Cytogenetický analyzátor - Mikroskop vč. modulu pro digitální záznam a zpracování obrazu
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Cytogenetický analyzátor (Mikroskop vč. modulu pro digitální záznam a zpracování obrazu) “.
Rekonstrukce objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku na zařízení pobytových služeb pro seniory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce interiéru objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku, a to dle jednotlivých částí. Část 1 - zdravotnická zařízení Předmětem této části je dodávka zdravotnického zařízení dle jednotlivých příloh této zadávací dokumentace. Část 2 - drobné elektrozařízení a bílá technika Předmětem této části ...
MRI 1,5 T
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky MRI 1,5 T a pozáruční „full“ servis na 8 roků (včetně dodávek kapalného helia)
Transportní vozíky pro centrální sterilizaci
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku transportních vozíků pro centrální sterilizaci.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny S01LA05 AFLIBERCEPT pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny S01LA05 AFLIBERCEPT.
Digestivní endoskopie II - soubor nástrojů s příslušenstvím
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Digestivní endoskopie II - soubor nástrojů s příslušenstvím “ pro pracoviště digestivní endoskopie gastroeneterologického oddělení Nemocnice České Budějovice, a.s.
React - EU- Modernizace Nemocnice Prachatice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je modernizace přístrojového vybavení Nemocnice Prachatice, a.s. v rámci projektu v rámci projektu s názvem React-EU - Modernizace Nemocnice Prachatice, a.s. a registračním číslem CZ.06.6.127/0.0/0.0/21_121/0016382. Předmět veřejné zakázky je rozdělený na čtrnáct (14) samostatných části.
Dodávky kontrastní látky dle ATC skupiny V08CA02 - kyselina gadoterová
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kontrastní látky dle ATC skupiny V08CA02 - KYSELINA GADOTEROVÁ.
MRI 1,5 T
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky MRI 1,5 T a pozáruční „full“ servis na 8 roků (včetně dodávek kapalného helia)
Poptávám rozbor vody
Poptávám rozbor odpadních vod z provozu mořírny. Vody budou obsahovat určité množství kyseliny fluorovodíkové a dusičné. Děkuji za odpověď
Dodávky kontrastních látek dle ATC skupin pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kontrastních látek rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci.
CT pro urgentní příjem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „CT pro urgentní příjem, pozáruční „full servis“ na 8 roků včetně vakuových prvků.
Dodávka ventilátorů a anesteziologických přístrojů pro oddělení ARO Nemocnice Český Krumlov, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks ventilátorů a 3 ks anesteziologických přístrojů a 1 ks transportního ventilátoru pro oddělení ARO Nemocnice Český Krumlov, a.s. dle požadavků zadavatele (dle zadávací dokumentace, vč. příloh a uvedení do řádného provozu, vč. předání veškeré dokumentace nezbytné k řádnému užívání předmětu veřejné ...
Automatický biochemický analyzátor
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: Automatický biochemický analyzátor pro stanovení specifických IgE protilátek proti molekulárním alergenům a stanovení autoprotilátek.
Defibrilátory s možností monitorace a sensingu v zóně pomalých komorových arytmií
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky implantabilních defibrilátorů s možností monitorace a sensingu v zóně pomalých komorových arytmií a s možností optimalizace srdeční resynchronizační léčby ...
Speciální zdravotnický nábytek pro Centrální sterilizaci nemocnice České Budějovice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku speciálního zdravotnického nábytku pro uložení sterilního materiálu a veškerého dalšího materiálu dodávaného externími dodavateli pro Centrální operační sály, který bude uskladněn na Centrální sterilizaci v Nemocnici České Budějovice, a.s. Předmět veřejné zakázky je specifikován touto ...
Transkatetrová aortální chlopeň pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Transkatetrová aortální chlopeň včetně příslušenství. Medicínský účel: Katetrizační implantace aortální chlopně se používá u rizikových pacientů s aortální stenózou, u nichž je chirurgická náhrada aortální chlopně zatížena vysokým operačním rizikem a náročnou a velmi nákladnou pooperační péčí. Použití této metody přináší menší riziko, kratší a ...
Upgrade videoprocesoru endoskopické sestavy
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ Upgrade videoprocesoru endoskopické sestavy 4 ks “ pro pracoviště digestivní endoskopie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Zařízení pro překládání pacientů na operačním sále s oknem - 3 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Zařízení pro překládání pacientů na operačním sále s oknem, 3 ks" pro pracoviště Centrální operační sály Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Laminární box pro přípravu radiofarmak
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnická technika "Laminární box pro přípravu radiofarmak" pro pracoviště Laboratoř přípravy radiofarmak Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
Intravenózní kanyly pro Jihočeské nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky jednorázových periferních intravenózních kanyl bezpečnostních.
Poskytování služby distribuce léčiv pro Jihočeské nemocnice
Předmětem Rámcové dohody je stanovení rámcových podmínek , za kterých budou vybraní dodavatelé poskytovat jednotlivým nemocnicím Jihočeského kraje službu distribuce zboží pro průběžnou dodávku léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a dalšího zboží obvykle prodávaného v lékárnách, které nemocnice Jihočeského kraje pořizují od vybraných ...
Inkubátor pro transport novorozenců s certifikací pro leteckou záchranou službu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka inkubátoru pro transport novorozenců všech váhových i gestačních kategorií s možností rozšíření i o malé kojence, s certifikací pro LZS.
Informační systém pro videomanagement operačních sálů Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, výpočetní techniky (hardware a software) a poskytnutí souvisejících odborných služeb (montáž, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy) za účelem vybudování řešení pro podporu a řízení procesů videomanagementu operačních sálů zadavatele včetně propojení jednotlivých ...
Defibrilátory pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky defibrilátorů pro Nemocnici České Budějovice, a.s., a to dle specifikace a požadavků zadavatele.