GHANA; Hnojiva
Poptáváme hnojiva pro vládu Ghany.
ČÍNA; Oxid hlinitý
Jsme profesionální výrobci aktivního oxidu hlinitého, můžeme nabídnout dobrou kvalitu výrobku za konkurenceschopnou cenu. Kysličník hlinitý může být použit při výrobě keramiky, dlaždic, venkovních cihel, ohnivzdorného skla. Nabízíme různé jakosti alumina jako 99.4,99.5,99.6,99.7. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, odběrateli.
Poptáváme vápenec a vápenaté hnojivo
Poptávka na cenu při předpokládáném objemu dolomický vápenec 1000t. Dolomitické vápenaté hnojivo 2000t. Možná doprava a cena (město Třeboň) Období odběru prosinec až březen.
PÁKISTÁN; Horniny a minerály
Mám na prodej kousky slídy muskovit, kousky / plátky černé slídy, měděnou rudu, olověnou rudu, průmyslový jemný granát, antimon, zlatou rudu, chromitovou rudu. Hledám zahraniční odběratele.
PÁKISTÁN; Mastek, chromitan, onyx, žula, mramor
Jsme jedni z předních exportérů surového mastku, chromitanu, žuly, onyxu, mramoru a jiných minerálů z Pákistánu. Můžeme dodat mastkový pudr v různých jakostech. Mastkový pudr se používá jako základní složka do PP, LD, HDPE, v malířském, papírenském, gumárenském, farmaceutickém průmyslu, kosmetice, na výrobu dětského pudru. Hledáme obchodní ...
Poptáváme metalurgický kazivec
Poptáváme u Vás následující materiál: Kazivec metalurgický, kusový, v zrnitosti 2 – 6 mm Množství: 24 t
INDIE; Kazivec, cihly, ropný koks
Jsme předním indickým vývozcem, který již od roku 1974 obchoduje s minerály a kovy, železnou rudou, železnými a neželeznými slitinami, chemikáliemi atd. Můžeme dodávat kazivec v kusech, žáruvzdorné cihly a kalcinovaný ropný koks. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Železná ruda
Pracujeme s pákistánskou ocelí. Hledáme společnosti, které mohou dodávat železnou rudu.
INDIE; Železná ruda, bauxit...
Jsme indická firma obchodující s železnou rudou, bauxitem, cementem, cukrem, odpady, minerály atd. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Slída
Nabízíme slídu nejlepší kvality za vyhodné ceny. Máme širokou škálu slídových produktů: slídové pásy, slídový prášek, vločky, slídový odpad, mikanitové fólie, mikanitové trubky, pásky. Jestliže máte zájem o některý z jmenovaných výrobků, kontaktujte nás. Hledáme obchodní spolupráci.
TANZÁNIE; Drahokamy, polodrahokamy, minerály
Naše společnost se zabývá těžbou všech druhů drahokamů, polodrahokamů a minerálů v naší zemi. Hledáme obchodní spolupráci v oblasti těžby nebo marketingu všech našich produktů. Hlavní drahokamy, kterými se zabýváme, zahrnují ametyst, apatit, akvamarín, citrín, iolit, měsíční kámen, peridot, spinel, rodolit, červený granát, zelené a žlutý ...
INDIE; Slída, kovové odlitky
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců slídových šupin, slídových bloků, štípané slídy, slídového odpadu, slídového prášku, slídových destiček.atd. Jsme firma KAMARHATTY JUTE MILL a zabýváme se zpracováním juty. www.kamarhatty.com. Také obchodujeme s kovovými výlisky a měděnými odlitky. Naše webové stránky pro slídu budou spuštěny v ...
GUINEA; Nerosty, zlato, zemědělské výrobky
Jsme obchodní zástupci zde v Západní Africe, zastupujeme těžební, investorské, prodejní i nákupní firmy s africkými výrobky jako zlato, drahokamy, živec, jíl, trumalín, bauxit a železná ruda. Také se podílíme na obchodování se zemědělskými výrobky jako kešu ořechy, burské ořechy, palmový jedlý olej atd. Hledáme obchodní partnery, kteří by ...
PÁKISTÁN; Měděná a hořčíková ruda
Jsme skupina firem pracujících v oboru dodávek mineralů a kovů pocházejících ze severní oblasti a Baluchistanu / Pákistán. Jsme schopni dodávat: (1) měděná ruda (Cu) od 9% do 35% (2) hořčíková ruda / chromit atd. Také můžeme dodávat drahokamy a polodrahokamy původem z Pákistánu / Kašmíru a Afghánistánu. V současné době dodáváme některým ...
INDIE; Nerosty, kovy, slitiny
Jsme přední exportéři nerostů a kovů, železných a neželezných slitin jako fluorit, pálený ropný koks, železná ruda, jiné rudy, surové železo atd. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám výkup tantalu
Poptávám výkupce tantalu (Ta).
PÁKISTÁN; Mastek
Chci zahájit podnikání (vývoz mastku), hledám zástupce, který může pro mne obchodovat a poskytnout informace o ceně za kg ... a mít z toho vysoký zisk. Mastek se používá při výrobě mýdla, kosmetiky, v kožařském a ropném průmyslu.
GHANA; Zlatý prach, diamanty
Jsme malá těžební skupina, dolujeme zlatý prach a diamanty. Část našich členů je umístěná v Ghaně, ostatní v zemích západní Afriky. Hledáme spolehlivé odběratele za účelem dlouhodobé spolupráce.
PÁKISTÁN; Strojní zařízení, kovy, drahokamy
Jsme pakistánská stavební firma. Obchodujeme s použitým těžkým strojním zařízením a díly. Potřebujeme informace o následujícím zařízení: A) Strojní zařízení 1) jeřáby pro Kuwait, Katar a SAE 2) použitý pásový jeřáb s ramenem pro pokládku potrubí o kapacitě 5-8 tun, pro Pakistán 3) použitý bagr Hitachi/Daewoo 4) nakladače CAT nebo ...
Poptávám hnojivo Flortis
Prosím o sdělení,zda je ještě v prodeji minerální hnojivo FLORTIS pro muškáty,výrobek italské firmy ORVITAL,případně o sdělení,v jaké obchodní síťi je dostupná pro drobný prodej.Děkuji za zprávu a zůstávám s pozdravem Petrášek.
INDIE; Minerály a chemikálie
Jsme dodavatelé minerálů a chemikálií (oleje a plynu).
SAUDSKÁ ARÁBIE; Ruda železná, manganová, chromová
Obchodujeme s indickou železnou rudou kusovou a také chromovou rudou, manganovou rudou, živicí apod. a také vyvážíme. Hledáme odběratele.
TAJWAN; Vltavín
Hledáme české dodavatele za účelem nabídky moldavitu (vltavínu).
INDIE; Šrot měděný, hliníkový, kobaltový
Hledáme exportéry níže uvedených komodit: 1) cement (běžný Portlandský cement - 42.5, 32.5, 52.5-N / R) 2) šrot těžkých kovů ( HMS 1, HMS 1&2) 3) šrot použitých kolejnic (R 50 až R 65) 4) měděný šrot (všech jakostí) 5) chromová ruda (minimálně 40% a výše) 6) manganová ruda (minimálně 40% a výše) 7) hliníkový šrot všech typů 8) kobaltový ...
USA; Napodobeniny drahokamů
Máme zájem importovat české bezbarvé napodobené drahokamy vysoké kvality.