Mobilní ubytovací zařízení pro sociální služby
Předmětem zakázky je dodávka mobilních ubytovacích zařízení pro sociálně nezaopatřené občany.
Poptávám rekonstrukci kovových schodů
Poptávám rekonstrukci stávajících kovových schodů do L vedoucích pouze do 1. patra. Několik plechových schodnic je prošláplých, kostra je v pořádku, eventuálně dubové obložky schodnic? (množství, termín, orien. cena, atd.) realizace leden, únor 2013
Dodávka archivačního policového systému a archivačních skříní
Předmětem budou průběžné dodávky nových archivačních polic s možností jejich sestavení v policový systém a nových archivačních skříní (dále též “zboží“), a to včetně dopravy na místo určení a montáže.
Poptávám firmu pro montáž ocelových sil na obilí
Montáže ocelových sil na uskladnění obilí
Výstavba mateřské školy Štěrboholy systémem obytných modulů
Plněním veřejné zakázky je dle zákona č. 137/2006 Sb., § 9, odst. c) zhotovení stavby „Výstavba mateřské školy Štěrboholy systémem obytných modulů“, která bude výsledkem stavebních nebo montážních prací a související projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti (dále jen „Dílo“) v souladu s dokumentací pro výběrové řízení a dokumentací ve ...
Dodávka vozidla pro svoz velkoobjemových kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vozidla pro svoz velkoobjemových kontejnerů a dodávka kontejnerů pro svoz odpadu. Podrobná technická specifikace dodávaného zboží je uvedena v příloze č. 9 Zadávací dokumnetace..
Poptávám výrobu kontejneru
Dobrý den, Chtěl bych touto cestou zadat poptávku na projekt "kontajner". Naším záměrem je přepracování klasického přepravního (zámořského) kontejneru do podoby tak, aby se boční stěny daly pomocí hydraulického systému sklápět . Výsledná podoba kontajneru je,kdy podlaha uvnitř kontajneru a sklopená stěna budou v jedné rovině. Hydrauliku je ...
Poptávám dodavatele nábytku pro e-shop
Poptávám: dodavatele nábytku pro e-shop Popis: - sháním dodavatele nábytku - prosím o zaslání Vaší nabídky (ideálně katalogy v elektronické podobě) a velkoobchodních ceníků - provozujeme e-shop s nábytkem, který dovážíme jak ze států EU, tak i mimo EU - v současné době pracujeme na rozšíření nabídky a rádi bychom prostřednictvím našeho ...
Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
1 souprava kontejneru pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
Dodávky kolejnic v roce 2012 - třída oceli R350 HT - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kolejnic typ 49E1 a 60E2 na zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty dle požadavků organizačních jednotek zadavatele.
Regálové vybavení depozitářů knihovny NTM
Předmětem zakázky je dodávka a montáž regálového vybavení pro knihovnu Národního technického muzea v 1. patře v místnostech č.1E09, 1E10 a 1E512 a ve 2. patře v místnostech č. 2E14 a 2E15 budovy v Kostelní ulici 42, Praha 7.
Kontejner pro odvoz kontaminovaných kapalných odpadů
Jedná se o dodávku tří kusů Kontejnerů pro odvoz kontaminovaných kapalných odpadů, které budou sloužit pro přepravu kontaminovaných kapalných odpadů při řešení krizových situací a mimořádných událostí, kdy bude v rámci jejich řešení nutné zajistit přepravu těchto odpadů do místa jejich ekologické likvidace.
Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
Dodávka 1 (jedné) soupravy Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky. Dodávka bude skoužit k dopravě vody na velké vzdálenosti a popřípadě také z velké hloubky při likvidaci rozsáhlých požárů. Dále bude sloužit pro objemové odčerpávání nadbytečných tekutin v případě povodní a záplav.
Dodávky designového nábytku
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dobu 3 let se třemi uchazeči na dodávky designového nábytku pro zadavatele, a to na místa plnění v rámci celé České republiky.
Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetne hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
Dodávka 1 (jedné) soupravy Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky. Dodávka bude sloužit k dopravě vody na velké vzdálenosti a popřípadě také z velké hloubky při likvidaci rozsáhlých požárů. Dále bude sloužit pro objemové odčerpávání nadbytečných tekutin v případě povodní a záplav.
Dodávky designového nábytku
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dobu 3 let se třemi uchazeči na dodávky designového nábytku pro zadavatele, a to na místa plnění v rámci celé České republiky.
Stavební práce pro stavbu č. 4508 „ZOO-Hrošinec a sloninec“, exteriéry a interiéry
jedná se o ochranné ,zabezpečovací a oddělovací železobetonové a ocelové konstrukce .Součástí těchto prvků jsou konstrukce z kmenů stromů, kamenné stěny a obklady .Povrchy železobetonových konstrukcí budou strukturálně a barevně upraveny podle požadavků ZOO a projektu pro výběr zhotovitele.jedná se o tyto objekty : etapa 0001-pavilon slonů, 1- ...
Poptávám konstrukci domácího skleníku
Dobrý den, potřebuji najít firmu, která se z odborně-technického hlediska zabývá konstrukcemi menších domácích skleníků a je možná osobní konzultace v Praze.
Poptávám výrobu nerezového zábradlí se sklem
Dobrý den, Poptávám zhotovení zábradlí ke schodišti na projektu. Jedná se celkem o 5 kusů. Materiál prosím nerez a bezpečnostní sklo. Osobní schůzka možná po odesláni Vaši nabídky. Velmi děkuji, S pozdravem Martin Haška
Poptáváme kompletní vybavení hotelu
Poptávám dodavatele-výrobce :kompletní zařízení luxusní realizace Popis: vybavení zámeckého penzionu-hotelu Materiál: sklo,porcelán,nádobí,vázy,lampy,deky,povlečení,závěsy,dekorační sošky-sochy,luxusní vína,dárkové předměty,atd-kompletní vybavení interiéru Účel: zařizujeme kompletní interiéri-nejedná se o ojedinelou akci Termín: od ...
KD Mlejn - vybavení interiéru nábytkem a ostatním zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku a ostatních zařízení viz. specifikace v zadávací dokumentaci.
Konstrukce, výroba, dodávka a kompletace mobiliáře pro veřejné prostory hlavní budovy NTM
Předmětem plnění je celková výroba a kompletace mobiliáře veřejných prostor hlavní budovy NTM. Jedná se o typický a atypický interiérový mobiliář sestavený z jednotlivých komponentů a výrobků.
Poptávám ocelová okna
Poptávám ocelová neotvíravá okna s dvojsklem na schodiště domu. Jsou půdorysně ve čtvrtkruhu o poloměru 1500mm. (obálka vicebokého hranolu).
Poptávám převlékací kabiny
Prosíme o vypracování nabídky na 3 ks převlékacích kabin formou subdodávky, jelikož náš zákazník žádá o dodání v rámci rekonstrukce prodejny na zdravotnické potřeby: Rozměr: v 1900 – 2100 x š 1100 x 1100. Otvírání formou dveří cca v 1400. Usazení dveří od podlahy cca 400 cm. Tudíž dveře mají otevřenou světlost jak v horní, tak dolní ...
Poptáváme dodávky oceli, 175 tun
Dobrý den, Poptávám 175 tun oceli T30x30x4 S235 Termín dodání : od 15.7.08 20-40t a potom každý týden až 14 dní podle dodaného množství, případně celé množství najednou. Cenu uveďte v EUR/t CPT Chlumec n. Cidl.