Krevní deriváty 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 11 930 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Krevní deriváty 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 11 930 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky 2015 - III
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 12 600 balení léčivých přípravků.
Léčivé přípravky 2015 - II
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 3 545 balení léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunomodulátory 2015 - II
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 70 720 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antiinfektiva 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 67 375 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunomodulátory 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 26 000 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 9 170 balení léčivých přípravků.
Léčivé přípravky pro CNS a smyslové orgány 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 423 570 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky pro krev a krvetvorné orgány 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 398 935 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Dodávka  léků  -  HERCEPTIN 600mg/5ml – L01XC03, HUMIRA (PERO) – L04AB04, VOTRIENT – L01XE11
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky léků - HERCEPTIN 600mg/5ml – L01XC03, HUMIRA (PERO) – L04AB04, VOTRIENT – L01XE11
BioMediC - spotřební materiál 2
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových smluv s maximálně třemi dodavateli na každou část veřejné zakázky na dodávku spotřebního materiálu dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky - této zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na jednotlivé části ve smyslu ust. § 98 odst. 1 zákona, ...
Infúzní roztoky 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky infúzních roztoků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 754 300 jednotek formy (inf. láhví, inf. vaků) infúzních roztoků.
Poptávám lék Varumin
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte na skladě lék Varumin a zda jej zasíláte zásilkovou nebo kurýrní službou? Prosím také o sdělení ceny za týdenní, měsíční dávku. Přeji pěkný den a děkuji za Vaši odpověď.
Léčivé přípravky s hormonální aktivitou 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 17 960 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Cytostatika 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 36 930 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Somatropin 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 3 400 balení léčivých přípravků.
Antiinfektiva 2014 - II
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 167 800 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antianemika 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 283 400 jednotek množství účinné látky léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunopreparáty 2014 - II
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 48 130 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 18 150 balení léčivých přípravků.
Antiinfektiva 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 179 259 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Inzuliny 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 17 140 balení léčivých přípravků.
Cytostatika a bisfosfonáty 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 19 260 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunopreparáty 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 42 350 jednotlivých dávek léčivých přípravků.