Dodávka reagencií pro PCR diagnostiku SARS-CoV-2
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky diagnostik do konsignačního skladu k provádění testů pro PCR detekci SARS-CoV-2 po dobu 6 měsíců, kompatibilní se všemi otevřenými platformami. Kompatibilita s izolátorem King Fisher.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU a projekt Phytophthora
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění uvedeného v bodě 3.1 zadávací dokumentace včetně požadavků zadavatele na předmět plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace-technické specifikaci.
Materiál na výzkum III - Rámcová dohoda, Spotřební materiál pro elektrochemické analýzy - opakování
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Reagencie pro analýzu moči III
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu (labochemikálií) pro chemické a mikroskopické vyšetření moče pro Oddělení klinické biochemie včetně bezplatného zapůjčení 3 ks analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Dodávka reagencií vč. výpůjčky diagnostických prostředků - Nemocnice Znojmo, p. o.
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě části. Účastník musí nabídnout všechny požadované položky v části, na kterou podává nabídku. Blíže viz popis zakázky u jednotlivých částí zakázky v tomto formuláři a v zadávací dokumentaci.
Diagnostika pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému. 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a navazujícího spotřebního materiálu pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy a smlouvy o výpůjčce). Předmětem veřejné zakázky je dále poskytnutí 1 ks plně automatického ...
Materiál na výzkum III - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Rámcová dohoda-Chemikálie a plasty
Předmětem zakázky je dodávka chemikálií a plastů. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové dohody na období 4 let s více dodavateli. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu se všemi dodavateli, kteří splní kvalifikační předpoklady a jejichž nabídky na uzavření rámcové dohody budou podány ve lhůtě pro podání nabídek a nebudou vyloučeny v ...
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky originálních diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky (chemické vyšetření moče a morfologická analýza moči). Jako součást předmětu plnění je zadavatelem požadována ...
Diagnostika a laboratorní činidla pro stanovení CDT a HbA1c
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik a laboratorních činidel pro stanovení karbohydrát deficientního transferinu (CDT) a glykovaného hemoglobinu (HbA1c) pro Oddělení klinické biochemie dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora. Bližší specifikace požadovaných látek je uvedena v příloze č. 1 - technická specifikace.
Reagencie pro analýzu moči II.
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu (labochemikálií) pro chemické a mikroskopické vyšetření moče a mikroskopické vyšetření ostatních tělních tekutin, např. mozkomíšního moku pro Oddělení klinické biochemie včetně bezplatného zapůjčení 3 ks analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Materiál na výzkum II - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcových dohod na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v této ZD a jejích přílohách č. 1a (Rámcová dohoda s jedním účastníkem - vzor) pro část 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11 a 12 VZ) resp. č. 1b (Rámcová dohoda s více účastníky - ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora.
Poptávám biocidní dezinfekční prostředek
Poptávám CAS 57028-96-3 Polyhexamethyleneguanidine hydrochloride, PHMG; 99% čistý, ve formě pryskyřice, baleno po cca 20kg. Celkové množství 1 000kg.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA pro laboratoř OKTE
Předmětem plnění jsou dodávky spotřebního materiálu pro analýzu a zpracování vzorků DNA pro genetickou laboratoř OKTE.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro projekt Phytophthora - rozděleno na části
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro projekt Phytophthora. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění uvedeného v bodě 3.1 zadávací dokumentace včetně požadavků zadavatele na předmět plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace – technické specifikaci.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek II – základní chemikálie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chemických látek – základních chemikálií. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění, včetně požadavků zadavatele na předmět plnění, je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek, homogenizačních zkumavek a špiček
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek, homogenizačních zkumavek a špiček pro multikanálové pipety Mettler Toledo - rozděleno na 6 částí.
Oligonukleotidy, rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávku syntetizovaných oligonukleotidů bez deklarace QC dle specifikace v Příloze č. 1a zadávací dokumentace a na dodávku syntetizovaných nukleotidů s deklarací QC dle specifikace v Příloze č. 1b zadávací dokumentace, a to pro zajištění provozu zadavatele v rámci projektu SYMBIT (reg. č. ...
Rámcová dohoda na dodávky souprav pro sekvenování vzorků na přístrojích Illumina
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek souprav pro sekvenování vzorků na přístrojích Illumina pro Středoevropský technologický institut Masarykovy univerzity, podrobně specifikovaných v technických podmínkách zadavatele a provedených za obchodních podmínek specifikovaných v návrhu Rámcové dohody
Síran 2020 - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka roztoku síranu železitého a roztoku síranu hlinitého. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 2 části. Část I. Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka roztoku síranu železitého rozložená v období 36 měsíců v předpokládaném objemu 7.500 tun (slovy sedm tisíc pět set tun), včetně dopravy roztoku ...
Hotové kultivační půdy na Petriho miskách
Veřejná zakázka se vypisuje na období 24 měsíců. Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky hotových kultivačních půd na Petriho miskách.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek 2019-2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek: • Část 1: Polymeráza • Část 2: Reagencie a kity pro gelovou elektroforézu, pro molekulární klonování, pro kvantifikaci a izotermální amplifikaci nukleových kyselin, kity a reagencie různé. Modifikující enzymy. • Část 3: Kity a reagencie ...
Materiál na výzkum - Rámcová dohoda
Dodávky materiálu na výzkum.