Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ANTIBIOTIKUM CEFALOSPORINOVÉ ŘADY a KARBAPENEMY 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ANTIBIOTIKUM CEFALOSPORINOVÉ ŘADY A KARBAPENEMY pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou HEPARIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MEROPENEM 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MEROPENEM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou METHYLPREDNISOLON 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou METHYLPREDNISOLON pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou TIGECYKLIN, KLINDAMYCIN a VANKOMYCIN 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou TIGECYKLIN, KLINDAMYCIN a VANKOMYCIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PIPERACILIN/TAZOBAKTAM 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PIPERACILIN/TAZOBAKTAM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky infuzních a oplachových roztoků 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek infuzních a oplachových roztoků včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NADROPARIN 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NADROPARIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou FINGOLIMOD 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou FINGOLIMOD pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PALIVIZUMAB
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PALIVIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NOREPINEFRIN 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NOREPINEFRIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě hypercholesterolémie
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………... Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě hypercholesterolémie pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ALTEPLASA 2021
Zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ALTEPLASA pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
ZUUL - očkovací látky skupin TBE, HEP a ostatních 2022
postupná dodávka očkovacích látek určených pro očkování fyzických osob (dospělých i dětí) v souladu s vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR číslo 537/2006 Sb. o očkování proti infekčním nemocem
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou PANITUMUMAB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PANITUMUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s kombinací účinných látek ELBASVIR a GRAZOPREVIR 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek ELBASVIR a GRAZOPREVIR pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou PERTUZUMAB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PERTUZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou PALBOCIKLIB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PALBOCIKLIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ETELKALCETID II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ETELKALCETID pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou ADALIMUMAB 2020 II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ADALIMUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou PARIKALCITOL a ETELKALCETID
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PARIKALCITOL a ETELKALCETID pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou PARACETAMOL, METAMIZOL a TRAMADOL
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PARACETAMOL, METAMIZOL a TRAMADOL pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou METHYLPREDNISOLON, DEXAMETHASON a HYDROCORTISON
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou METHYLPREDNISOLON, DEXAMETHASON a HYDROCORTISON pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské ...
Dodávka léčivých přípravků s účinnou látkou FIBRINOGEN LIDSKÝ 2020
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou FIBRINOGEN LIDSKÝ pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a. s.