Poptávám skladové kontejnery
Poptávám koupi nebo pronájem skladových konteinerů 20´ nebo 40´, nových i použitých.
Poptáváme dodávku ocelových zárubní
Popis poptávky: Zárubeň ocelová v základním nátěru EW30D1 - 900 mm - hl.150mm P- 33 ks L - 21 ks Zárubeň ocelová v základním nátěru EW15D1 - 900 mm - hl.150mm P - 5 ks L - 5 ks Další informace: Termín dodání: 01.06.2010, EXW BRNO. Výstavba BK Leskava 2.etapa - budovy EF
Poptáváme dodavatele dveří a vrat
Pro realizacei státní zakázky v Brně hledáme dodavatele zámečnických prvků - ocelových vrat a dveří. Výkaz výměr, dokumentace a harmonogram výstavby je součástí poptávky. Termín zpracování nabídky: 15.12.2009 Druhé kolo výběrového řízení z dodaných nabídek v 1.kole bude realizováno v 02/2010. Není možné se již přihlásit dodatečně. Kilometrovné ...
Poptávám lešení Haki
Poptávám Haki lešení, jižní Morava. Prosím o cenové nabídky. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám dodávku haly
Poptávám dodávku ocelové haly, konstrukce 66x15-18m, výška 4,5-5m. Nejlépe typ Hustopeče
Poptáváme kladiva k mlýnu
Vážení, meleme materiál s vysokým obsahem křemíku,potřebujeme do mlýna kladiva, která budou otěruvzdorná a současně houževnatá. Obsah křemíku ve vápenci se může pohybovat 30-40%. Originální kladivo váží cca 28 kg v mlýně je jich 12.Jedná se o mlýn vyrobený v Německu firmy BHS.
Poptáváme obytný kontejner
Poptávám obytný nebo kancelářský kontajner . Vzor v příloze
Poptáváme realizaci montované haly v SR
Poptávám realizaci montované haly 18x45 m, zateplená, prodejna moto, Bližší informace na uvedeném telefoně. Realizace: léto 2009. Slovensko.
Poptávám unimobuňky
Koupím unimobuňky vhodné jako kancelář a sklad materiálu. Platba v hotovosti, odběr ihned. Spěchá
Poptávám výrobu balkonových stříšek
Poptávám výrobu 18 ks balkonových stříšek s rozměrem 1,4 x 2,8m. Stříšky je potřeba dodat s přípravkem pro vložení do zateplení, po jehož provedení by se realizovala montáž balkonů a poté stříšek. Materiál, typ a povrchové zpracování optimalizovat k ekonomicky nejvýhodnější variantě a záruce min 36 měsíců.
Poptávám stoly na výdej materiálu
Poptávám stůl na výdej a příjem materiálu. Jedná se o administratívní stůl (v kovu).
Poptávám systém zábradlí
Chci koupit komponenty pro nerezový stavebnicový systém zábradlí /Diega a pod./
Poptáváme odběratele prosvětlovacích prvků
Poptávám odběratele průsvitných PVC prosvětlovacích prvků, které levně vyprodáváme ze skladu v Brně. Tl. 1 mm, šíře 1 m, délka až 3 m. Cena: dohodou.
Poptávám trubkové Haki lešení nebo kostky
Poptávám trubkové lešení nebo kostky Haki.
Poptávám montovanou halu
Poptávám montovanou halu - 8 x 11 m a 4,5 m na výšku. Jižní Morava.
Poptávám kruhovou ocel, 10 tis.kg
Dobrý den, chtěl bych poptat materiál : Kruhová ocel 42 11523 čsn 425510.11 - 10.000 KG Termín do 11.6.2008
Poptáváme vybavení penzionu
Poptáváme vybavení srubového penzionu s restaurací v Lednici. Dřevěné dvoulůžka (8ks) a jednolůžka (5ks) + noční stolky (16ks) a skříně (8ks). Do restaurace dřevěné stoly (8ks) a židle (48ks), kompletní vybavení kuchyně.
Poptáváme nerezové krytky na zábradlí
Poptávám nerezové krytky na zábradlí - trubka 40 cm. Jihomoravský kraj.
Poptáváme vybavení penzionu v Mikulově
Pro nový penzion v Mikulově poptáváme následující vybavení: postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, poličky, interiérové dveře a zárubně). Kapacita 60 lůžek a 15 přistýlek (formou rozkládací pohovky). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.7.07. Děkuji za Vaše nabídky.
Stavební firma hledá subdodavatele
Naše firma jako generální dodavatel stavby v Brně 19 hledá subdodavatele v těchto oborech: - sádrokartonové příčky, podhledy - povlakové krytiny střech - vestavěné skříně, kuch. linky - tesařské a klempířské práce - dřevěné dveře, okna, stěny - hliníková okna, dveře, stěny - oc. konstrukce (zábradlí, mříže, přístřešek) - VZT (větrání, ...
Poptáváme vybavení penzionu nábytkem
Poptáváme vybavení penzionu, který rekonstruujeme (postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, šatny k bazénu, interiérové dveře a zárubně). Kapacita cca 55 lůžek a 20 přistýlek (formou gauče rozkládacího). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.5.07 - 1.7.07. Lokalita Lednice na ...
Poptávám hutní materiál, profil C
Hledám firmy zabývající se hutním materiálem, které mi mohou nabídnout profil C. V Jihomoravském kraji. Pouze telefonní kontakt.
Hledáme výrobce ocelových konstrukcí, kovoobráběčství.
Hledáme výrobce ocelových konstrukcí, kovoobráběčství.