Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NORMÁLNÍ LIDSKÝ IMUNOGLOBULIN pro intravenózní podání
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NORMÁLNÍ LIDSKÝ IMUNOGLOBULIN pro intravenózní podání pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou METRONIDAZOL
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou METRONIDAZOL pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou KLARITROMYCIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KLARITROMYCIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou SULFAMETHOXAZOL a TRIMETHOPRIM
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou SULFAMETHOXAZOL a TRIMETHOPRIM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou CEFUROXIM v perorálním podání
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou CEFUROXIM v perorálním podání pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou CEFAZOLIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou CEFAZOLIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BENZYLPENICILIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BENZYLPENICILIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou FREMANEZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou FREMANEZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BRODALUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BRODALUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou RISANKIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou RISANKIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AMOXICILIN 2022
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! ………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AMOXICILIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ERENUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERENUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN v infuzním roztoku
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! ……………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN v infuzním roztoku pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb ...
Bezplatná výpůjčka hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů včetně bezplatné výpůjčky hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BUPIVAKAIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BUPIVAKAIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN/SULBACTAM
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN/SULBACTAM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení“ je pořízení přístrojového vybavení pro zadavatele, definovaného v zadávací dokumentaci
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Mobilní ultrazvukový přístroj
Dodávka 1 ks mobilního ultrazvukového přístroje pro potřeby Urologického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. Pozáruční servis na dobu 8 let.
Dodávky transfuzních a infuzních setů - příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s. II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………… Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek příslušenství používaného při aplikaci transfuzní a infuzní terapie po dobu účinnosti rámcové dohody (36 měsíců), včetně jejich ...
Terapeutický RTG přístroj pro oddělení Onkologie, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to terapeutického RTG přístroje spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávky infuzní techniky k pumpám pro Krajskou zdravotní, a.s.
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………… Předmětem plnění je zajištění průběžných dodávek infuzních setů určených pro podávání přes infuzní tlakovou pumpu a to po dobu účinnosti rámcové dohody (36 měsíců), včetně jejich dodání do skladů SZM nebo do ...