Nákup a dodávka posypové kamenné soli pro rok 2011/2012
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka posypové kamenné soli pro zajištění zimní údržby pro rok 2011/2012 pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizaci.
INDIE; Colemanit
Jsme obchodní firma v Indii. Poptáváme colemanit s obsahem 40% B2O3. Potřebujeme 400 MT měsíčně.
THAJSKO; Drahokamy, šperky
Naše firma sídlí v Bangkoku v Thajsku a obchoduje se surovými drahokamy, broušenými polodrahokamy a drahokamy. Vyrábíme na zakázku zlaté a stříbrné šperky. Zhotovujeme také starožitné šperky. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli a partnery.
SENEGAL; Ropa, ropné produkty, mořské plody
Jsme prodejci zlatého prachu a prutů, surových nebroušených diamantů, sušených a mražených mořských plodů, surové ropy a ropných produktů, zeolitu a močovinového hnojiva.
PÁKISTÁN; Průmyslové minerály a rudy
Jsme výrobci fluoritu 80%, k dispozici velikost 0-25 mm a 10-60 mm. Obchodujeme a exportujeme následující: fluorit 80%, bauxit 55%, mrtvě pálený magnezit 90%, fosforit 28% +, uhličitan vápenatý CaCO3, potaš, mastek / kousky. Více najdete na našich webových stránkách www.khyberminerals.net. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Slída
Hledám odběratele slídy v Evropě.
PÁKISTÁN; Kamenná sůl
Jsme jedním z největších exportérů kamenné soli a dodáváme hrubou zemní sůl (1-5mm), solné bloky cca 2-3 kg, solné bloky cca 4-5 kg, lampy z kamenné soli, prášek kamenné soli, jedlou stolní sůl, průmyslovou sůl, slanou vodu (přímo z kamenosolných dolů - 100% čistou), lampy z himálajské kamenné soli, kousky himálajské kamenné soli do koupele, ...
TANZÁNIE; Měděné katody, ruda, diamanty
Jsme registrovaná těžební společnost v Demokratické republice Kongo a máme pobočku v Tanzanii. Zabýváme se různými typy minerálů: zlato, měděné katody, měděná ruda, diamanty. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spoluráce se seriózními odběrateli.
Poptávám neexpandovaný Vermikulit
Neexpandovaný Vermikulit - cca 1 kg. Pro laboratorní zkoušky.
RUMUNSKO; Baltský jantar
Poptávám baltský jantar.
NIGÉRIE; Nerosty
Hledáme odběratele pevných nerostných produktů, jako je železná ruda, olověná ruda, mangan, tantalit, grafit, drahé kameny atd. Zabýváme se marketingem, poradenstvím a nemovitostmi.
RAKOUSKO; Varná a kamenná sůl
Hledám dodavatele solných produktů - varné a kamenné soli.
Poptáváme zlomkové zlato
Poptáváme 24 karátové zlato, stříbro, zlomkové zlato ve velkých množstvích. Sdělte nám prosím Vaše dodací možnosti a podmínky. We inquiry the gold 24 karat, the silver and the fragment gold. Wil you please let us know your present delivery possibilities and conditions.
Nákup a dodávka posypové kamenné soli pro r. 2011/2012
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka posypové kamenné soli pro zajištění zimní údržby pro rok 2011/2012 pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizaci.
TOGO; Použité zboží; kosmetika, drogerie, chemikálie
Hledáme spolehlivého dodavatele použité obuvi, použitých oděvů a skladových položek obuvi a kabelek z Evropy. Také poptáváme chemické výrobky denní potřeby jako čisticí prostředky, kostky mýdla, zubní pasty atd. i další chemické výrobky jako louh sodný, rovněž maziva. Jsme také obchodním zástupcem pro prodej měděné obohacené rudy, olova a zinku ...
PÁKISTÁN; Chlorečnan draselný
Poptáváme chlorečnan draselný KClO3 používaný na výrobu sirek.
INDIE; Oxid hlinitý
Hledáme zákazníky / spotřebitele pro minerální bázi oxidu hlinitého, suroviny pro výrobu hliníku.
INDONÉSIE; Soda
Hledáme výrobce těžké sody.
INDIE; Železná ruda
Hledám odběratele železné rudy, můžeme exportovat ve velkém množství.
LIBERIE; Přírodní slída
Jsme Fair Business Center, sídlíme v Monrovii v Libérii. Jsme registrovaná a licencovaná firma. Těžíme přírodní slídu, někdy komerčně uváděnou jako minerální brusivo, vědecky jako křemičitan draselno-hlinitý (KAL2- AL SI3 O10)(OH2), muskovit, biotit atd. Objevili jsme několik nalezišť těchto minerálů a mohli bychom být hlavním, spolehlivým a ...
TANZÁNIE; Zlato, měď, tantalit
Jsme registrovaná těžební společnost sídlící v Demokratické republice Kongo (DRC) a máme pobočku a přidružený podnik v Tanzanii. Obchodujeme se zlatými nugety, zlatými pruty, měděnými katodami, měděnou rudou a tantalitem vysoké čistoty a kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele lávových kamenů
Poptávám dodavatele setů lávových kamenů
BANGLADÉŠ; Fosforit
Poptáváme 15.000 MT + _ 10% fosforitu 72% BPL min. a 15.000 MT + _ 10% fosforitu 65,5 BPL min.
PÁKISTÁN; Ruda, nerosty
Poptáváme berylovou rudu. Také hledáme odběratele barytových hrudek, prášku a hrudek vápníku a křemene. Rovněž dodáváme fluorit CaF2 65% až 75%. Můžeme nabídnout rozumné ceny. Máme také zájem o navázání obchodní spolupráce s českými firmami. Oceníme jakýkoliv solidní nápad.
JIŽNÍ AFRIKA; Chromový prášek
Jsme jihoafričtí exportéři a rádi bychom rozšířili své podnikání do Evropy. Obchodujeme hlavně s minerály a chtěli bychom otevřít trh pro náš chromový prášek. Hledáme potencionální zákazníky v Evropě.