Kontejner hadicový k HFS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 1 kusu nového hadicového kontejneru k čerpadlu HFS včetně zaškolení obsluhy a dopravy. Kontejner bude využíván pro dálkovou dopravu vody a umožní vytvořit hadicové vedení pro přepravu vody při velkém průtoku na vzdálenost nejméně 2 km. Kontejner bude vybaven ukládací a navíjecí jednotkou s dálkovým ...
VŠCHT Praha – Propojení budov A a B dvěma můstky
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavby dvou spojovacích můstků mezi budovami A a B VŠCHT Praha v ulici Studentská a to dle projektové dokumentace pro provedení stavby zpracované v rozsahu vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, autor projektu: ov architekti s.r.o., Ing. arch. Jiří Opočenský, Ing. arch. Štěpán Valouch, Ing. arch. ...
Pořízení kulatých stožárů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na dodávky kulatých stožárů podle technických specifikací zadavatele.
Kontejner ubytovací
Předmětem VZ je v souladu s § 131 č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ"), uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky ubytovacích kontejnerů s příslušenstvím umožňujících denní a noční odpočinek v polních podmínkách, přepravitelnost a stohovatelnost.
Dynamický nákupní systém pro atypické a historické stožáry veřejného osvětlení
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky atypických a historických stožárů veřejného osvětlení pro potřeby zadavatele. Podrobně bude předmět plnění jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních, platebních a dalších podmínek, vždy vymezen ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Pořízení kulatých stožárů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na dodávky kulatých stožárů podle technických specifikací zadavatele.
Pořízení ohraněných stožárů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na dodávky ohraněných stožárů podle technických specifikací zadavatele.
Pronájem regálových systémů
Zadavatel pro potřeby uložení svého knihovního fondu, který spravuje odbor Parlamentní knihovna a Archiv Poslanecké sněmovny, si pronajal skladovací prostory na adrese: Nádražní 203, 250 64 Měšice, (okr. Praha-východ), a to na dobu 6 let. Ukládání knihovního fondu v pronajatých prostorách je dočasné, do doby, než zadavatel bude mít k dispozici ...
MS Praha – regály do prostor KSZ Praha v CSMS Hostivice
Pořízení pevných a posuvných policových regálů s kapacitou 1,2 bkm spisového materiálu ve spisovně, která je zapůjčena k užívání KSZ Praha v CSMS, Jiráskova 166, Hostivice, objekt IV. A, 2.NP. Součástí plnění je dodávka a montáž regálových systémů a to včetně zabudování kolejnic do podlah a provedení projektu skutečného provedení díla, a to v ...
Kontejner s velkokapacitním stanem spolufinancovaný z IROP – opakované vyhlášení
Dodávka jednoho (1) ks kontejneru s velkokapacitním stanem.
Kontejner chladídí a mrazící
Dodávky 18 kusů kontejnerů chladících a mrazících, z toho 6 kusů chladících a mrazících kontejnerů ISO 1C jednokomorových a 12 kusů chladících a mrazících kontejnerů ISO 1C dvoukomorových.
16-103 Obalový soubor pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů
Předmětem VZ je pořízení 3 ks nových obalových souborů určených pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů, jako technické prostředky při řešení mimořádných situací s výskytem nebezpečných látek, včetně radiačních událostí, po kterých bude nezbytné přepravit větší objem nebezpečných kapalných odpadů k následnému odstranění.
18-074 Stanoviště dekontaminace osob SDO-4
Předmětem VZ je pořízení šesti souprav stanovišť pro dekontaminaci osob, včetně osob raněných při provádění záchranných a likvidačních prací za krizových situací a mimořádných událostí hasičskými záchrannými sbory dle technických podmínek uvedených v Příloze č. 1 (Návrh smlouvy), která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Součástí je ...
Technické zhodnocení stanoviště dekontaminace techniky SDT
Předmětem VZ je technické zhodnocení čtyř souprav stanovišť dekontaminace techniky (dále „SDT“), která jsou určena pro dekontaminaci mobilní techniky při provádění záchranných a likvidačních prací za mimořádných událostí a v krizových stavech.
Technické zhodnocení stanoviště dekontaminace osob SDO-3 v provedení kontejner
Předmětem VZ je technické zhodnocení 4 kusů stanovišť dekontaminace osob SDO-3 v provedení kontejner (dále také „SDO“). Stanoviště jsou určena pro dekontaminaci osob, včetně osob raněných při provádění záchranných a likvidačních prací za krizových situací a mimořádných událostí. Technické zhodnocení se týká přestavby, oprav, technologických úprav ...
Přepravní klece
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky přepravních klecí, konkrétně se jedná o přepravní klece velké v různých modifikacích, přepravní klece malé v různých modifikacích, přepravní klec skříňovou uzamykatelnou a přepravní klec velkou vnitro objektovou a dále dodávky náhradních dílů pro přepravní klece velké a přepravní klece malé a poskytování ...
Kontejner s velkokapacitním stanem spolufinancovaný z IROP - opakované vyhlášení
Dodávka jednoho (1) ks kontejneru s velkokapacitním stanem.
Měřičský stůl pro FLD ČZU v rámci projektu Rozvoj studijního prostředí na ČZU
Předmětem plnění veřejné zakázky je sestava posuvného měřícího stolu na měření šířek letokruhů se software, stereomikroskopem a LED osvětlením. Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách.
Dodávky plechového nábytku pro Psychiatrickou nemocnici Bohnice
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka skříní a regálů po dobu 36 měsíců dle věcné specifikace zadavatele, která vymezuje typ, vzhled, rozměry, užitné vlastnosti a použité materiály kovových skříní, regálů, dílenského nábytku z důvodu zajištění standardizace vzhledu a kvality vybavení v nemocnici.
Laboratorní nábytek a vybavení pro High-tech technologicko-výukový pavilon FLD
Předmětem plnění je dodávka laboratorního nábytku a vybavení do nového výukového pavilonu FLD včetn jeho montáže a zprovoznění.
16-104 Lávka velká 4 soupravy a lávka malá 4 soupravy
Předmětem VZ je pořízení 4 nových souprav lávek malých (tj. pro rozpětí 18 m) a 4 nových souprav lávek velkých (tj. pro rozpětí 36 m).
Kontejnery pro štáb velitele zásahu spolufinancované z IROP
Dodávka dvou kontejnerů pro štáb velitele zásahu .
Kontejner s velkokapacitním stanem spolufinancovaný z IROP
Dodávka jednoho (1) ks kontejneru s velkokapacitním stanem.