Poptávám obytný kontejner
Poptávám obytný kontejner, obytný modul nebo stavební buňky, na rodinný dům O rozměrech: 6x10 nebo 6x11 Požadavky: do modulu bych žádala výřezy na okna a dveře -tři okna klasická pokojová -dvě okna malá(záchod,koupelna) -jedno francouzské okno -jedny vchodové dveře -přesné rozměry kde by měli být výřezy vyrobeny bych dodala dle ...
Poptávám výrobu venkovního zábradlí
Poptávám výrobu venkovního zábradlí na balkony a vchod. Madlo 60X40 mm, stojky 40x20mm, vyplň čtverec 12x12, rozteč podle dohody. Materiál železo, žárové zinkovaní + černý lak (popřípadě dohodou). Balkon: Tvar U 1X3.26X1 (počet kusů 2) Vchod : otvor 2.33 Jednoduché zabradlí na schody: délka cca 12 m (madlo a stojky jenom).
Přístavba Vlastivědného muzea Kyjov – vybavení interiéru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž vybavení depozitářů a konzervátorského pracoviště, umístěných v budově Vlastivědného muzea Kyjov. Tyto prostory jsou pro plnou funkci nové přístavby budovy Vlastivědného muzea klíčové z hlediska péče o sbírky. Depozitáře by měly být vybaveny pevnými a pojízdnými regály, skříněmi a pracovními stoly. ...
Poptáváme likvidaci ocelové budovy
Dobrý den,potřebovali bychom rozřezat a odvést ocelovou budovu (bývalý plynojem). Za jakých podmínek by to Vaše firma provedla. Plynojem se nachází v areálu ČOV Vyškov v Marchanicích. Děkuji a jsem s pozdravem Roman Synek vedoucí ČOV Vyškov.
Poptávám výrobu a montáž 3 ks ocelového sloupu
Výroba a montáž 3 ks ocelového sloupu výkres zašlu v el. podobě.
Poptáváme ocelová pozinkovaná obilní sila
Ocelová pozinkovaná kruhová obilní sila s rovným dnem půměr 9,10 m výška 24,9 m kapacita 1060 tun - 4 kusy - průměr 12,22 m výška 15m kapacita 1150 tun - 4 kusy Prosíme o zaslání zevrubné cenové nabídky
Poptáváme armatury do betonu
Vážení obchodní přátelé,jsme Zámečnictví s.r.o Bučovice,a máme pro jednu velkou stavební firmu dělat vše žekezo na velkoobjemové zásobníky cca 100m vysoké-2 ks,nyní jsou naloděné v USA.jenom předběžně se ptám,protože dokumentace jak stavební,tak i ocelářská se zpracovává z AJ do ČJ+statické výpočty.............a my armaturu do betonu bychom zadaly ...
Rozšíření separace biologických odpadů ve městě Slavkov u Brna
Předmět podlimitní veřejné zakázky na dodávky je rozdělen na 2 části: část I je dodávka 1 ks Linear Press 6,5 t a 300 ks nádob 240 l, část II je dodávka 1 ks kontejnerového nosiče 2,2 t a 10 ks kontejnerů 2,5 m3.
Poptáváme dodávku zámečnických konstrukcí
Dobrý den, pro námi realizovanou zakázku (developer/stavební firma) poptáváme dodávku a montáž zámečnických konstrukcí včetně výplní dle specifikací uvedených v příloze poptávky. Oceněný výkaz výměr žádáme zaslat do 09.05.2011. Konstrukce požadujeme pouze v základním nátěru. Lokalita: Brno-Střed (ulice Klíčova) Termín realizace: ...
Poptávám konstrukci výrobní haly
Dobrý den. Máme zájem o nabídku na konstrukci výrobní haly včetně patek 30x96,6x7,3 m. Je možné nahlédnout do dokumentace stávající haly.
Poptávám veškeré vybavení pro kadeřnictví
Hledám dodavatelé na veškeré zařízení pro kadeřnický salón. Mám zájem i o kavitační přístroj, kosmetické a masážní lehátko. Nechci nejlacinější a ani ne nejluxusnější výrobky, něco mezi. Prosím nabídněte.
