Infuzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů infuzních roztoků a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálupodle aktuální potřeby účastníků společného zadávání, a to po dobu 4 let.
LP s obsahem burosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem burosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Zásuvkové vozíky pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu celkem 46 kusů zásuvkových vozíků (nemocniční, vizitový na dokumentaci a léky, anesteziologický, resuscitační) včetně příslušenství pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu.
Operační stoly pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu jednoho operačního stolu pro gynekologii (na sekční sál) a dvou kusů ortopedických operačních stolů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního ...
EKG pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu celkem 11 kusů EKG přístrojů (elektrokardiografů) včetně vozíků pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 ...
Skříňové vozíky pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu 10 (deseti) kusů skříňových nerezových vozíků pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace a) Technická ...
Nerezové vozíky pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu více jak 500 kusů nerezových vozíků, stojanů, schůdků a výškově stavitelných stolků pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 ...
Defibrilátory pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu celkem 34 kusů defibrilátorů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování ...
Inkubátory pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu 3 (tří) kusů novorozeneckých inkubátorů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o ...
Léčivé přípravky s obsahem galkanezumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem galkanezumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Chlopenní náhrady 2021
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky kryokonzervovaných alogenních chlopenních štěpů připravených tkáňovým zařízením ze srdcí zemřelých dárců pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Léčivé přípravky s obsahem midostaurinu, trametinibu a ribociklibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem midostaurinu, trametinibu a ribociklibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Dva mobilní skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks mobilních skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem, zajištění pozáručního BTK a ostatních činností dodaného zboží po dobu neurčitou a zpětný odběr původních zdravotnických prostředků.
Léčivé přípravky s obsahem gefitinibu, vandetanibu, afatinibu, nintedanibu a bosutinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gefitinibu, vandetanibu, afatinibu, nintedanibu a bosutinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro ORL a dětskou chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro ORL a dětskou chirurgii, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem risankizumabu, apremilastu a tofacitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem risenkizumabu, apremilastu a tofacitinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace a 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 9 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to od 22.8.2021 po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Skiaskopické přístroje s C-rameny pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu dvou kusů lehkých skiaskopických přístrojů s C-ramenem, jednoho kusu skiaskopického přístroje s C-ramenem pro ortopedii a jednoho kusu skiaskopického přístroje s C-ramenem pro urologii, a to pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu ...
Kardiotokografy / fetální monitory pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu dvou kusů fetálních monitorů (s tím, že jeden z nich je včetně telemetrie) včetně příslušenství pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního ...
Antigenní testy SARS-CoV-2
Předmětem zakázky jsou postupné dodávky in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru SARS-CoV-2 dle potřeb zadavatele.
Cytostatika I
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky cytostatik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu emtansinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu emtansinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem inzulinů a antidiabetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inzulinů a antidiabetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.