Acetylcelulóza, Vietnam
Hledáme dodavatele acetylcelulózy druh 3.0Y/35000, předpokládaná cena US$ 5.0/kg CIF přístav Hoch Chi Minh Vietnam. Množství 20 MT. Dlouhodobá spolupráce, prosím zaslat vzorek. Mluvíme česky.
Chemikálie, Čína
Jsme čínský výrobce oxidu titaničitého, oxidu zinečnatého. Kvalita, krátké dodací lhůty a nízké ceny jsou naší výhodou. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Dusíkaté priemyselné hnojivá
Predmetom zákazky je dodávka dusíkatých priemyselných hnojív DAM, BOROHUM, NITROHUM, močovina a liadok amónno - vápenatý 25 ton DAM, 10 ton BOROHUM, 130 ton NITROHUM, 170 ton močoviny a 175 ton liadku amónno - vápenatého Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 145 000,0000 EUR
Fenol, Indie
Naléhavě poptáváme fenol od evropského výrobce. Potřebujeme koupit 200 mt.
Farby, laky, tmely a pomocný materiál
Presná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 190000,0000 EUR
Poptávám chemikálie
Poptáváme tyto látky od firmy Phinders: AP 70/10, AP 17/17, VA 24/14 a od firmy BAASF: Glysartin (GH 48)
Potravinářský konzervant, Bangladéš
Jsme importér potravinářských ingrediencí a chemikálií. Poptáváme propionát vápenatý granulovaný (konzervační prostředek do chleba).
Dodávka Hydrogenuhličitanu sodného
Dodávka Hydrogenuhličitanu sodného (soda bicarbona) pro odsiřování na kotlích K13, K14 Dalkia Česká republika, Elektrárna Třebovice
Chemikálie, Saudská Arábie
Poptávám výrobce a exportéra následujících chemikálií: -síran železnatý -kyselina octová -síran hořečnatý -chlorid vápenatý -manganistan draselný -hydrouhličitan sodný
Fosforečnan trisodný, Singapur
Hledám dodavatele fosforečnanu trisodného (TSP), který by ho mohl dodávat ve stabilní a dobré kvalitě po dlouhou dobu. Cena by měla být přijatelná.
Poptávám koupi posypového materiálu
Poptávám koupi posypového materiálu na údržbu chodníku.
Lojová kyselina, Ukrajina
Poptáváme k nákupu velké množství lojové mastné kyseliny pro závod na oleje a maziva v Turecku. Pošlete nám své specifikace. Množství 5 - 20 - 50 mt nebo více.
Cementace oceli, SAE
Poptávám materiál pro cementaci oceli, hledám spolehlivého výrobce.
Chemické látky, Bangladéš
Poptáváme textilní pomocné prostředky (chemické látky používané v textilních procesech).
Methylpyrrolidon, Arménie
Jsme velká arménská firma “Nairit Plant”, která vyrábí chloroprenové pryže. Naše továrna zahájí provoz v březnu - dubnu 2012. Při výrobě používáme NMP. Hledám dodavatele methylpyrrolidonu (NMP). Žádáme o zaslání kompletních informací se specifikacemi a přibližnou cenou.
Etanol, Pákistán
Naše firma Industrial Process Solutions je distributor lihovaru z Pákistánu a také lihovaru z Číny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry etanolu. Etanol má různá použití v různých průmyslových odvětvích jako farmacii, osvěžovačích vzduchu (aerosol), čisticích prostředcích, parfémech, produktech osobní péče, tiskových barvách, ...
Poptávám chloritan sodný
Chloritan sodný čistý 24%, 1l želatinové kapsle na léky větší.
Hydroxid sodný, kukuřičný škrob, Bangladéš
Hledáme spolehlivého a zkušeného dodavatele pro kompletní chemický projekt jako hydroxid sodný a kukuřičný škrob.
Grafitový prášek, Libanon
Poptáváme grafitový prášek k lisování při 3000°C pro výrobu vidiových nástrojů na zpracování mědi. Nemáme zájem o čínské produkty.
Pásky lepiace, polyetylénová pena
Predmetom zákazky je dodávka jednostrannej lepiacej pásky 50 mm x 30-50 m, jednostrannej lepiacej pásky 75 mm x 30-50 m, obojstrannej lepiacej pásky 38 mm x 30-50 m, obojstrannej lepiacej pásky 75 mm x 30-50 m, ktoré slúžia na uchytenie polyetylénovej peny na formu tela a veka vlákno betónového kontajnera (VBK) a polyetylénovej peny, ktorá sa ...
Sůl, jedlé oleje, melasa, fosfát, hydroxid sodný, Egypt
Jsme egyptská exportní firma specializovaná na sůl, fosfát, jedlé oleje, melasu, hydroxid sodný. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Rámcová smlouva na dodávky biosložek kvasného lihu bezvodého obecně denaturovaného
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a několika dodavateli, jejímž předmětem je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky kvasného lihu bezvodého obecně denaturovaného (ethanol vyrobený z biomasy a /nebo biorozkladem odpadu) v kvalitě dle ČSN EN 15376 - Ethanol jako složka automobilových benzinů ...
Rámcová smlouva na dodávky biosložek – methylesteru mastných kyselin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a vybranými dodavateli. Předmětem rámcové smlouvy je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky methylesteru mastných kyselin dle ČSN EN 14214 (FAME) pro vznětové motory pro přimíchání do ropných paliv.
Poptávám sirník sodný
Poptávám sirník sodný
Halofosfát do zářivek, Egypt
Jsme egyptská firma Elaraby zabývající se osvětlovací technikou. Vyrábíme zářivky, které využívají fosfor jako surovinu. Poptáváme fosforový prášek (halofosfát) pro zářivky, velmi kvalitní. Budeme nakupovat ve velkém množství.