Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - učební pomůcky a strojní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pomůcek a dalšího vybavení pro odborné učebny, kabinety a další související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. 344 ZŠ ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. ...
Intenzifikace systému sběru BRKO BIOLIPOL SE
Předmětem zakázky je dodávka technologie pro zajištění a intenzifikaci systému sběru BRKO: - Kontejnery – 5 ks - Nosič kontejnerů – 1 ks - Vyhrnovací nástavba - 1 ks - Návěs s výtlačným čelem – 1 ks - Manipulátor – 1 ks
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge – 2. kolo
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu 2 let ode dne nabytí účinnosti smlouvy na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť. Požadavky zadavatele na předmět plnění veřejné ...
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro 3D technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro 3D technologie pro odborné učebny pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
Gymnázium Holice - dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Holice – dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku do dvou odborných učeben a jednoho kabinetu pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka prostředků IT a AV techniky
Dodávka prostředků IT (hardware a software) a AV techniky pro dvě učebny pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Centrum výroby chemických specialit – smaltované aparáty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka smaltovaných aparátů dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Výpočetní technika - DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému (DNS) budou dodávky počítačů a monitorů v rozsahu a vsouladu se zadávacími podmínkami jednotlivých výzev k podání nabídek v DNS. Zadavatel předpokládá, že bude zadůávat veřejné zakázky v DNS podle akutálních provnozních potřeb, tj. v předem neurčených nepravidelných ...
Pořízení HW vybavení
Předmětem zakázky je dodání HW vybavení pro pracoviště zadavatele.
Výběr dodavatele originálních tonerových kazet a fotoválců na období 2 let
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek pro Magistrát města Pardubic, městské obvody II, IV, V, VI, VII a Městskou policii Pardubice, které spravuje v rámci IT - odbor informačních technologií MmP (vyjma MO Pardubice I, III a VIII).
Rekonstrukce a intenzifikace ÚV Mokošín
Předmětem zakázky je provedení rekonstrukce stávajícího přivaděče Brloh, Janovice vyvložkováním stávajícího potrubí, včetně výměny technologie na vrtech V2 a V3, výstavba nových zahušťovacích nádrží, demolice části stávajících kalových polí a oprava zbylých, včetně uprav příjezdové komunikace. Blíže viz. zadávací dokumentace a její přílohy.
Technické vybavení místnosti nového datového centra na multioborovém pavilonu NPK, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu dodaného a namontovaného technického vybavení místnosti nového datového centra na Multioborovém pavilonu společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s. - pracoviště Pardubická nemocnice, Multioborový pavilon.
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Kancelářský nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky kancelářského nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávky multifunkčních zařízení
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Školní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky školního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu neurčitou. Skutečný odběr zboží bude záviset na aktuálních potřebách jednotlivých pracovišť zadavatele. Dílčí objednávky budou obsahovat množství a druh ...
Multifunkční a tisková zařízení III v DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DSN) je dodávka multifunkčního tiskového zařízení.
Dodávka kancelářského nábytku 2. v DNS Kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka kancelářského nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka drobné AV techniky XI. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka záznamové a zobrazovací techniky - dataprojektorů, fotografického přístroje, objektivů.
Dodávka drobné AV techniky X. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobné audiovizuální techniky - dataprojektoru, fotografických přístrojů a příslušenství.