Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupin pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin (tzv. ATC skupin). Zakázka je rozdělena na 4 části.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupin pro nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin (tzv. ATC skupin). Zakázka je rozdělena na 2 části.
Poptávám rozbor vody ze studny
Dobrý den, prosím o sdělení, jakým způsobem bych mohla požádat o provedení rozboru vody ze studny, která je sice ZD Žimutice, ale je na ni napojena naše rodina, protože naše studna byla znečištěna močůvkou z jejich kravína.. Rádi bychom zjistili, zda ji můžeme používat nepřevařenou, nebo jen převařenou, nebo jen na mytí atd.
Laminární box pro přípravu radiofarmak
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnická technika "Laminární box pro přípravu radiofarmak" pro pracoviště Laboratoř přípravy radiofarmak Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Multifunkční skiaskopicko - skiagrafický komplet s C- ramenem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Multifunkční skiaskopicko - skiagrafický komplet s C- ramenem" pro pracoviště radiodiagnostiky Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s právní úpravou.
UZ přístroj s endosonomodulem pro digestivní endoskopii
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "UZ přístroj s endosonomodulem pro digestivní endoskopii" pro pracoviště gastroenterologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Dezinfektory a sušící skříně pro flexibilní endoskopy
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Dezinfektory a sušící skříně pro flexibilní endoskopy" pro pracoviště gastroenterologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Dodávka léčiv ATC skupin II/2021 CB
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin (tzv. ATC skupin) blíže specifikovaných v části 3.6.2 Zadávací dokumentace pro Nemocnici České Budějovice.
Klinik boxy nádoby na nebezpečný odpad
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na 24 měsíců s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky klinik boxů nádob na nebezpečný odpad určených pro zdravotnický materiál.
Koronární stenty lékové
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem jsou opakující se dodávky uvedeného spotřebního materiálu tj: Koronární stenty lékové pro Nemocnici České Budějovice, a.s. a to dle specifikace a požadavků zadavatele.
Dodávka léčiv ATC skupin I/2021 CB
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin (tzv. ATC skupin)
Poptávám dodavatele vitamínů a látek pro veterinární použití
Hledám spolehlivého dodavatele surovin. Zabývám se přípravou výživových doplňků pro zvířata, zejména pro koně, a v současné době hledám spolehlivého dodavatele surovin. Můj zájem je zaměřen především na Vitamín C, vitamíny skupiny B (jednotlivě nebo B komplex), kafr, MSM, kolagen, glukosamin, chondroitin, formy biologicky dostupného hořčíku ...
Kyčelní implantáty pro Jihočeské nemocnice
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kyčelních implantátů s garantovanou (možnou) kombinovatelností všech nabízených dříků, hlavic a jamek odpovídajících velikostí. Zadavatel soutěží implantáty vysoké kvality určené pro léčbu široké škály anatomických a patologických situací v oblasti kyčelních kloubů.
Zajištění prohlídek těl zemřelých na území Jihočeského kraje mimo zdravotnické zařízení
Předmětem plnění zakázky je zajištění prohlídek těl zemřelých na území Jihočeského kraje mimo zdravotnické zařízení v souladu s § 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování (zákon o zdravotních službách), ve znění pozdějších předpisů (dále „zákon o ZS“) a v rozsahu a souladu se zadávacími ...
LCMS Q-TOF Systém kapalinové chromatografie/hmotnostní spektrometrie s vysokým rozlišením
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ LCMS Q-TOF“ (Systém kapalinové chromatografie/hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS) s vysokým rozlišením Q-TOF (kvadrupól (Q)- analyzátor doby letu (TOF)). pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s
Kardiostimulátory
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky kardiostimulátorů pro Jihočeské nemocnice.
Kardioangiografický přístroj pro katetrizační arytmologickou laboratoř kardiocentra - obměna
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Kardioangiografický přístroj , pozáruční servis na 8 roků“ pro pracoviště katetrizační arytmologická laboratoř kardiocentra Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném ...
Dodávka CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je výběr účastníka zadávacího řízení k uzavření kupní smlouvy na dodávku CT přístroje, a to za podmínek uvedených v těchto zadávacích podmínkách a dále podle technické specifikace uvedené v Příloze č. 2 zadávací dokumentace označené na profilu zadavatele jako P2 Technická specifikace. Další podmínky plnění předmětu ...
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XE15-VEMURAFENIB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XE15-VEMURAFENIB.
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH v Laboratoři molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka léčivých přípravků dle ATC skupiny L04AX05-PIRFENIDON pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L04AX05 - PIRFENIDON.
Dodávka diagnostik, spotřebního materiálu pro vyšetřování kvantitativní bakteriurie
Dodávka diagnostik, spotřebního materiálu pro vyšetřování kvantitativní bakteriurie pomocí automatického systému na principu nefelometrické detekce bakteriálního růstu ve vzorku moči se zápůjčkou 2 analyzátorů s rovnoměrně rozloženým počtem vzorků.
Stříkačky injekční trojdílné LL, stříkačky lavážní sterilní II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu, a to konkrétně stříkaček injekčních trojdílných LL, stříkaček lavážních sterilních pro nemocnice Jihočeského kraje, po dobu 48 měsíců. Zakázka je rozdělena na 2 části: 1. část Stříkačky injekční trojdílné LL a 2. část Stříkačky lavážní sterilní.
Kardioangiografický přístroj - obměna
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Kardioangiografický přístroj , pozáruční servis na 8 roků “ pro pracoviště - katetrizační laboratoř kardiocentra Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ...
Dodávka validovaných diagnostik a spotřebního materiálu na stanovení autoprotilátek
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu pro přístroj k automatickému zpracování a kvantitativní vyhodnocení metod typu dot blotu pro diagnostiku autoimunitních onemocnění pro Pracoviště imunologie Nemocnice České Budějovice, a.s. Součástí zakázky je zápůjčka nového přístroje včetně vyhodnocovacího ...