Mikrokatétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrokatétrů
Vyšetřovací a operační rukavice
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky vyšetřovacích a operačních rukavic na základě dílčích objednávek po dobu 2 let (24 měsíců).
Stříkačky inflační a Y konektory pro PTCA
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stříkaček inflačních a Y konektorů pro PTCA
Vodící dráty k vaskulárním intervencím
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vodících drátů k vaskulárním intervencím.
Diagnostika a spotřební materiál pro vyšetření presepsinu se zápůjčkou analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostika a spotřební materiál pro vyšetření presepsinu se zápůjčkou analyzátoru.
FTK – Rehabilitační pomůcky II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka rehabilitačních pomůcek a jejich příslušenství pro potřeby Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Předmět plnění veřejné zakázky je v souladu s § 35 ...
Dynamický nákupní systém na dodávky SZM a léčivých přípravků
Předmětem zadávacího řízení na zavedení DNS je zavedení Dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) na dodávky SZM a léčivých přípravků dle aktuálních potřeb zadavatele až do výše předpokládaného finančního limitu uvedeného v čl. 5. DNS je zaveden na 4 roky v období let 2018 - 2022.
Spotřební materiál k harmonickému skalpelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k harmonickému skalpelu.
Paramagnetické kontrastní látky
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky paramagnetických kontrastních látek pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Spinální implantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spinálních implantátů pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Lůžka, křesla, lehátka a vozíky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks vyšetřovacích křesel, 7 ks vyšetřovacích lehátek, 7 ks porodních lůžek, 1 ks resuscitačního vozíku, 3 ks transportních křesel, 6 ks transportních lehátek, 67 ks standardních lůžek a 5ks resuscitačních lůžek pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Gynekologický vyšetřovací stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks gynekologických vyšetřovacích stolů pro Porodnicko – gynekologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Spotřební materiál k excimerovému laserovému systému Spectranetics CVX 300
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k excimerovému laserovému systému Spectranetics CVX 300.
FTK – Rehabilitační pomůcky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka rehabilitačních pomůcek a jejich příslušenství pro potřeby Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu.
Spotřební materiál k rozplňovačům radiofarmak DDS-A a KARl100
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k rozplňovačům radiofarmak DDS-A a KARl100
ZZS OK – Modernizace výcvikových středisek - dodávka simulátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 2 ks nových celotělových simulátorů – 1 ks celotělový simulátor dětského pacienta a 1 ks celotělový multifunkční simulátor dospělého pacienta – včetně softwaru, které budou sloužit pro zkvalitnění výuky záchranářů.
Zdravotnická záchranná služba OK - Nákup transportních nosítek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 30 kusů nových transportních nosítek do sanitních vozidel, s podvozkem, matrací s integrovaným zádržným systémem pro děti, s podhlavníkem a certifikovaným úchytným systémem pro daný typ podvozku.
LF – Model horní končetiny pro dopplerovské měření s pulzní pumpou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu modelu horní končetiny pro dopplerovské měření s pulzní pumpou. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také ...
Vybavení modelového nemocničního pokoje a porodního sálu pro výuku studentů FZV UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení modelového nemocničního pokoje a porodního sálu pro výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci.
LF – Digitální Snellenův optotyp
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu digitálního Snellova optotypu. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také nezbytná instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena v čl. 2 odst. 2.2 Zadávací dokumentace
Diagnostika pro vyšetření krevního obrazu a výpůjčka hematologické linky II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik a veškerého spotřebního materiálu, kontrolního materiálu a kalibračního materiálu pro vyšetření krevního obrazu a dalších rozšířených parametrů a současně zápůjčka hematologické linky, která je platná po dobu platnosti smlouvy o dodávkách diagnostik a spotřebního materiálu (včetně ...
Jiná imunostimulancia 2017
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňující požadavky SÚKL.
Lůžka II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 170 ks standardních lůžek pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 ks operačních stolů pro Centrální operační sály Fakultní nemocnice Olomouc.
Poptáváme dodavatele zdravotnického materiálu
Poptáváme dodavatele zdravotnického materiálu a nemocničního textilu. Hledáme dlouhodobé dodavatele pracovních oděvů, obuvi a pracovních ochranných pomůcek a veškerého zdravotního spotřebního materiálu pro zdravotnictví, nemocnice, ambulance pro arabský trh. Kontrakt: 4-5 let. Lokalita: Bahrajn.