Nákup a dodávka asfaltové emulze pro r. 2012
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka asfaltové emulze pro silniční nátěry a použití v turbomechanizmech na výspravy vozovek pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou oraganizaci v roce 2012.
Odběr teplých asfaltových směsí r.2012
Předmětem veřejné zakázky je odběr teplých asfaltových směsí na výspravy vozovek Správou a údržbou silnic Ústeckého kraje, p.o.
Katiónaktívna asfaltová emulzia podľa kvalitatívnych parametrov STN 736130 (EN 13808)
Katiónaktívna asfaltová emulzia podľa kvalitatívnych parametrov STN 736130 (EN 13808) s min. obsahom asfaltu 63 - 66 %, podľa potreby verejného obstarávateľa. V prípade potreby bude požadovaná aj doprava predmetu zákazky na miesto určenia.
Dodávka asfaltových směsí na pokládku živičných koberců na rok 2012
Předmětem veřejné zakázky je dodávka asfaltových směsí pro pokládku živičných koberců na rok 2012
Asfaltové zmesi na opravy lokálnych porúch vozoviek
Predmetom zákazky sú tieto druhy a kvalitatívne triedy asfaltových zmesí: asfaltový betón AC 8 obrus.; 50/70; I, asfaltový betón AC 11 obrus.; 50/70; I, asfaltový betón AC 8 obrus.; 50/70; II, asfaltový betón AC 11 obrus.; 50/70; II. Zmesi budú odoberané v dielčích dodávkach v množstvách a termínoch podľa potreby verejného obstarávateľa.
Dodávka asfaltových směsí na pokládku živičných koberců na rok 2012
Předmětem veřejné zakázky je dodávka asfaltových směsí pro pokládku živičných koberců na rok 2012.
Ropné produkty, Anglie
Hledáme spolehlivé dodavatele nebo rafinérie ropných produktů, jako jsou automobilový plynový olej, vysoce kvalitní motorový benzin, letecké palivo, surová ropa a asfalt. Chtěli bychom navázat s takovými podniky dlouhodobé obchodní vztahy.
Dodávka asfaltových směsí pro rok 2012
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky asfaltové směsi ACO8, ACO 11, ACL 16, ACL 22, ACP 16 a ACP 22 pro souvislou údržbu povrchu vozovek na území Statutárního města Ostrava strojním zpracováním v množství cca 8 824 tun.
Obalované směsi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka obalovaných směsí v roce 2012.
Kationaktivní asfaltová emulze na rok 2012
Dodávka kationaktivní asfaltové emulze v množství cca 685 t na rok 2012.
asfaltobetónová zmes jemnozrnná
Predmetom obstarávania je nákup asfaltobetónovej zmesi jemnozrnnej, kvality II v hrúbke 40 mm vhodnej na opravu výtlkov v krytoch vozoviek - bitúmenové zmesi na základe prírodného asfaltu.
Asfaltové zmesi-Asfaltový betón
Za tepla hutnená asfaltová zmes(asfaltová zmes s plynulou alebo prerušovanou zrnitosťou kameniva na vytvorenie vzájomného zaklínenia kameniva) vyhovujúca požiadavkam STN EN 13108-1 73 6163 používaná na cestách a iných dopravných plochách. Naloženie predmetu zákazky na dopravné prostriedky verejného obstarávateľa zabezpečí uchádzač. Prepravu ...
Dodávka obalovaného drceného kameniva na vysprávky vozovek
Obalované drcené kamenivo na vysprávky vozovek - asfaltový beton (AB). Materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN EN 13108-1 a ČSN EN 13108-4. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky. Tato veřejná zakázka (VZ) je rozdělena na části.
Dodávka asfaltové emulze na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek
Průběžné dodávky kationaktivní asfaltové emulze pro lokální opravy povrchu vozovek tryskovou metodou, nátěry vozovek a kalové zákryty typu Slurry Seal, včetně dopravy do místa plnění. Dodávka asfaltové emulze na vysprávky vozovek v celkovém předpokládaném množství 955 t. Dodávka asfaltové emulze na nátěry vozovek v celkovém předpokládaném množství ...
Dodávka asfaltové emulze na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek
Průběžné dodávky kationaktivní asfaltové emulze pro lokální opravy povrchu vozovek tryskovou metodou, nátěry vozovek a kalové zákryty typu Slurry Seal, včetně dopravy do místa plnění. Dodávka asfaltové emulze na vysprávky vozovek v celkovém předpokládaném množství 955 t. Dodávka asfaltové emulze na nátěry vozovek v celkovém předpokládaném množství ...
Asfalt cestný polofúkaný 70/100
Dodanie asfaltu cestného polofúkaného v objeme 108 t za rok. Spolu za 4 roky 432t. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Studená asfaltová zmes na opravy ciest
Predmetom zákazky je dodanie tovaru, studenej asfaltovej zmesi na opravy ciest balenej vo vreciach max. 25 kg, vrátane služieb spojených s naložením a vyložením tovaru na dopravné prostriedky a s dovozom tovaru na miesta dodania v množstvách a termínoch podľa potreby verejného obstarávateľa. Bližšie informácie sú špecifikované v súťažných ...
Asfalt, Alžírsko
Hledáme výrobce asfaltu v Evropě, abychom je zastupovali v Alžírsku. Poptáváme tyto asfaltové výrobky: třídy: 40/50 a živice třídy: 85/25.
Dodávka teplé obalované drtě ACO 8 a ACO 11
Dodávka teplé obalované drtě ACO 8 a ACO 11
Dodávka asfaltové emulze pro výspravy a nátěry vozovek v období 2011 - 2013
Dodávky rychloštěpně kationaktivní emulze pro výspravy tryskovou metodou a nátěry vozovek v období 2011 - 2013. Kvalita emulze musí odpovídat platným TP a ČSN, především TP 102 a ČSN EN 13808.
Asfaltová emulze
Dodávky rychleštěpné kationaktivní asfaltové emulze s obsahem 65 % asfaltu a dodávky ředěného silničního asfaltu s obsahem 50% asfaltu.
Dodávka asfaltových zmesí
Predmetom zákazky je dodávka asfaltových zmesí za tepla používaných na cestách a iných dopravných plochách v množstve a podľa potrieb verejného obstarávateľa na základe objednávok vrátane jnaloženia predmetu zákazky na dopravné prostriedky verejného obstarávateľa. Prepravu predmetu zákazky z miesta odberu (výrobne) do miesta dodania zabezpečí ...
Asfaltové zmesi na opravy lokálnych porúch vozoviek
Predmetom zákazky je nákup asfaltových zmesí na opravy lokálnych porúch vozoviek v množstvách podľa potreby NDS. Asfaltové zmesi pre potreby SSUD4 Trenčín v celkovom množstve 120 t/4roky. Asfaltové zmesi pre potreby SSÚD 8 Liptovský Mikuláš v množstve 104 t/4 roky.Asfaltové zmesi pre potreby SSÚD 11 Prešov v množstve 120 t /4 roky. Asfaltové ...
Asfaltová emulzia C65 B4
Predmetom zákazky je dodanie Asfaltovej emulzie C65 B4 podľa potreby obstarávateľa na odberné miesta v dielčích dodávkach. Bližšie špecifikované v B.1 Opis predmetu zákazky SP. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 120000,0000 EUR
Dodávka asfaltových směsí pro pokládku živičných koberců na rok 2011
Předmětem veřejné zakázky je dodávka asfaltových směsí pro pokládku živičných koberců na rok 2011