UTB – Zobrazovací technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projektorů, vizualizérů a dataprojektorů pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále ...
UTB - Pulty přednášejícího
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pultů přednášejícího pořizovaná pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
Modernizace učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště - vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je realizace (dodávka) vybavení učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště. Veřejná zakázka je v souladu s § 101 ZZVZ rozdělena na 6 níže uvedených dílčích částí. Dodavatelé jsou oprávnění podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Dílčí část č. 1: ZŠ a MŠ Jarošov Dílčí část č. 2: ZŠ ...
UTB - Dynamický nákupní systém na nábytek
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka nábytku pro Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB – Dodávka tenkých klientů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tenkých klientů spolufinancovaného z prostředků OP VVV pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka, Dodávka výukových pomůcek SŠ Kostka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek pro odborné učebny umístěné v nově budovaném školském objektu v rámci projektu „Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka“.
Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení odborných učeben umístěných v nově budovaném školském objektu pro projekt „Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka“.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FHS
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Pronájem multifunkčního zařízení pro Nakladatelství
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkční tiskárny, vč. servisních služeb pro potřeby Nakladatelství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren r. 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB - Dynamický nákupní systém na tonery
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, cartridge, válce, inkoustové náplně, odpadní nádobky a ostatní příslušenství) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB – Doplnění nábytku pro UTB
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Animační studio
Předmětem veřejné zakázky je výpočetní techniky animačního studia Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Vzdělávací komplex - dodávka interiérů
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka, doprava a montáž interiérového vybavení (nábytku) a dalšího vybavení podle projektové dokumentace.
UTB – Doplnění nábytku pro FT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby studijního oddělení Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Laboratorní nábytek a regály, laboratorní stůl, digestoře (3ks)
Předmětem této zakázky je dodávka laboratorního nábytku a regálů, laboratorního stolu a digestoří (3 ks) na místo určení – budovy 27 v areálu zadavatele v Chropyni, v níž bude umístěno nové laboratorní centrum. Předmět zakázky je podrobně specifikován v těchto dokumentech: a) v příloze č. 3 zadávací dokumentace, kterou tvoří projektová ...
UTB – Dodávka plotteru pro FMK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plotteru, stojanu k němu, 2 sad inkoustových náplní a zásobníku odpadního inkoustu.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FAME a FAI
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Zadavatel požaduje jako součást dodávky jedno balení tonerů pro každou dodávanou multifunkční tiskárnu.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FAME a FAI
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Zadavatel požaduje jako součást dodávky jedno balení tonerů pro každou dodávanou multifunkční tiskárnu.
Zařízení informačních technologií, SW, doplňkové zařízení a tiskárny pro KHS Zlínského kraje
Zařízení informačních technologií - 10x notebooky, 10x operační systém, 15x kancelářský software, doplňkové zařízení IT, 4x multifunkce, 5x přenosné tiskárny, 2x barevné laserové tiskárny pro KHS Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně
Dodávka interiéru a vybavení Městského úřadu v Uherském Brodě
Předmětem je dodávka vybavení a interiéru do budovy Městského úřadu v Uherském Brodě, č.p. 135 a 136.
UTB – Dodávka výpočetní techniky a monitorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolních počítačů, monitorů, notebooků a specializované výpočetní techniky pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka interiéru a vybavení Městského úřadu v Uherském Brodě
Předmětem je dodávka vybavení a interiéru do budovy Městského úřadu v Uherském Brodě, č.p. 135 a 136.