Spotřební materiál pro hematologické vyšetření
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky spotřebního materiálu – reagencie, roztoky potřebné k údržbě analyzátorů, kontroly, náhradní díly (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky automatických analyzátorů a s podmínkou ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek – čistota p. a.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou chemické látky, které budou dodávány na základě uzavřené rámcové dohody.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek - rozděleno na části
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou chemické látky, které budou dodávány na základě uzavřených rámcových dohod na každou část veřejné zakázky samostatně.
Chemikálie a plasty
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky chemikálií a plastů. Zadavatel bude na základě uzavřené rámcové dohody po dobu trvání rámcové dohody pořizovat zboží pro zajištění svého provozu.
Poptávám sublimát sirný
Poptávám ublimát sirný, sirný květ. Děkuji.
Nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří. Reagencie slouží k vyhodnocení parametrů krevního séra nebo plazmy, které provádí Oddělení klinických laboratoří.
Nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří. Reagencie slouží k vyhodnocení parametrů krevního séra nebo plazmy, které provádí Oddělení klinických laboratoří.
Absorbery odpadních plynů – Asanátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 kusů absorberů odpadních plynů (dále jen „absorbery“) pro bezpečný provoz technologických zařízení CEITEC. Absorbery jsou určeny k čištění reziduí po procesních plynech na bázi amoniaku, chloru, silanu a uhlovodíků. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Křemíkové a skleněné substráty včetně krabiček a nosičů k jejich skladování a přípravě
Účelem této zakázky je pořízení základního spotřebního materiálu a doplňkových prostředků nezbytných pro výzkum a realizaci laboratorních experimentů v laboratořích Ceitec VUT. Tato zakázka je rozdělena na 3 části: část 1 - Křemíkové substráty část 2 - Skleněné substráty část 3 – Drobné vybavení nezbytné pro manipulaci a skladování substrátů a ...
Chemikálie 2015
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro pracovníky Středoevropského technologického institutu VUT v Brně. Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Chemikálie na syntetické procesy Část 2 - Organické sloučeniny Část 3 - Anorganické ...
Poptávám jód
Poptávám jód, balení 250g.
Poptávám destilovanou vodu pro lékařské účely
Koupím destil. vodu pro lékařské účely - 20 L. Nabídněte.
Poptáváme chloroform pro nemocnici
Dobrý den, prosíme o zaslání cenové nabídky: Chloroform 15000 ml Děkuji.
Chemikálie pro molekulární biologii
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro pracovníky Středoevropského technologického institutu VUT v Brně určených pro molekulární biologii Přesný výčet jednotlivých chemikálií, jejich množství a kvalita jsou specifikovány v části 3 zadávací dokumentace. Dodávka bude realizována včetně dopravy na místo plnění.
Speciální chemikálie pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně v množství a specifikaci dle zadávací dokumentace.
Chemikálie pro pracovníky Ceitec
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro pracovníky Středoevropského technologického institutu VUT v Brně. Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Chemikálie běžné Část 2 - Chemikálie speciální Část 3 - Chemikálie pro molekulární ...
Chemikálie pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně. Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Chemikálie běžné Část 2 - Chemikálie speciální Dodavatel je oprávněn podat nabídku na jednu libovolnou část zakázky ...
Dodávka síranu železitého pro akci Realizace opatření na Brněnské údolní nádrži, II. etapa 2013-2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka min. 40% vodného roztoku síranu železitého Fe2(SO4)3 určeného ke koagulaci fosforu. Síran železitý Fe2(SO4)3 bude postupně dodáván do skladovacích nádob na horní části přítoku vodního díla Brno, které mají objem cca 60 m3 Síran železitý bude dodáván postupně v několika dodávkách vždy v letní sezóně od 1. ...
Materiál pro výzkum - nákup spotřebního materiálu pro laboratoře a chemikálií
Rámcová smlouva - dodávky chemikálií a spotřebního materiálu - Materiál pro výzkum - nákup spotřebního materiálu pro laboratoře a chemikálií - hrazených z prostředků finanční podpory Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Chemikálie a plasty
Předmětem VZ je uzavření Rámcové smlouvy na dodávky chemikálií a plastů v předpokládané hodnotě 8 600 000 Kč bez DPH za 4 roky.
Poptávám čistý neutrální gel
Hledám čistý neutrální gel.
Poptávám dodavatele surového řepkového oleje
Poptávám dodavatele surového řepkového oleje (volně loženého)
Dodávka chemického rozmrazovacího materiálu – chloridu sodného na období 2011 - 2014
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, doprava a uložení chemického posypového materiálu do skladu určeného zadavatelem. Přesné množství v členění na jednotlivá období (letní a zimní) je definováno v příloze č.1 zadávací dokumentace. Celkové požadované množství za celé smluvní období se předpokládá ve výši 62.040t.
Poptávám Dietylenglykol
Poptávám Diethylenglykol, požadavek 34,5 t.