Nákup cestného obaľovaného kameniva, asfaltový betón
Nákup cestného obaľovaného kameniva. Ide o: - asfaltový betón jemnozrnný - ABJ (AC 8 O); - asfaltový betón strednozrnný - ABS (AC 11 O) pre vnútorné organizačné jednotky Správy ciest ŽSK a ich strediská. STN 73 61 21 (STN EN 13108-1). V prípade potreby verejného obstarávateľa bude predmetom zákazky aj doprava obaleného cestného kameniva. cca 11 ...
Obaľovaná asfaltobetónová zmes za tepla
Predmetom obstarávania verejnej súťaže je dodávka obaľovanej asfaltobetónovej zmesi za tepla na prevádzanie výspraviek výtlkov na cestách I., II. a III. tried v pôsobnosti stredísk SCTSK: SÚ Trenčín, Prievidza a Považská Bystrica a ich jednotlivých cestmajsterstiev. Jedná sa o tovar- obaľovaná drvina za tepla na základe prírodného asfaltu, ktorý ...
Asfaltobetónová zmes
Dodávka asfaltobetónových zmesí za tepla obaľovaných pre RSÚC Nové Zámky a.s. v súhrnnom množstve 2700 ton. 2700 ton Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 185 000,0000 EUR
Asfaltobetónová zmes jemnozrnná
Predmetom obstarávania je asfaltobetónová zmes jemnozrnná, kvality II v hrúbke vrstvy 40 mm vhodná na opravu výtlkov v krytoch vozoviek - bitúmenové zmesi na základe prírodného asfaltu. 3000 ton Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 190 000,0000 EUR
Dodávka asfaltové emulze na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek 2011
Průběžné dodávky kationaktivní asfaltové emulze pro lokální opravy povrchu vozovek tryskovou metodou, nátěry vozovek a kalové zákryty typu Slurry Seal, včetně dopravy do místa plnění. Zadavatel požaduje realizaci dílčí dodávky asfaltové emulze do místa plnění nejpozději 72 hodin od odeslání e-mailové objednávky na adresu dodavatele. Parametry ...
Dodávka obalovaného kameniva na vysprávky vozovek 2011
Obalované drcené kamenivo na vysprávky vozovek - asfaltový beton (AB), celkové množství 7 600 t. Materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN 73 61 21. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky.
Materiály na aplikáciu postrekových technológií a vysprávky vozoviek
Predmetom zákazky verejnej súťaže je dodávka tovaru kationaktívna asfaltová emulzia nasledovného druhu : s obsahom asfaltu 60 % /310 ton/s obsahom asfaltu 65 % /791 ton/ a drvené kamenivo frakcie 2 - 5 mm /7 500 ton/, 4 - 8 mm /200 ton/ určené pre výspravky ciest s asfaltovou emulziou do strojov Turbo 5000 s dopravou na miesta určenia na ...
Asfaltové zmesi-Asfaltový betón
Za tepla hutnená asfaltová zmes(asfaltová zmes s plynulou alebo prerušovanou zrnitosťou kameniva na vytvorenie vzájomného zaklínenia kameniva) vyhovujúca požiadavkam STN EN 13108-1 73 6163 používaná na cestách a iných dopravných plochách. Naloženie predmetu zákazky na dopravné prostriedky verejného obstarávateľa zabezpečí uchádzač. Prepravu ...
ETIOPIE; Stroje na asfalt, výbušniny
Poptáváme výrobce nebo dodavatele výbušnin, rozstřikovač asfaltu, zhutňovač asfaltu atd.
S. ARÁBIE; Polymerem modifikovaný asfalt
Poptávám polymerem modifikovaný asfalt na výstavbu silnic.
Dodávka asfaltového betonu frakce ACO 8 50/70
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka asfaltobetonu frakce ACO 8 50/70 dle ČSN 13108-1 pro opravy chodníků na území města Mostu.
Dodávka asfaltového betonu frakce ACO 11 50/70
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka asfaltobetonu frakce ACO 11 50/70 dle ČSN 13108-1 pro opravy komunikací na území města Mostu.
Hledáme dodavatele asfaltových směsí
Hledáme dodavatele pro velký dopravní podnik v městě Ostrava, hlavně pak se jedná o asfaltové směsi, asfalt, štěrky a písky. Objemy se budou pohybovat ve statisících korun. Kdy se bude jednat o veřejnou zakázku formou elektronické aukce a přesnější termín by měl být určen v průběhu dubna.
Poptávám asfaltovou lepenku s posypem
Prosím je u Vás možne koupit asfaltovou lepenku s posypem na rovnou střechu?
SRBSKO; OSB desky, asfaltová lepenka
Hledáme výrobce OSB desek a výrobce vlnité asfaltové lepenky.
ZIMBABWE; Asfalt
Poptáváme asfalt 80/100 CIF Beira, prosíme o zaslání cenové nabídky.
SAE; Ropné produkty
Hledáme přímé prodejce ropných produktů jako RD2 JP54 mazut, asfalt atd Jsme prostředníkem v tomto podnikání se sídlem v Dubaji, Spojené arabské emiráty Máme dobré skutečné odběratele po celém světě.
Poptáváme asfaltovou obalovou směs
Poptáváme možnost použití a cenu asfaltové obalové směsi na rozapadající se betonovou cestu na soukromém pozemku - dvůr bývalé zemědělské usedlosti. Jedná se o cca 50 m cesty o šíři 3 m. Děkuji za nabídku.
PÁKISTÁN; Asfalt, stavební materiál
Hledáme výrobce nebo dodavatele asfaltu a jiných stavebních a dalších materiálů / strojů do Pákistánu.
Poptáváme pokládku asfaltové směsi
Kompletní dodávka a pokládka asfaltobetonové směsi, středně zrná nebo hladká, 350 m2, na betonový podklad vč. výměny 85 m obrubníků a pokládky 131 m typ 1000x100x250 Termín 06-07/2009.
INDIE; Výstavba silnic
Hledáme spolupráci s firmami, které by měly zájem podílet se na projektu výstavby silnic v Indii. Obdrželi jsme licenci na 202 km dálnic a hledáme partnery, kteří mají v tomto oboru zkušenosti a mohli by investovat okolo 20 milionů US $.
INDIE; Asfalt 10 MT/ měsíc
Poptávám asfalt 80-100, 60-70, ve velkém množství jako 1000 MT měsíčně v Indii nebo třída 85-25 v malém množství jako 50 MT měsíčně.
Poptávám dodavatele nafty
Poptávám dodavatele nafty. Odběr pouze Čepro cena min 1.18 pod základ. Odběry cca 5 až 15 aut denně.
Poptáváme barevný asfalt a vápenný štěrk
Poptávám výrobce barevného asfaltu, také výrobce a distributora vápeného štěrku frakce 022 obsah 20% drcenné lávy, frakce 816, okolí Prahy nebo Středočeský kraj.
Poptávám výrobce střešních doplňků
Hledám výrobce střešních doplňků pro střechu z asfaltových šindelů (odvětrávače, sanitární komínky, sněhové mříže...) a také, výrobce hřebíků do šindelů cca 10tun/rok materiál ALMg Děkuji mnohokrát za nabídky.