REACT-EU 98 a 99 -  Nemocniční lůžka s příslušenstvím včetně antidekubitních matrací
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nemocničních lůžek pro intenzivní péči, resuscitačních lůžek, a aktivních a pasivních antidekubitních matrací, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou FREMANEZUMAB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou FREMANEZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MEPOLIZUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MEPOLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB III
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou USTEKINUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou USTEKINUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Fundus kamera pro Oční oddělení Nemocnice Most, o.z.
1 ks fundus kamery včetně pozáručního servisu
REACT-EU 98 Bariatrické transportní lůžko
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks bariatrického transportního lůžka na Chirurgické oddělení Nemocnice Teplice, o.z., Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
REACT-EU 98 Bariatrické lůžko
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 2 ks bariatrických lůžek včetně matrací na Chirurgické oddělení Nemocnice Teplice,o.z., Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
REACT-EU 98 - Elektrická impedanční tomografie pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Elektrická impedanční tomografie pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, pozáručním servisem na 96 měsíců a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu na 48 měsíců k těmto zdravotnickým prostředkům
REACT-EU 98 - Přístroj pro měření hemodynamiky pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnici Most, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to přístroje pro měření hemodynamiky pro potřeby oddělení ARO, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně zajištění dodávek vázaného spotřebního materiálu a pozáručního servisu na 96 měsíců.
Oftalmologický ultrazvukový přístroj
dodání oftalmologického ultrazvukového přístroje včetně pozáručního servisu
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou VEDOLIZUMAB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou VEDOLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DARBEPOETIN ALFA 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DARBEPOETIN ALFA pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Ohřev, ochlazení a zvlhčení pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 ks přístrojů pro ohřev a ochlazení pacienta pro Chirurgické oddělení (2ks) a ARO/JIP (2ks) Nemocnice Žatec o.p.s.
Odsávačky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 10 ks elektrických odsávaček pro ARO, JIP (6 ks), Chirurgické oddělení (2ks), Interní oddělení (1ks) a Gynekologické oddělení (1ks), Nemocnice Žatec o.p.s.
Operační a vyšetřovací lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks svítidel pro JIP, Chirurgické, Interní a Gynekologické oddělení.
Traumatologický operační stůl
Dodávka 1 ks traumatologického univerzálního operačního stolu s pevnou operační deskou včetně příslušenství. Zadavatel stanový povinnost zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Nemocniční lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka celkem 50 ks elektrických polohovacích lůžek, včetně kompatibilních matrací a příslušenství.
Laparoskopie
Dodávka 2 ks laparoskopických přístrojů včetně příslušenství.
EKG přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 6 ks EKG přístrojů pro Interní (4ks) a Chirurgické JIP (2ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
REACT-EU 98 - Videolaryngoskopy pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to: - 1 ks videolaryngoskopu pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 1 ks videolaryngoskopu pro potřeby JIP oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ERIBULIN 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERIBULIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou RIBOCIKLIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou RIBOCIKLIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou OLAPARIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OLAPARIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.