KUVAJT; Matečná pryžová směs
Poptávám černou matečnou pryžovou směs.
Poptávám absorpční polymer
Sháním super absorpční polymer na bázi polymetylakrylátu sodného nebo podobné látky. Požadovaná je prášková forma v množství 1 až 3 kg. Děkuji za nabídku.
PÁKISTÁN; Melaminová, močovinová tvářecí směs
Poptáváme melaminovou tvářecí směs a močovinovou tvářecí směs.
Poptávám granulát PE-LD
Poptávám granulát PE-LD 25 kg, celá ČR.
BANGLADÉŠ; Umělé hmoty
Poptáváme kontakty na evropské výrobce umělých hmot, potřebujeme získat fakta o používaných chemikáliích a jiných materiálech.
PÁKISTÁN; Kaučuk
Hledáme výrobce a exportéry následujících výrobků: SBR-1502 butadien-styrenový kaučuk SBR-1712 butadien-styrenový kaučuk
TUNISKO; Chemikálie
Jsme tuniská firma, která obchoduje s chemickými produkty a plastovými surovinami. Zastupujeme LG Chem, Oman Polypropylene; KIMFLOR. Hledáme co nejpříznivnější ceny chlorovaných rozpouštědel (jako trichloretylen a metylendichlorid) a oxidglykol (MPG, DPG), Monopropylene glycol a dipropylene glycol. Těšíme se na vzájemnou spolupráci.
BANGLADÉŠ; PVC
Jsme výrobce PVC trubek a armatur. Potřebujeme PVC materiál pro vlastní spotřebu. Měsíční požadavek asi 700 až 1000 Mt.
SRÍ LANKA; PP tkanina, jumbo vaky
Hledám dodavatele PP tkaniny pro dovoz na Srí Lanku. Jsem výrobce FIBC vaků a také mám v úmyslu vyvážet jumbo vaky.
BANGLADÉŠ; Stroje, chemikálie, kaučuk
Poptáváme použité stroje, LDPE-HDPE granule, kaučukovou směs, chemikálie.
BANGLADÉŠ; Vločky z PET lahví
Jsme výrobce a vývozce vloček z použitých PET lahví (jak průhledných 60% ~ 70%, tak zelených 30% ~ 40%). Umyté teplou vodou (chemicky -normální saponát + louh sodný), následuje mytí studenou vodou a přirozené sušení (sluneční světlo), naprosto čisté, bez PP, PVC, papíru / samolepek, lepidla a kovu s minimálním množstvím nečistot. Vlhkost <1%. ...
BANGLADÉŠ; PP, LLDPE, HDPE
Poptáváme výrobce petrochemických položek jako PP, LLDPE, HDPE atd. Výrobci musí mít způsobilost vyvážet na bangladéšský trh.
INDIE; Chemikálie
Naše firma Acechemie International Ltd. je indický autorizovaný vývozce oxidu titaničitého, výrobce oxidu zinečnatého. Rovněž vyvážíme pryžové chemikálie, úplnou škálu urychlovačů a antioxidantů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Polypropylen, LLDPE
Poptávám kontakty na výrobce polypropylénu a LLDPE.
JAR; Surovina PETG
Jsme obchodník se surovinami v Jižní Africe a hledáme dodavatele suroviny PETG pro dovoz přímo od výrobce do Jižní Afriky.
EGYPT; Polyetylen
Hledáme dovozce polyetylénu do ČR.
NAMÍBIE; Plastové suroviny
Hledám dodavatele plastových surovin z EU.
ČÍNA; Výroba plastů, příměsi do polymerů
Hledáme výrobce plastů nebo distributory příměsí do polymerů k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Jsme předním čínským výrobcem přísady zpomalující hoření. Více informací na http://www.oceanchem-group.com
BANGLADÉŠ; Polymerní granule, novinový papír
Poptáváme dodavatele prvotních i recyklovaných (přírodně zbarvených) polymerních granulí (LDPE, LLDPE, PP, HDPE, GPPS, HIPS). Náš měsíční požadavek je 2000 M.Ton+. Rovněž importujeme novinový papír a dvouvrstvé kartony - obojí nejlepší jakosti.
PÁKISTÁN; Butadien styrenový kaučuk
Hledáme výrobce butadien styrenového kaučuku konstrukční jakosti.
ČÍNA; Chemické suroviny
Naše firma je jedním z profesionálních výrobců chemikálií v Číně a specializuje se na výrobu, dodávky a vývoz základních chemických surovin. Naše výrobky získaly certifikát kvality UKAS-ISO 9001:2008. Výrobky zahrnují čtyři hlavní druhy: Pigmenty / barviva: oxid titaničitý, oxid železitý, litopon, suřík olovnatý atd. Gumárenské chemikálie: ...
ČÍNA; Náhradní díly na auta
Obchodujeme s automobilovými náhradními díly, příslušenstvím a nářadím. Sídlíme nedaleko Šanghaje, využíváme řadu velmi kvalifikovaných výrobců. Jsme schopni poskytovat zákazníkům díly pro většinu japonských, evropských a amerických aut. Dodáváme také různé druhy šroubů, matic a podložek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
PÁKISTÁN; Vločky z PET lahví
Jsme firma MULTAN IMPEX, MULTAN, PAKISTAN. Náš web: www.multanhidegroup.com Jsme recyklační firma. Dodáváme vločky z PET lahví -50 MT měsíčně. Máme moderní zařízení pro mytí, třídění a sušení. Vločky jsou čisté, bez kontaminace, suché. Také jsme schopni dodávat vynikající kvalitu. Hledáme odběratele.
ČÍNA; Chemikálie
Naše společnost je profesionální výrobce surových chemikálií v Číně. Obchodujeme hlavně s pigmenty, pryžovými chemikáliemi a.j. Naše výrobky získaly certifikát UKAS-ISO 9001:2008 a jsou exportovány do mnoha zemí světa. Pigmenty: titanium dioxide,lithopone,pentaerythritol,phthalocyanine..modrý, phthalocyanine zelený apod. Pryžové chemikálie: ...
INDIE; Butylový a přírodní kaučuk
Poptáváme butylový kaučuk BK1675N. Máme zájem nakupovat pravidelně 5 až 10 kontejnerů. Rovněž máme zájem o přírodní kaučuk RSS3. Prosíme o specifikaci obchodních podmínek.