Poptávám hřejivou náplast Capsicolle
Poptávám hřejivé náplasti na záda Capsicolle.
Cytostatika 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 61 020 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Cytostatika, imunomodulátory a endokrinní terapie 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 73 040 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunopreparáty 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 10 370 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Cytostatika, imunomodulátory a endokrinní terapie 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 73 040 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky 2013 - II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 292 690 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antikoagulancia 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 29 460 balení léčivých přípravků.
Léčivé přípravky 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 24 470 balení léčivých přípravků.
Imunopreparáty 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 22 945 jednotek formy léčivých přípravků.
Léčivé přípravky pro terapii pohybového aparátu 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 55 760 jednotlivých dávek (ampulí, tablet) léčivých přípravků.
Antiinfektiva 2013
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 214 160 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Poptávám dodavatele rýžového oleje
Poptávám dodavatele rýžového oleje pro masáže, velkoobchod. 5-ti litrové balení.
Odběrové pomůcky
Předmětem zakázky jsou dodávky odběrových pomůcek ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Náplasti 2012
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilních a nesterilních náplastí ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Jednorázové prostředky pro inkontinentní pacienty
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových prostředků pro inkontinentní pacienty ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Spotřební materiál pro urologii
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro urologii ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Poptávám lék NOVERIL
Poptávám LÉK NOVERIL 240-4 BALENÍ.
Infúzní roztoky V.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky infúzních roztoků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 776 000 infúzních dávek (vaků, lahví).
Léčivé přípravky XXIV
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 11 940 balení léčivých přípravků.
Léčivé přípravky XXIII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 65 620 ampulí léčivých přípravků.
Jednorázové rukavice
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Sterilizační obaly
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Antiinfektiva II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 50 885 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Cytostatika V.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 32 995 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antiepileptika a návykové látky
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 251 900 jednotlivých dávek léčivých přípravků.