Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BROLUCIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BROLUCIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Poptávám rehabilitace
Poptávám rehabilitace. Dobrý den, zajímalo by mě, jestli poskytujete také rehabilitaci po TEP kyčelního kloubu. Jde mi o rehabilitaci, která následuje hned po operaci. Případně i poté lázeňskou péči. Jsem pojištěna u ZP MV . Moc Vám za odpověď děkuji Kovářová.
Úpravna vody pro Nefrologicko-dialyzační oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z.
Dodávka 1 kusu úpravny vody pro Nefrologicko-dialyzační oddělení Nemocnice Děčín, o.z. včetně pozáručního servisu na 96 měsíců.
Dodávka filtrového prádla pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky filtrového prádla pro Krajskou zdravotní, a.s., a to po dobu 24 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy s účinnou látkou TERIFLUNOMID a ALEMTUZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy s účinnou látkou TERIFLUNOMID a ALEMTUZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou KABAZITAXEL a CEMIPLIMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KABAZITAXEL a CEMIPLIMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ATEZOLIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ATEZOLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě HCV s účinnou látkou SOFOSBUVIR
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě HCV s účinnou látkou SOFOSBUVIR v kombinaci pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DABRAFENIB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DABRAFENIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DURVALUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DURVALUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PEMBROLIZUMAB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PEMBROLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě HIV 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! ………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě HIV pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou OMALIZUMAB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OMALIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky spotřebního materiálu pro ošetřovatelskou péči pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022
Průběžné dodávky spotřebního materiálu pro ošetřovatelskou péči v rámci plnění rámcové dohody pro každou část na 24 měsíců.
Mobilní ultrazvuky pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 1 ks mobilního ultrazvuku pro mobilní hospic Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., a dodání 1 ks mobilního ultrazvuku pro Nefrologicko- dialyzační oddělení Nemocnice Děčín, o.z. , včetně pozáručního servisu na 96 měsíců.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou IXEKIZUMAB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou IXEKIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Transportní ventilátory pro ARO
Dodávka 4 ks transportních ventilátorů včetně pozáručního servisu na 96 měsíců.
Videoendoskop pro ORL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks videoendoskopu pro ORL Orlickoústecké nemocnice.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě hypercholesterolémie
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou EVOLOKUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou LINEZOLID 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………... Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou LINEZOLID pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ERTAPENEM 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERTAPENEM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………... Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ANTIBIOTIKUM CEFALOSPORINOVÉ ŘADY a KARBAPENEMY 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ANTIBIOTIKUM CEFALOSPORINOVÉ ŘADY A KARBAPENEMY pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby ...