Spotřební materiál pro intervenční radiologii
Předmětem zakázky jsou dodávky stentů, embolizačních spirál, embolizačních částic, kavárních filtrů, balónkových katétrů, sheathů, vodičů, diagnostických katétrů, aortálních stentgraftů a zařízení k uzavření místa vpichu v množství a specifikaci dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Inzuliny III.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 18 100 balení léčivých přípravků.
Antiinfektiva
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 159 385 jednotlivých dávek (ampulí, tablet ap.) léčivých přípravků.
Jednorázové operační rukavice
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových sterilních operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Náplasti
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilních a nesterilních náplastí ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Poptávám léky
Ginseng Gelée Royale- 50 ampulí a 10 ml(5 balení a 10 ampl) Děkuji dr.Neubert
Hledáme dodavatele českých produktů pro MO
Hledáme dodavatele sortimentu knih, dárkového zboží, výrobků chráněných dílen, výrobků hobby potřeb pro sport, dům a zahradu (včetně semen a sadby ) a dodavatele sortimentu drogerie, volně prodejných léků, bylinných přípravků, zdravotnického materiálu a trvanlivých potravinářských specialit a nápojů. Upřednostňujeme české výrobky. Dále hledáme ...
Antineoplastika a imunopreparáty
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 28 890 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Filtry deleukotizační
Předmětem zakázky jsou dodávky deleukotizačních filtrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Léčivé přípravky XX.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 22 470 balení léčivých přípravků.
Centrální žilní katétry
Předmětem zakázky jsou dodávky centrálních žilních katétrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Antianemika II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 210 000 jednotek množství účinných látek.
Léčivé přípravky XIX.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 176 350 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Antiinfektiva pro systémovou aplikaci
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 265 630 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Jednorázové prostředky pro inkontinentní pacienty
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových prostředků pro inkontinentní pacienty ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Imunopreparáty
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 249 460 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Odběrové pomůcky
Předmětem zakázky jsou dodávky odběrových pomůcek ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
FN Plzeň - humanizace prostředí LDN
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží, zdravotnického vybavení pro léčbu dlouhodobě nemocných ve FN Plzeň.
Poptáváme BIO a DIA produkty
Poptáváme dodavatele BIO, DIA a bezlepkových produktů, vč. veškerého zboží pro diabetiky (obuv, ponožky, inzulinová pera, apod.)