Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů na území DSO Technické služby Malá Haná
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks nádob na tříděné odpady o objemu 120 l, 9814 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 330 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l, 7 ks kontejnerů na textil o objemu 2,5 m3, 20 ks kontejnerů na bioodpad o objemu 20 m3, 2 ks štěpkovačů a 2 ks dvojitého evidenčního a vážního systému.
Kontejner pěnový - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru pěnového (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Kontejner pěnový
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru pěnového (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Kontejnery nákladní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks kontejneru nákladního, konkrétně valníku (2 ks) a vany (1 ks)(dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 a 2 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 a 2 návrhu smlouvy.
Kontejner technický - stabilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru stabilizačního (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Dodávka kontejnerů na sběr použitého textilu, hraček a obuvi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 350 ks kontejnerů na sběr použitého textilu, hraček a obuvi. Blíže je předmět veřejné zakázky specifikován v zadávací dokumentaci.
Kontejner chemický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru chemického (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Poptávám obytnou buňku
Poptávám základní buňku 5x5m, která by měla 1x vstupní dveře,2x okno, bez vybavení.Buňka by sloužila jako místnost na zahradě,kde bude kulečník.Děkuji.
Dodávka kontejnerů a nádob na odpad
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dobu neurčitou na dodávku odpadových nádob (popelnic a kontejnerů,...) splňující obecné požadavky řady norem ČSN EN 840 a odolnost vůči UV záření (křehnutí), odolnost vůči teplotám - 40 °C až 80 °C, stálé barevnosti.
Separace a svoz odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla na kontejnery, nádob pro sběr odpadů a systému čipů pro tyto nádoby, včetně dalšího příslušenství. Veškeré dodané zboží bude tvořit ucelený systém pro svoz a separaci odpadů a bude vzájemně kompatibilní a plně funkční jako celek. Zadavatel požaduje dodání nového, nepoužitého zboží.
Kompostárna Vratěnín a vybavení systémů pro separaci a svoz BRO z nezemědělské činnosti - Karásek
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu - Traktor - Kloubový nakladač - Drtič Dále se jedná o vybavení pro separaci a svoz biologicky rozložitelných odpadů: - Podvozek - Kontejnery - 6 ks
Kompostárna Ing. Jiří Vrbas
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologického zařízení – traktor, MK, vak. zařízení, vážní systém, kontejnerový nakladač, měřící zařízení, notebook. Součástí dodávky je i instalace (pokud je třeba), vyzkoušení a uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy a doprava na místo určení. Bližší podrobnosti vztahující se k předmětu veřejné zakázky ...
Stavba MŠ Podolí modulárním systémem
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby spočívající zejména ve stavbě nové mateřské školy modulárním systémem. Jde o jednopodlažní, nepodsklepený objekt se sekundární plochou střechou. Objekt bude proveden z montovaných velkoprostorových modulů. Nosná konstrukce modulů je ocelová pozinkovaná, obvodové stěny, strop a podlahy jsou sendvičové s ...
Stavba MŠ Podolí modulárním systémem
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby spočívající zejména ve stavbě nové mateřské školy modulárním systémem. Jde o jednopodlažní, nepodsklepený objekt se sekundární plochou střechou. Objekt bude proveden z montovaných velkoprostorových modulů. Nosná konstrukce modulů je ocelová pozinkovaná, obvodové stěny, strop a podlahy jsou sendvičové s ...
Zavedení sběru biologicky rozložitelných odpadů v regionu Hustopečsko
Jedná se o dodávku technického vybavení pro rozšíření separace odpadů. Konkrétně se jedná o: A. Svozové vozidlo B. Kontejnery 5m3 40 ks
Zavedení separace biologických odpadů I.
Jedná se o dodávku technického vybavení pro rozšíření separace odpadů. Konkrétně se jedná o: A. Linear press 2 ks B. kontejnery 5m3 80 ks
Rozšíření odděleného sběru odpadů
Předmět nadlimitní veřejné zakázky je rozdělen na 2 části. Předmětem I. části je dodávka: 1 ks kontejnerového nosiče s vlekem 4 ks kontejnerů min. 30 m3 Předmětem II. části je dodávka: 1 ks linear pressu 30 ks kontejnerů papír, plast, sklo min. 1,1 m3
Poptávám koupi kontejneru
Poptávám koupi kontejneru o rozměrech podobných těmto - ložná plocha 3720 x 2120 x 700/500/700 mm. Může být i delší. Zevnitř hladký. Jihomoravský kraj.
Revitalizace panelového sídliště Větrná a U Větrolamu Hustopeče, 2. etapa
Rekonstrukce a výstavba veřejných ploch (chodníky, komunikace, zpevněné a parkovací plochy, zeleň, stanoviště a zařízení pro sběr komunálního odpadu, mobiliář, hřiště).
Systém svozu bioodpadů .A.S.A. ES Únanov, s.r.o.
Zakázka na nákup speciálního svozového automobilu s vymýváním a desinfekcí sběrové nádoby, podvozek včetně nástavby včetně nákupu příslušných nádob (240l a 120-140l).
Poptávám obytný kontejner
Poptávám obytný kontejner, obytný modul nebo stavební buňky, na rodinný dům O rozměrech: 6x10 nebo 6x11 Požadavky: do modulu bych žádala výřezy na okna a dveře -tři okna klasická pokojová -dvě okna malá(záchod,koupelna) -jedno francouzské okno -jedny vchodové dveře -přesné rozměry kde by měli být výřezy vyrobeny bych dodala dle ...
Rozšíření separace biologických odpadů ve městě Slavkov u Brna
Předmět podlimitní veřejné zakázky na dodávky je rozdělen na 2 části: část I je dodávka 1 ks Linear Press 6,5 t a 300 ks nádob 240 l, část II je dodávka 1 ks kontejnerového nosiče 2,2 t a 10 ks kontejnerů 2,5 m3.
Sběrné středisko odpadů Přímětice – dodávka technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologického vybavení sběrného střediska odpadů pro krátkodobé uložení odpadů kategorie O a N. Součástí dodávky je i doprava na místo určení a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Poptávám nůžkovou konstrukci stánku
Poptávám cenu na nůžkovou konstrukci prodejního stánku 4,5x3 m, jedná se o delší spolupráci. Děkuji za nabídky.
Poptávám výrobu chladicího kontejneru
Dobrý den, Mám zájem o výrobu chladícího kontejneru ca 2-3m3 pro vložení do dodávky popř. na přívěsný vozík. Prosím o informaci, zda je toto u Vaší společnosti reálné objednat. Děkuji.