Sběrné středisko odpadů Přímětice – dodávka technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologického vybavení sběrného střediska odpadů pro krátkodobé uložení odpadů kategorie O a N. Součástí dodávky je i doprava na místo určení a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Dokončení rekonstrukce a dobudování komplexu Janáčkova divadla -ETAPA 2011
Jedná se o rekonstruční práce v orchestřišti vč.mobiliáře, portále, baletní podlahy, manipulační plošiny L2, ozvučení sálu hlediště včetně potřebných stavebních úprav.
Poptávám podzemní nádrž na požární vodu
Poptávám podzemní nádrž na požární vodu - objem min. 25 m3 - konstrukce nádrží samonosná (nádrž bude zahrnuta zeminou) - 1 x o objemu min 25 m2 - spodní voda - NE - doplňky - ANO Materiál: ) - na materiálu nezáleží, je nutno ale dodat veškeré dokumenty, aby bylo možno požární nádrž zkolaudovat Termín: - 2 Q / 2011 Rozměry: ...
Poptávám zámečnické práce
Popis poptávky: zámečnické práce Poptávám dodávku a montáž venkovní ocelové konstrukce terasy s rustikálním masivním schodištem a jednoduchým zábradlím. Zastavená plocha cca 15 m2. Montáž na pilíře. Termín prezentace záměru na stavbě 19.03.2011 v průběhu dne libovolně. Termín realizace 04/05-2011. Fakturace splatnost 7 dní. Bez záloh. Smlouva o ...
Poptávám nůžkovou konstrukci stánku
Poptávám cenu na nůžkovou konstrukci prodejního stánku 4,5x3 m, jedná se o delší spolupráci. Děkuji za nabídky.
Poptáváme vchodové stříšky
Poptávám výrobce/dodavatele vchodových stříšek, zastřešení teras.
JAMU - Hudebně dramatická laboratoř, Brno - vybavení
Výroba, dodávka a montáž interiérového vybavení stavby (nábytek, informační a orientační systém a ostatní vybavení podle projektové dokumentace).
Poptávám výčepní zařízení a vybavení bistra
Mám zájem o vybavení bistra výčepním zařízením s odběrem Vašich nápojů a veškerého nabízeného sortimentu, dále stolky a židle(cca 25-30 míst) pro hosty bistra.Bistro se nachází v Kyjově (okr. Hodonín) a bude se otvírat během měsíce listopadu.
Poptávám výrobu chladicího kontejneru
Dobrý den, Mám zájem o výrobu chladícího kontejneru ca 2-3m3 pro vložení do dodávky popř. na přívěsný vozík. Prosím o informaci, zda je toto u Vaší společnosti reálné objednat. Děkuji.
Poptáváme kovové dílenské skříně
skříně kovové dílenské i starší pro uložení nářadí, drobných dílů, spisů apod.
Poptáváme hotelový nábytek
Hledáme dodavatele hotelového nábytku nebo nábytku pro studentské ubytovny . Vybavujeme celkem 24 pokojů , 32 lůžek , včetně nočních stolků, psacích stolů, skříně, možné zrcadlo, Děkuji za nabídku .
Poptávám montáž ocelových konstrukcí
Poptávám firmy, které montují ocelové konstrukce. Hodonín a okolní okresy
Poptáváme dodávku ocelové haly, vč. montáže
Pro zakázku v Poděbradech poptáváme zhotovitele na dodávku a montáž ocelové konstrukce haly. Výkaz výměr a PD je ke stažení v příloze poptávky. Nabídky zasílat do 02.07.2010. Objem zakázky není stanoven. Realizace zatím nestanovena.
Poptáváme nábytek pro penzion
Poptáváme vybavení pokojů pro cyklopension z borovicového masivu - postel včetně roštu, matrace, skříň max. šíře 100, půl šatní, půl policová, noční stolek a jednoduchá věšáková stěna. Prosím cenové nabídky.