Rozšíření infrastruktury datového centra
Předmětem plnění veřejné zakázky je nové vybavení datového centra a jeho implementace do provozního prostředí zadavatele dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám výrobce papírových krabic
Dobrý den, potřeboval bych papírové krabice o rozměrech 500 x 500 x 500 a 750 x 300 x 1650. Potřeboval bych vyrobit jako vzorek zkušební po jednom kuse aby se eventuelně vyzkoušeli ,a potom po kolika kusech a za kolik peněz by se to dalo dělat,j ednalo by se řádově jen o desítky kusů.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dříví, krajinky. Prosím cenové nabídky.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo v metrových délkách, štípané. Preferuji tvdré dřevo (habr, dub, buk) a jehličnaté dřevo (smrk, borovice). Množství: 10 PRM a více. Místo dodání je Čeperka u Pardubic. Děkuji.
Technologické centrum ORP Pardubice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologického centra ORP v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami
Vybavení integračního centra sociálních aktivit v Pardubicích
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka věcí pro projekt „Vybavení integračního centra sociálních aktivit v Pardubicích“ včetně poskytnutí služeb nebo stavebních prací spočívajících v umístění, montáži či uvedení takového zboží do provozu. Předmětem Veřejné zkázky je pořízení zboží, a to zejména formou koupě. Záměrem je vybavit nově vybudované ...
Rekonstrukce památníku Dr. Emila Holuba spojená s vytvořením nové expozice
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka interiéru skládající se z následujících částí: dodávka, montáže, instalace, osazení, přezkoušení, uvedení do provozu, příslušných revizí, zaškolení.
Dodávky výpočetní techniky pro UPa – počítačová příslušenství a spotřební materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky počítačového příslušenství a spotřebního materiálu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
Dodávka audiovizuální techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky vybavení učeben a zobrazovacích a záznamových strojů v souladu a rozsahu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
Dodávka audiovizuální techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky audiovizuální techniky, vybavení pro sdílenou výuku, vybavení pro přenos TV/radiosignálu.
Poptávám jezírkovou fólii
Potřebuji koupit jezírkovou folii tl.1,5mm včetně podkladové textilie. Plocha jezírka je asi 200 - 250m2.
Poptáváme výměnu poštovních schránek
Společenství pro dům čp.1886 na nábř.Závodu míru v Pardubících,poptává firmu,která provede demontáž a novou montáž domovních doručovacích schránek v počtu 75 ks.
Hledám výkupnu europalet
Poptávám výkup europalet Pardubice, Hradec Králové.
Poptávám palivové dříví
Poptávám palivové dříví 10m krychlových.
Poptáváme surovou celulózu
Poptáváme po výrobci,dodavateli surové celulózy. Přikládám ilustrační foto o jaký druh vlákniny se jedná.
Poptávám VPT pro muzeum
Sběratel koupí pro své rozsáhlé muzeum výpočetní počítače a příslušenství převážně československé výroby od Consulu, Metry Blansko, Zbrojovky, Slušovic,Tesly, Aritmy, Nového Boru a jiných (např. Pmi 80, Plan 80, stavebnici Petr, Pc 16 NB, Tems, Fk-1, Tns SL 64, Ondra, Didaktik alfa, beta, Iq 150, ŠMS VUVT, Plan 80, Maťo, PP01, Sapi, EC 1020, ADT, ...
Poptávám relaxační přístroj Oxifat plus New
Sháníme kontakt na prodejce italského přístroje Oxifat plus New
Poptávám výrobu dílů
Poptávám výrobu dílů - součástí dílenských skříní. 101 police – 83ks – kompletní výroba včetně materiálu a lakování 200 vodící kolejnice – 36ks - kompletní výroba včetně materiálu, svařování a zinkování 202 dveře pravé 11ks (dle výkresu) 7 ks – celková výška o 100mm méně tzn.624mm – kompletní výroba včetně materiálu a zinkování 201 dveře ...
Poptávám použité trubkové lešení
Poptávám použité trubkové lešení 200 m2.
Sháním plastové palubky a komponenty
Poptávám plastové palubky a komponenty potřebné k jejich připevnění na zeď.
Sháním mobilní  WC
Poptávám mobilní wc,i použité.
Poptávám regál na vinné láhve
Poptávám regál na vinné láhve - tzv. vinotéka
Poptávám použité IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy
Použité sudy Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.