Dodávky fludeoxyglukozy pro Krajskou zdravotní, a.s. 2020
Předmětem plnění jsou opakující se dodávky 18F-FDG s registrací SÚKL (tj. splňující všechny legislativní požadavky pro použití k sjednanému účelu), které budou realizovány dle potřeby zadavatele po dobu dvou let, pro potřeby příslušného oddělení nukleární medicíny, pracoviště PET.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou PEGINTERFERON BETA-1A
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PEGINTERFERON BETA-1A pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s kombinací účinných látek TRIFLURIDIN a TIPIRACIL
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek TRIFLURIDIN a TIPIRACIL pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT v koncentraci 25 mg/ml
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT v koncentraci 25 mg/ml pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB a GEFITINIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFATINIB a GEFITINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou KLADRIBIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KLADRIBIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou DENOSUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DENOSUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou BEVACIZUMAB 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BEVACIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou KABOZANTINIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KABOZANTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou IXEKIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou IXEKIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou TRASTUZUMAB 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou TRASTUZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ENZALUTAMID 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ENZALUTAMID pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou RITUXIMAB 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou RITUXIMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou OSIMERTINIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OSIMERTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ALEKTINIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ALEKTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou NINTEDANIB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NINTEDANIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
ZUUL - očkovací látky 2021
postupná dodávka očkovacích látek (zboží) určených pro očkování fyzických osob (dospělých i dětí) v souladu s vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR číslo 537/2006 Sb. o očkování proti infekčním nemocem ve znění platném ke dni zahájení zadávacího řízení a dodávaných na jednotlivá pracoviště zadavatele uvedená v dílčí žádance. Rozsah očkovacích ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ADALIMUMAB 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ADALIMUMAB (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou USTEKINUMAB 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou USTEKINUMAB (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ABIRATERON 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ABIRATERON (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou DARBEPOETIN ALFA 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DARBEPOETIN ALFA (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou NINTEDANIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NINTEDANIB (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou MEPOLIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MEPOLIZUMAB (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ERIBULIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERIBULIN (dále jen „léčivé přípravky“) pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, ...