Ultra-širokoúhlá fundus kamera
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Ultra - širokoúhlá fundus kamera “ pro pracoviště oftalmologie. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotnických ...
Dodávka validovaných diagnostik pro vybrané speciální vyšetřovací metody
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik pro vybrané speciální vyšetřovací metody s výpůjčkou plně automatizovaného imunoanalytického analyzátoru pro Centrální laboratoře NCB Laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště klinické chemie. Předmětem výpůjčky je plně automatizovaný imunoanalytický analyzátor.
Dodávka diagnostik pro elektroforetickou separaci proteinů v séru moči a krvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, a kontrolních materiálů pro elektroforetickou separaci proteinů v séru, moči a krvi s následnou imunofixací v séru a moči na zařízeních ve vlastnictví Nemocnice České Budějovice, a.s., Pracoviště klinické chemie.
Dodávka diagnostických souprav pro vyšetření pomocí MLPA
Předmět veřejné zakázky jsou dodávky diagnostických souprav pro vyšetření pomocí MLPA - Multiplex ligation-dependent probe amplification v Laboratoři molekulární biologie a genetiky pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Ramenní implantáty pro Jihočeské nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky ramenních implantátů pro Jihočeské nemocnice.
Hybridní SPECT/CT gamakamera
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Hybridní SPECT/CT gamakamera “ pro pracoviště radiodiagnostiky . Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotnických ...
Dodávka klinik boxů - nádob na nebezpečný odpad pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na nákup klinik boxů pro potřeby jednotlivých jihočeských nemocnic po dobu 48 měsíců, a to dle specifikace a požadavků zadavatele.
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH v Laboratoři molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka spotřebního materiálu pro provádění dialýzy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro hemodialýzu (HD) a hemodiafiltraci (HDF) prováděnou na přístrojích Fresenius a Surdial X.
Dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů
Předmět veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro imunohematologický analyzátor IH-500, včetně zápůjčky 1ks kompatibilního imunohematologického analyzátoru s IH-500 pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny B01AD02 - ALTEPLASA pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina B01AD02 - ALTEPLASA pro Jihočeské Nemocnice.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XC13 - PERTUZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XC13 - PERTUZUMAB pro nemocnici České Budějovice, a.s. II.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J05AR18
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J05AR18 - EMTRICITABIN, TENOFOVIR-ALAFENAMID, ELVITEGRAVIR A KOBICISTAT pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky SZM - Elektrofyziologie
Předmětem zakázky jsou dodávky ablačních a diagnostických katétrů, zavaděčů a transseptálních jehel potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele s poruchami srdečního rytmu.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XC13 - PERTUZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XC13 - PERTUZUMAB pro nemocnici České Budějovice, a.s.
Poskytování služby distribuce léčiv pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem Rámcové dohody je stanovení rámcových podmínek , za kterých budou vybraní dodavatelé poskytovat jednotlivým nemocnicím Jihočeského kraje službu distribuce zboží pro průběžnou dodávku léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a dalšího zboží obvykle prodávaného v lékárnách, které nemocnice Jihočeského kraje pořizují od vybraných ...
Dodávka léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XE26 - KABOZANTINIB pro Nemocnici České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XE26 - KABOZANTINIB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
RTG mobilní C-rameno s Flat-panel detektorem s akvizicí pro 3D zobrazení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky RTG mobilní C-rameno s Flat-panel detektorem s akvizicí pro 3D zobrazení pro pracoviště operační sály traumacentra. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ...
Operační stůl s nosností nad 135 kg – příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky Operační stůl s nosností nad 135 kg – příslušenství (deska 3 ks, transportní vozík 3 ks) pro pracoviště centrální operační sály onkogynekologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., ...
Ultrazvukový  přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky Ultrazvukový přístroj (high end s 3D/4D technologií vč. sond) pro pracoviště lůžkové části onkogynekologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem ...
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J06BB16 - PALIVIZUMAB pro Nemocnici České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J06BB16 - PALIVIZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s. II.
Dodávky diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro analyzátor Liaison XL
Jedná se o dodávku diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro plně automatický imunoalanalytický analyzátor Liaison XL, který je ve vlastnictví NCB
Dodávka chlopní pro oddělení kardiochirurgie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky srdečních chlopní pro Nemocnici České Budějovice, a.s. prostřednictvím konsignačního skladu.
Dodávky diagnostik pro vyšetřování alergií validovanými metodami
Jedná se o dodávku diagnostik pro vyšetřování alergií validovanými metodami s výpůjčkou plně automatizovaného imunoanalytického analyzátoru pro Centrální laboratoře NCB - laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště imunologie.
Dodávka validovaných kultivačních médií pro mikrobiologická vyšetření
Jedná se o dodávku kultivačních médií pevných i tekutých pro kultivační mikrobiologická vyšetření pro Laboratoře klinické mikrobiologie Nemocnice České Budějovice, a.s.