LP s obsahem inhibitorů proteinkináz 2020
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inhibitorů proteinkináz po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LF HK – ERDF II – Virtuální pitevní stůl
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka multifunkčního výukového virtuálního pitevního stolu, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace. Jedná se o výukovou pomůcku pro interaktivní práci s virtuálním pacientem paralelně či ...
Léčivé přípravky s obsahem ivacaftoru
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ivacaftoru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Rázová vlna
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro aplikaci radiální rázové vlny do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Opioidní anestetika
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ze skupiny opioidních anestetik po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tacrolimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tacrolimu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ekulizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčiv s obsahem ekulizumabu po dobu 2 let dle aktuálních potřeb jednotlivých členů společného zadávání.
Dezinfektor podložních mís
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks dezinfektoru podložních mís do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Balónkové katétry pro periferní angioplastiku
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky Balónkových katétrů pro periferní angioplastiku pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Léčivé přípravky s obsahem imatinibu a bosutinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků upravujících hladinu lipidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem goserelinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem goserelinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Název účinné látky, síla a balení Terapeutické indikace ATC Předpokl. spotřeba (počet originálních balení) / 4 roky GOSERELINI ACETAS 10,8MG IMP ISP 1 - karcinom prostaty - endometrióza - děložní ...
Léčivé přípravky s obsahem amikacinu, gentamicinu a mikafunginu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem amikacinu, gentamicinu a mikafunginu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Pláště návštěvnické
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových návštěvnických plášťů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Vyplachovače a dezinfektory ložních mís pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu zcela nových vyplachovačů a dezinfektorů ložních mís (dále také jen „zboží“) pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na ...
Nitrooční čočky akrylátové monofokální
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nitroočních čoček akrylátových monofokálních pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 3 let formou konsignačního skladu.
Léčivé přípravky s obsahem brodalumabu a guselkumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků imunosupresiv, inhibitorů interleukinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik (ATB) po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Komplexní monitorovací systém životních funkcí pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu komplexního monitorovacího systému životních funkcí pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování ...
Zařízení pro provoz centrální sterilizace pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu zcela nového zařízení pro provoz centrální sterilizace (dále také jen „zboží“) pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na ...
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Název účinné látky, síla a balení: HEPARINUM NATRICUM 5000IU/ML INJ SOL 1X10ML ATC: B01AB01 Předpokládaná spotřeba (počet originálních balení) / 2 roky: 11 960
Zajištění imunohematologických vyšetření pro Transfuzní oddělení FN HK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a veškerého kontrolního a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění imunohematologických vyšetření v požadovaném rozsahu, struktuře a provozní době pracovišť zadavatele, včetně bezplatné výpůjčky minimálně 2 nových plně automatických analyzátorů potřebných pro provádění ...
Léčivé přípravky s obsahem kertolizumabu a golimumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kertolizumabu (certolizumabu) a golimumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LF HK – Přístroj pro ultrasonografické vyšetření a analyzační software
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky je dodávka přístroje pro ultrasonografické vyšetření a software pro zpracování a pokročilé analýzy zobrazovacích metod. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část veřejné zakázky (příloha dokumentace výběrového ...
Endoskopické věže včetně poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových, nepoužitých a nerepasovaných zdravotnických prostředků včetně jejich příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je dále zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou pro dodané zdravotnické prostředky.
LF HK – FANTOM – Zařízení k tréninku moderních vyšetřovacích metod
Předmětem plnění veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou následující dodávky: - model lidské paže pro nácvik měření rychlosti proudění pomocí dopplerovského ultrazvuku, včetně čerpadla a pracovní kapaliny; Model k nácviku ultrazvukového vyšetřování lidského plodu v druhém trimestru - zahrnuje model lidského torsa s polohovatelnou ...