Rámcová dohoda na dodávky sekvenační chemie
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek souprav pro sekvenování vzorků na přístrojích Illumina pro Středoevropský technologický institut Masarykovy univerzity, podrobně specifikovaných v technických podmínkách zadavatele a provedených za obchodních podmínek specifikovaných v návrhu Rámcové dohody
Materiál na výzkum IV - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcových dohod na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU a projekt Phytophthora - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora, a to speciálních kitů pro reverzní transkripci, pro qPCR (real-time PCR), kvantifikace DNA a RNA a simultánní amplifikaci 5´ a 3´ cDNA konců.
Spotřební materiál a reagencie pro sekvenaci SARS-CoV-2
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu a reagencií pro sekvenaci SARS-CoV-2 pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, včetně bezplatného zapůjčení modulárního automatické pipetovací stanice po dobu 4 let a zajištění jejího servisu.
Preanalytický a analytický laboratorní systém včetně dodávek reagencií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a výpůjčka preanalytického a analytického laboratorního systému a dále průběžné dodávky reagencií a dalšího spotřebního materiálu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Dodávky hmot pro VDZ - rozpouštědlová barva bílá, ne vodou ředitelná, s dodatečným posypem II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hmot pro VDZ rozpouštědlové barvy bílé, ne vodou ředitelné, s dodatečným posypem. Zadavatel předpokládá celkový odběr hmot v množství 100 tun bílé barvy a 50 tun balotiny.
Dodávky hmot pro VDZ - rozpouštědlová barva bílá, ne vodou ředitelná s dodatečným posypem
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hmot pro VDZ rozpouštědlové barvy bílé, ne vodou ředitelné, s dodatečným posypem. Zadavatel předpokládá celkový odběr hmot v množství 100 tun bílé barvy a 50 tun balotiny.
Dodávka reagencií pro PCR diagnostiku SARS-CoV-2
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky diagnostik do konsignačního skladu k provádění testů pro PCR detekci SARS-CoV-2 po dobu 6 měsíců, kompatibilní se všemi otevřenými platformami. Kompatibilita s izolátorem King Fisher.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU a projekt Phytophthora
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění uvedeného v bodě 3.1 zadávací dokumentace včetně požadavků zadavatele na předmět plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace-technické specifikaci.
Materiál na výzkum III - Rámcová dohoda, Spotřební materiál pro elektrochemické analýzy - opakování
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Reagencie pro analýzu moči III
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu (labochemikálií) pro chemické a mikroskopické vyšetření moče pro Oddělení klinické biochemie včetně bezplatného zapůjčení 3 ks analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Diagnostika pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému. 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a navazujícího spotřebního materiálu pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy a smlouvy o výpůjčce). Předmětem veřejné zakázky je dále poskytnutí 1 ks plně automatického ...
Materiál na výzkum III - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Kationaktivní asfaltová emulze pro běžnou údržbu komunikací pro roky 2021 - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kationaktivní asfaltové emulze pro provádění emulzních vysprávek na komunikacích II. a III. třídy Jihomoravského kraje v roce 2021 a 2022 včetně dopravy do jednotlivých skladů. Asfaltová emulze bude využívána pro spojovací postřiky, lokální výspravy vozovek a opravy a provádění nátěrů. Dodávaná asfaltová ...
Dodávka posypové soli pro zajištění zimní údržby silnic
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky posypové soli v rámci zimního období 2021/2022 a letního předzásobení v roce 2021 a 2022 včetně dopravy do jednotlivých skladů zadavatele.
Rámcová dohoda-Chemikálie a plasty
Předmětem zakázky je dodávka chemikálií a plastů. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové dohody na období 4 let s více dodavateli. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu se všemi dodavateli, kteří splní kvalifikační předpoklady a jejichž nabídky na uzavření rámcové dohody budou podány ve lhůtě pro podání nabídek a nebudou vyloučeny v ...
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky originálních diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky (chemické vyšetření moče a morfologická analýza moči). Jako součást předmětu plnění je zadavatelem požadována ...
Diagnostika a laboratorní činidla pro stanovení CDT a HbA1c
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik a laboratorních činidel pro stanovení karbohydrát deficientního transferinu (CDT) a glykovaného hemoglobinu (HbA1c) pro Oddělení klinické biochemie dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora. Bližší specifikace požadovaných látek je uvedena v příloze č. 1 - technická specifikace.
Reagencie pro analýzu moči II.
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu (labochemikálií) pro chemické a mikroskopické vyšetření moče a mikroskopické vyšetření ostatních tělních tekutin, např. mozkomíšního moku pro Oddělení klinické biochemie včetně bezplatného zapůjčení 3 ks analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Materiál na výzkum II - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcových dohod na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v této ZD a jejích přílohách č. 1a (Rámcová dohoda s jedním účastníkem - vzor) pro část 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11 a 12 VZ) resp. č. 1b (Rámcová dohoda s více účastníky - ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora.
Poptávám biocidní dezinfekční prostředek
Poptávám CAS 57028-96-3 Polyhexamethyleneguanidine hydrochloride, PHMG; 99% čistý, ve formě pryskyřice, baleno po cca 20kg. Celkové množství 1 000kg.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA pro laboratoř OKTE
Předmětem plnění jsou dodávky spotřebního materiálu pro analýzu a zpracování vzorků DNA pro genetickou laboratoř OKTE.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro projekt Phytophthora - rozděleno na části
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro projekt Phytophthora. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění uvedeného v bodě 3.1 zadávací dokumentace včetně požadavků zadavatele na předmět plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace – technické specifikaci.