Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MEROPENEM 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MEROPENEM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou METHYLPREDNISOLON 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou METHYLPREDNISOLON pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou TIGECYKLIN, KLINDAMYCIN a VANKOMYCIN 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou TIGECYKLIN, KLINDAMYCIN a VANKOMYCIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PIPERACILIN/TAZOBAKTAM 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PIPERACILIN/TAZOBAKTAM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Anesteziologický přístroj do MR prostředí pro Kliniku anesteziologie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka anesteziologického přístroje do MR prostředí spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně.
Koagulometry pro Krajskou zdravotní, a.s. II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 6 ks koagulometrů pro monitoraci hladiny heparinu pro jednotlivé odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištěním průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu.
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka acidobazických a imunochemických analyzátorů
Průběžné dodávky vázaného spotřebního materiálu pro analýzu krevních plynů a acidobazické rovnováhy a pro POCT imunochemická vyšetření ve vzorcích biologického materiálu včetně bezplatné výpůjčky přístrojového vybavení v celkovém počtu 28 ks analyzátory krevních plynů a 3 ks imunochemických analyzátorů (POCT) po dobu 72 měsíců ode dne účinnosti ...
Transportní lůžka pro Krajskou zdravotní, a. s.
Předmětem této veřejné zakázky, která je rozdělena na části v souladu s § 101 ZZVZ, je dodání nových zdravotnických prostředků, a to: ČÁST 1: Dodání 1 ks transportního lůžka pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Děčín, o.z. ČÁST 2: Dodání 6 ks transportních lůžek pro Oddělení Emergency Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.
Terapeutický RTG přístroj pro oddělení Onkologie, Krajská zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Videoendoskopický systém
Videoendoskopický systém pro Gastroenterologické oddělení
Dodávky infuzních a oplachových roztoků 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek infuzních a oplachových roztoků včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NADROPARIN 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NADROPARIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou FINGOLIMOD 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou FINGOLIMOD pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PALIVIZUMAB
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PALIVIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NOREPINEFRIN 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NOREPINEFRIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě hypercholesterolémie
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………... Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě hypercholesterolémie pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ALTEPLASA 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ALTEPLASA pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky nesterilních vyšetřovacích rukavic 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek ochranných pomůcek pro zdravotnický i nezdravotnický personál.
ZUUL - očkovací látky skupin TBE, HEP a ostatních 2022
postupná dodávka očkovacích látek určených pro očkování fyzických osob (dospělých i dětí) v souladu s vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR číslo 537/2006 Sb. o očkování proti infekčním nemocem
Telemetrický systém pro oddělení Kardiochirurgie
Dodávka 10 ks telemetrických záznamníků.
Rozšíření monitorovacího systému pro kardiochirurgické oddělení
Dodávka 3 ks monitorovacích zařízení pro kardiochirurgické oddělení
Přístroj pro mechanickou trombektomii pro RDG oddělení Nemocnice Most, o. z. II
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 1 ks přístroje pro mechanickou trombektomii, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Využití důlních vod jako ochrana stavu vodních toků podzemních i povrchových - Studie proveditelnost
Veřejná zakázka je souborem projekčních, legislativních, technických, laboratorních a interpretačních prací potřebných k eliminaci (minimalizaci) potenciálních negativních jevů souvisejících se zatápěním důlních prostor v centrální části mostecké pánve a budoucí drenáže důlních vod do mělké hydrosféry a povrchových vodotečí. Jedná se zejména o ...
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Monitorovací systémy IV.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání monitorovacích systémů včetně monitorů vitálních funkcí.