Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BRODALUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BRODALUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou RISANKIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou RISANKIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AMOXICILIN 2022
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! ………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AMOXICILIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou GUSELKUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ERENUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERENUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN v infuzním roztoku
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! ……………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN v infuzním roztoku pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BUPIVAKAIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BUPIVAKAIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN/SULBACTAM
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AMPICILIN/SULBACTAM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou BROLUCIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou BROLUCIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy s účinnou látkou TERIFLUNOMID a ALEMTUZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě roztroušené sklerózy s účinnou látkou TERIFLUNOMID a ALEMTUZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou KABAZITAXEL a CEMIPLIMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KABAZITAXEL a CEMIPLIMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ATEZOLIZUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ATEZOLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě HCV s účinnou látkou SOFOSBUVIR
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě HCV s účinnou látkou SOFOSBUVIR v kombinaci pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DABRAFENIB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DABRAFENIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DURVALUMAB
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DURVALUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PEMBROLIZUMAB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PEMBROLIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě HIV 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! ………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků k léčbě HIV pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou OMALIZUMAB 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OMALIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou IXEKIZUMAB II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou IXEKIZUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků k léčbě hypercholesterolémie
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou EVOLOKUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou LINEZOLID 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………... Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou LINEZOLID pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ERTAPENEM 2021
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ERTAPENEM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………... Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou CIPROFLOXACIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro ...