LF HK - CORE FACILITIES -  Laboratoř experimentální gastroenterologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických a laboratorních přístrojů a zařízení pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče IV
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Jednorázové rouškování - Set pro KATLAB
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového sterilního operačního setu - Set pro KATLAB používaný na operačním sále při invazivním zákroku v katetrizační laboratoři, pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče - ultrazvuky
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“), včetně instalace, uvedení dodaných ZP do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče III.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče V.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“), s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Vybavení ONN pro návaznou péči - zdravotnické přístroje a vybavení II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Vybavení ONN pro návaznou péči - EKG přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) 11 ks elektrokardiogramů na vybraná pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče II.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 7 části, je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů.
Vybavení ONN pro návaznou péči - Průtokový cytometr II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka průtokového cytometru do Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Imunonefelometrické analýzy proteinů na plně automatickém analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů a kontrolního materiálu potřebného k provádění imunonefelometrických analýz určeného spektra analytů po dobu 4 let. CPV kódy: Diagnostické přístroje 33124100-6 Diagnostika 33694000-1
Léčivé přípravky s obsahem antivirotik 062020
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antivirotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Růstové hormony II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky růstových hormonů s obsahem účinné látky pegvisomantum po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Rehabilitační přístroje pro fyzikální terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 6ks rehabilitačních přístrojů pro fyzikální terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Léčivé přípravky k léčbě hereditárního angioedému
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků k léčbě hereditárního angioedému po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové inkontinenční pomůcky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových inkontinenčních pomůcek dle aktuální potřeby FNHK, a to na období 4 let.
Léčivé přípravky s obsahem benralizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem benralizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Kochleární implantáty včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kochleárních implantátů včetně příslušenství pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 2 let formou konsignačního skladu.
Vybavení ONN pro návaznou péči - Defibrilátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) 11 ks defibrilátorů vyšší třídy a 4 ks defibrilátorů nižší třídy pro vybraná pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Imunosupresiva 2020
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky imunosupresiv po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky z ATC skupiny L01XC s obsahem látek daratumumabu, avelumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků z ATC skupiny L01XC* po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Zápůjčka bateriového motorizovaného stapleru včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks bateriových motorizovaných staplerů pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Frézy pro neurochirurgii včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je náhrada 2 kusů neurochirurgických fréz, včetně dodávek spotřebního materiálu a zajištění pozáručního servisu, pro Neurochirurgickou kliniku, Fakultní nemocnice Hradec Králové.
Léčivé přípravky s obsahem kontrastních látek pro rentgenová vyšetření 2020
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kontrastních látek pro RTG vyšetření po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Vybavení ONN pro návaznou péči - zdravotnické přístroje a zařízení I
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen "ZP") včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy s cílem vybavení (modernizace a obnovy) gynekologicko - porodnického oddělení a dětského oddělení Oblastní nemocnice Náchod a.s., lokalita Náchod ...