NĚMECKO; Průmysl umělých hmot
Poptáváme českou firmu zabývající se průmyslem umělých hmot, s volnou výrobní kapacitou. Marketingový poradce v Německu hledá a zprostředkuje obchodní kontakty německým firmám, které mají v úmyslu převést do Česka určité projekty, části výroby nebo kompletní výrobu. Pro další informace mne kontaktujte.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele zemědělských produktů: kakaa, řeziva, palmového oleje, banánů, kokosového oleje, přírodního kaučuku.
INDIE; Chemikálie, močovina, plastový odpad
Hledáme odběratele následujících komodit: chemické látky - anorganické močovina kusy a granule síry PET vločky - plastový odpad
ITÁLIE; Petrochemické produkty
Jsem zástupce petrochemických produktů v Itálii již 20 let a hledám firmy, které by chtěly podnikat v Itálii. Budu pracovat jako jejich zástupce v Itálii. Můžeme obchodovat ve velkém množství s následujícími produkty: PVC, SBR, PP / HDPE, xylen toluen a mnoho dalšího.
SRÍ LANKA; PVC pryskyřice
Naše firma Multiform Chemicals je přední organizací obchodující s chemikáliemi na Srí Lance. Specializujeme se na dodávky všech hlavních surovin pro všechny přední výrobce v průmyslu polymerů (barvy, pryž a plasty). V současné době hledáme dobrého a spolehlivého dodavatele PVC pryskyřice používané pro výrobu trubek a izolace vodičů. Máte-li ...
Poptáváme výrobce plastů
V rámci spolupráce firmy LINTECH s.r.o. Domažlice a ZČU Plzeň bychom chtěli poptat vzorky dole uvedených plastů velikosti cca 0,5 x 0,5 m pro laserové řezání v tloušťkách od 2 mm do 6 mm ( například i více tlouštěk…2,4,6) • PP (polypropylen) • PC (polykarbonát) • PMMA (polymethylmetakrylát-akrylát) • HDPE (high density ...
BANGLADÉŠ; Regranulát PET pryskyřice
Hledáme výrobce / vývozce regranulátu PET pryskyřice (rPET) potravinářské kvality na výrobu lahví na minerální vodu / potravinářské oleje / CSD atd a recyklovaného PP pro různé využití.
SRÍ LANKA; Plasty, pryž
Jsme obchodní společnost na Srí Lance, která dodává průmyslové suroviny pro průmyslová odvětví na Srí Lance. Poptáváme chemické látky jako plasty, pryž atd.
INDIE; Kaučuková směs
Jsme vývozci bílé kaučukové směsi a výplňkových předsměsí používaných při výrobě nákupních tašek a jiných obalových materiálů. Jsme renomovaná firma se sídlem v Indii a podnikáme v tomto oboru již 3 desetiletí. Rádi bychom navázali kontakty s výrobci plastových tašek.
SRBSKO; HDPE
Naše firma Zlatarplast AD se zabývá výrobou plastových obalů různých druhů. Máme velký zájem o nákup většího množství HDPE (přemletého nebo recyklovaného), ale většinou získaného z plastových přepravek (Coca-Cola atd.). Pokud máte tento typ HDPE, pošlete nám laskavě nabídku.
GHANA; Láhve, pryž, plastové kryty
Jsem vývozce a dovozce všeobecného zboží. Právě teď obchoduji s rozbitými lahvemi, pryží, plastovými kryty počítačů apod. Hledám odběratele, mohu dodat velké množství.
INDIE; Polykarbonátové granule
Poptáváme recyklované polykarbonátové granule na výrobu CD/DVD. Měsíční požadavek 500 až 700mt. Hledáme přímo výrobce.
KAMERUN; Pryž
Hledáme obchodní spolupráci s importéry pryže. Nabízíme konkurenceschopné ceny. Kontaktujte nás pro více informací.
BANGLADÉŠ; Suroviny pro výrobu dětských plen
Naše firma ASN International, jedna z předních obchodních společností v Bangladéši, se zabývá prodejem a marketingem zdravotnických a farmaceutických výrobků již 15 let. Právě teď máme velmi významnou poptávku od našeho zákazníka Incepta Pharma. Mají již zavedenou výrobu dětských plenek a nyní poptávají suroviny. Prosíme o cenovou nabídku. ...
ITÁLIE; PA materiál
Hledáme dodavatele PA materiálů, ve všech formách, PA vlákno a části PA polotovarů. Poptáváme firmy, které vyrábí PA trubky, tyče, desky atd., rovněž výrobce PA vlákna a příze, kteří by měli zájem prodat PA odpad z výroby.
Poptávám dodávky čisticího oleje
Čistící olej Poptávám dodavatele nebo výrobce čistícího oleje. Pracovní teplota 150°C, teplota vzplanutí 210°C, hustota 0,863 g/m3 při 15°C, viskozita 32mm2/s při 40°C a 5,5mm2/s při 100°C. Prosím o nabídky na mail (cena za 1l). Roční odběr cca 100l. Děkuji za nabídky.
Poptávám granuláty PP
Granulát PP Amoco 300 GA 06, Granulát PP Eltex PRS 250
PÁKISTÁN; Henový prášek
Jsme přední exportéři henového prášku, henových listů. Hledáme importéry, odběratele. Jedná se o 100% čistý henový prášek z Pákistánu, z úrody 2010. Barva: stálá, tmavě načervenalá čistota: filtrovaná balení: 40kg, 50kg
GHANA; Nekovové minerální produkty
Firma ara busta Imp & Exp Trade Co., Ltd. se specializuje na nekovové minerální produkty a různé chemické produkty. Zaměřujeme se na výrobu vermikulitu, slídy, sepiolitu a perlitu. Produkty vývážíme do více než deseti zemí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Celulóza, chemikálie
Potáváme asi 275 t celulózy pro výrobu plastových lisovacích směsí. Také poptáváme následující suroviny pro stejné odvětví: Hexamin Metanol Formalín Stearát zinečnatý Oxid titaničitý PTSA Borax Melamin
EGYPT; LDPE granulát
Naše firma Elnagah Trade Egypt dováží plastové suroviny. Poptáváme LDPE granulát foliové jakosti přirodní barvy. Nabídněte nám prosím nejlepší cenu a platební podmínky.
Poptávám těsnicí tmel na ložiska
Poptávám těsnící tmel Curil T(výrobní číslo NO.246.948) 75ml - na ložiska.
Poptáváme dodávky PET granulátu
Poptáváme PET Granulát, 2.000tun měsíčně, pravidelný odběr
Hledám dodavatele dutého vlákna
Sháním dodavatele nebo přímo výrobce dutého vlákna(kuliček,vloček) na výrobu psích matrací.Nejlépe Východní Čechy.
ČÍNA; Chemikálie
Firma Hebei Zender Chemicals I/E Co.,Ltd. se sídlem v Shijiazhuang blízko Pekingu má vlastní závod na výrobu chemických materiálů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Specializujeme se na mnoho druhů chemických materiálů včetně vloček louhu sodného, pálené sody, hydrosiřičitanu sodného, chlornanu vápenatého, síranu hlinitého, STPP, oxidu ...