LF HK - CORE FACILITIES - Optický koherenční tomograf
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje optického koherenčního tomografu (dále jen OCT) pro Laboratoř zobrazovacích metod Ústavu lékařské biofyziky a Elektrofyziologickou laboratoř Ústavu patologické fyziologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, ...
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro oční kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro oční kliniku, které slouží pro zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Laserový systém a flexibilní video-ureterorenoskop pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu laserového systému pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy o poskytování servisních služeb uzavřené se ...
Anesteziologické přístroje včetně monitorů pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu devíti kusů anesteziologických přístrojů včetně monitorů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě ...
Zařízení pro flexibilní endoskopii pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu zařízení pro flexibilní endoskopii pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy o poskytování servisních ...
Zařízení pro rigidní endoskopii pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu zařízení pro rigidní endoskopii pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy o poskytování servisních služeb ...
Harmonické skalpely pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu dvou kusů harmonických skalpelů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ONN. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy o poskytování servisních služeb uzavřené ...
Léčivé přípravky ATC skupiny L04AA* s obsahem belimumabu, mykofenolát mofetilu a sirolimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ATC skupiny L04AA* s obsahem belimumabu, mykofenolát mofetilu a sirolimu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro neurochirurgii a radiologii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních a zákrokových setů pro neurochirurgii a radiologii, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Zápůjčka resterilizovatelného bateriového motorizovaného stapleru
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks resterilizovatelných bateriových motorizovaných staplerů, nebo dodávka jednorázových bateriových motorizovaných staplerů dle potřeb zadavetele pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Léčivé přípravky s obsahem přírodního plicního surfaktantu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem přírodního plicního surfaktantu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem immunoglobulinum humanum normale
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem normálního lidského imunoglobulinu pro intravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem lokálních anestetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lokálních anestetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem cetuximabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cetuximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem glukokortikoidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky glukokortikoidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem enzalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem enzalutamidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
2 ks rekuperátorů krve včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rekuperátorů krve, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, které jsou určeny pro Oddělení centrálních sálů a sterilizace, FN Hradec Králové.
Přístroj ke zprůchodnění cév na srdci včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístroje ke zprůchodnění cév na srdci, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro I. Interní kardioangiologickou kliniku, FN Hradec Králové.
Léčivé přípravky s obsahem ixazomibu, alektinibu, lenvatinibu, venetoclaxu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ixazomibu, alektinibu, lenvatinibu, venetoclaxu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem anagrelidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem anagrelidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem somatropinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem somatropinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem heparinum natricum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem heparinum natricum po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Zavedení dynamického nákupního systému pro dodávky osobních ochranných pomůcek
Předmětem zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek na dodávky osobních ochranných pomůcek pro Fakultní nemocnici Hradec Králové.
Léčivé přípravky s obsahem bortezomibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem bortezomibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem norepinefrinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem norepinefrinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.