.
Poptávám kukuřičný šrot
Poptávám kukuřičný šrot 50kg
Zemědělské produkty, zem. stroje a zařízení, potraviny, Francie
Hledáme stálé dodavatele zemědělských produktů, zemědělských nástrojů, traktorů a zařízení, všech druhů potravin a nápojů.
Repkové výlisky a repkový extrahovaný šrot
Repkové výlisky alebo Repkový extrahovaný šrot vhodný na kŕmenie hospodárskych zvierat, pravidelné mesačné dodávky 300 ton/rok, pravidelné mesačné dodávky v množstve 25 ton Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 66000,0000 EUR
Hnojiva, agrochemikálie, Nigérie
Jsem zástupce federálního ministerstva zemědělství. Ministerstvo poptává velký nákup hnojiv, pesticidů, anticidů, herbicidů a jiných agrochemikálií k distribuci před příštím obdobím sadby.
Masokostní moučka, Thajsko
Hledáme výrobce živočišných bílkovin, jako jsou: masokostní moučka všech druhů (vepřová, hovězí, ovčí), krevní moučka, drůbeží moučka, péřová moučka apod. www.silverferncommodities.webs.com Sídlíme v Thajsku a máme zákazníky po celé jihovýchodní Asii.
Pesticidy, hnojiva, osiva, Egypt
Jsme přední firma v oboru chemikálií v Egyptě (Omega Chem), máme zkušenosti s pesticidy, hnojivy a osivy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Fosfátová hnojiva, Čína
Naše firma Yichang Municipal Pacific Chemicals Co.,Ltd (YMPCC) je jedním z předních dodavatelů fosfátových hnojiv v Číně a v minulém roce dodala 400.000 MT hnojiv. Můžeme dodávat hnojiva jako rudu, písek, krystalový prášek nebo granule v nejlepší kvalitě za velmi příznivou cenu. www.phosphatefertilizer.com Rádi bychom navázali obchodní ...
Krmiva, Německo
Poptáváme krmivo pro zvířata za výhodnou cenu (hlavně krmivo pro psy a kočky). Potřebujeme čtvrtletně např. asi 1000 kg krmiva pro kočky. V blízkosti hranic odběr možný.
Přísady do krmiv, Egypt
Hledám firmu specializovanou na přísady do krmiv pro zvířata, mám zájem importovat zboží do Egypta. Přednost mají firmy, které nemají zástupce v Egyptě.
Veterinární léčiva, doplňky krmiv, Benin
Jsme jedním z předních importérů a distributorů veterinárních léčivých přípravků, zaměřujeme se na poskytování široké škály antibiotik pro hospodářská zvířata, minerálních krmiv pro skot, prasata, ovce, koně, drůbež a protiinfekčních a speciálních přípravků pro domácí zvířata a doplňků krmiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s prodejci, ...
Kokosová rašelina, Indie
Jsme indická firma PASUMAIKKUDIL EXPORTS, vyrábíme a exportujeme kokosovou rašelinu vysokého mezinárodního standardu v 5 kg blocích a 650 g briketách. Naše kokosová rašelina je bez patogenů a plevele a také v rámci bezpečnostních norem EC a pH. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
Zemědělská hnojiva, Egypt
Jsme firma Sky Fruit Investment sídlící v Káhiře v Egyptě. Hledáme dodavatele zemědělských hnojiv.
Krmná pšenice, Velká Británie
Hledáme dodavatele krmné pšenice na export do Afriky.
Poptávám pšenici
Poptávám obilí (pšenici). Zajímá mě cena za 100kg.
Poptávám dodavatele krmiva pro zvířata
Dobrý den, hledám dodavatele krmiva pro zvířata, hlavně granulí pro psi všech značek za ceny konkurenceschopné v kameném i internetovém obchodě. Děkuji za nabídky, Pavel Urbánek.
Poptávám krmivo pro domácí zvířata
Poptávám krmivo pro domácí zvířata
NĚMECKO; Hořečnaté hnojivo
Hledáme dodavatele Kieseritu, hořečnatého hnojiva s 26 % MgO a 20 % síry. Hnojivo je určeno pro východoněmecký trh. Množství musí být ještě odsouhlaseno, může to být ale 10 000 tun. Kieserit musí být granulovaný.
Poptáváme dodavatele chovatelských potřeb a krmiv
Jsme maloobchod s chovatelskými potřebami a krmivy a poptáváme (hledáme) dodavatele, distributory či přímo výrobce chovatelských potřeb či krmiv.
Poptávám slunečnicové semeno ke krmení
Slunečnicové semeno ke krmení. Sdělte prosím druh, cenu, balení a možnosti dopravy.
INDIE; Organická hnojiva
Jsme malá indická firma zabývající se výrobou organických hnojiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.