Infuzní technika 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky infuzní techniky včetně příslušenství pro pracoviště FN Olomouc.
Rouškovací sety pro POR-GYN kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále POR-GYN kliniky. Jedná se o průběžné dodávky po dobu 4 let, dle aktuálních potřeb zadavatele.
Membránové oxygenátory včetně hadicových setů pro vedení mimotělního oběhu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky membránových oxygenátorů včetně hadicových setů pro vedení mimotělního oběhu na konsignační sklad Kardiochirurgické kliniky.
Shaver - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení operačních sálů, a to konkrétně: ➢ 007, shaver (1 ks) pro potřeby oddělení COS (centrální operační sály) Nemocnice Šumperk a.s. dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č. 4 ZD - Technická specifikace a za podmínek stanovených v dalších přílohách této zadávací dokumentace, zejména ...
Systém pro katetrovou implantaci aortální chlopně - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů (všech jeho komponent) pro katetrovou implantaci aortální chlopně, a to dle minimálních technických podmínek stanovených v příloze č. 2a, 2b, 2c a 2d - Tabulka splnění minimálních technických podmínek pro část I. - IV. Zadavatel v souladu s ust. § 35 ZZVZ rozdělil veřejnou zakázku na 4 ...
Stentgrafty aortální II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aortálních stentgraftů na konsignační sklad Radiologické kliniky.
Rouškovací sety pro Neurochirurgickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Neurochirurgické kliniky.
Kanyly k oxygenerátorům
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kanyl k oxygenerátorům.
Set HLS pro krátkodobou srdeční podporu k přístroji CARDIOHELP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů HLS pro krátkodobou srdeční podporu k přístroji CARDIOHELOP pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Uzavřený odběrový systém
Předmětem veřejné zakázky je průběžný nákup spotřebního materiálu, tj. zkumavek, jehel a souvisejícího sortimentu pro odběry žilní krve, moči a odběrový materiál pro odběr kapilární krve v rámci odběrového systému pro jednotlivá pracoviště Fakultní nemocnice Olomouc.
Klipy a aplikátory klipů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ligračních klipů.
Komfortní transportní vícesegmentová lehátka II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu celkem 7 kusů komfortních transportních vícesegmentových lehátek, z toho je 6 kusů určeno pro II. Interní kliniku - gastroenterologickou a geriatrickou, a 1 kus komfortního transportního vícesegmentového lehátka pro Neurochirurgickou kliniku; dále zajištění záručního a ...
Set k implantaci - chlopeň Intuity Elite bovinní bezstehová
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů chlopní Intuity Elite bovinních bezstehových na konsignační sklad Kardiochirurgické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.
Stříkačky injekční třídílné - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky třídílných injekčních stříkaček
Operační, zákroková a vyšetřovací svítidla II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu sestav svítidel pro FN Olomouc:
Materiál spotřební k injektorům kontrastní látky ACIST CVi
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k injektorům kontrastní látky ACIST CVi.
Rouškovací sety pro Kardiochirurgickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Kardiochirurgické kliniky.
Dodávka zdravotnického materiálu 7 2022 - 6 2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je průběžná dodávka zdravotnického materiálu pro Odborný léčebný ústav Paseka, které jsou určeny pro poskytování následné ústavní péče. Vítězný dodavatel se stane výhradním dodavatelem položek uvedených v oceňovací tabulce (specifikace položek), která je součástí této zadávací dokumentace, jakož i jejich ...
Kličky polypektomické
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kliček pro polypektomii určené k diatermické a studené polypektomii.
Stenty biliární samoexpandibilní metalické
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky metalických stentů pro biliární drenáž žlučových cest pro II. interní kliniku FN Olomouc.
Sety pro bezpečné podávání cytostatik k infuzním pumpám
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k uzavřenému bezpečnostnímu systému pro podávání cytostatik, a zároveň výpůjčka min. 130ks infuzních pump po celou dobu platnosti smlouvy na dodávky spotřebního materiálu.
Lůžka a lehátka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu intenzivních resuscitačních lůžek, vážicích lůžek s antidekubitními matracemi, univerzálních elektrických lůžek s pasivními antidekubitními matracemi a komfortních transportních lehátek, pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, II. Interní kliniku - ...
Materiál spotřební k anesteziologickým přístrojům
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k anesteziologickým přístrojům pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Materiál spotřební pro NHF systém AIRVO 2 III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro NHF (Nasal High Flow) systém AIRVO 2.
Rukavice vyšetřovací nitrilové bez pudru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích rukavic nitrilových bez pudru.