Detekce viru SARS-COV-2 s výpůjčkou RT PCR
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro diagnostiku SARS-COV-2 s výpůjčkou RT PCR vč. příslušenství
Vyšetření karcinomu prostaty s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro vyšetření PSA a současně výpůjčka 1 analyzátoru včetně příslušenství
DNS - Centrální nákup antigenních testů
Zadavatel v rámci této veřejné zakázky zavede DNS, kterým se rozumí plně elektronický, otevřený systém pro zadávání veřejných zakázek, jejichž předmětem je pořízení běžného, obecně dostupného zboží. Zadavatel tímto zadávacím řízení zavádí DNS ve smyslu § 138 zákona, přičemž v rámci tohoto zadávacího řízení postupuje přiměřeně podle pravidel pro ...
4. Diagnostické katétry II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky angiografických diagnostických katétrů, k dispozici v různých velikostech (Fr.) a konfiguracích, v kombinaci autraumatického hrotu se splétaným nebo nesplétaným tělem.
Diagnostika Genetika 3. 2021 II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro Ústav lékařské genetiky
Stříkačky inflační a Y konektory pro PTCA
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stříkaček inflačních a Y konektorů pro PTCA.
Materiál spotřební pro NHF systém AIRVO 2 II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro NHF (Nasal High Flow) systém AIRVO 2.
Vodící dráty k vaskulárním intervencím
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vodících drátů pro zavádění katetrů, stentů, balónů, s rovným nebo „J“ zakončením, v různých délkách a průměrech.
Trn aspirační Spike
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trnů aspiračních Spike.
Diagnostické katétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky angiografických diagnostických katétrů, k dispozici v různých velikostech (Fr.) a konfiguracích, v kombinaci autraumatického hrotu se splétaným nebo nesplétaným tělem.
Materiál spotřební pro NHF systém AIRVO 2
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro NHF (Nasal High Flow) systém AIRVO 2.
6 ks resuscitačních lůžek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči.
2 ks resuscitačních lůžek pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči v Nemocnici AGEL Prostějov.
Tlakové převodníky pro invazivní měření krevního tlaku
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tlakových převodníků pro invazivní měření krevního tlaku včetně k nim určeného spotřebního materiálu. Součástí předmětu plnění je provedení zaškolení personálu.
Stenty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentů vaskulárních, zajišťujících udržení průchodnosti zúžených tepen.
Mikrokatétry II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrokatétrů.
Dodávka nemocničních lůžek
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nemocničních (standardních, resuscitačních, bariatrických a porodních) lůžek a nočních stolků pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Chronická dialýza
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chronickou dialýzu a současná výpůjčka 20 ks dialyzačních monitorů.
5. Mikrokatétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrokatétrů.
Pouzdra zaváděcí - Intervenční radiologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zaváděcích pouzder pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Staplery
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky staplerů a příslušných náhradních zásobníku pro I. Chirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
2 ks resuscitačních lůžek a 3 ks transportní lehátko pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči a 3 ks transportního lehátka pro Nemocnici AGEL Prostějov.
Spy Glass DS II - spotřební materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k Systému SpyGlass DS II pro II. interní kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
6 ks resuscitačních lůžek a 7 ks transportních lehátek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči a 7 ks transportních lehátek pro Nemocnici AGEL Přerov. Zadavatel umožňuje podat nabídku v libovolné kombinaci, a to na všechny částí VZ nebo jen na jednu část VZ.
Dynamický nákupní systém na dodávku materiálu určeného pro testování přítomnosti viru SARS-CoV-2
Předmětem jednotlivých veřejných zakázek bude dodávka materiálu určeného pro testování přítomnosti viru SARS-CoV-2 pro Univerzitu Palackého v Olomouci. Předmět konkrétních veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému bude specifikován vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 Zákona. Zadavatel si vyhrazuje právo v souladu s § ...