Dodávka tonerů a inkoustových cartridge – 2. kolo
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu 2 let ode dne nabytí účinnosti smlouvy na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť. Požadavky zadavatele na předmět plnění veřejné ...
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro 3D technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro 3D technologie pro odborné učebny pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
Obchodní akademie Chrudim – dodávka mobiliáře
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny IT a přírodovědnou učebnu pro projekt „Obchodní akademie Chrudim – rekonstrukce učeben IT a přírodovědných předmětů“
Gymnázium Holice - dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Holice – dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku do dvou odborných učeben a jednoho kabinetu pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka prostředků IT a AV techniky
Dodávka prostředků IT (hardware a software) a AV techniky pro dvě učebny pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Výpočetní technika - DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému (DNS) budou dodávky počítačů a monitorů v rozsahu a vsouladu se zadávacími podmínkami jednotlivých výzev k podání nabídek v DNS. Zadavatel předpokládá, že bude zadůávat veřejné zakázky v DNS podle akutálních provnozních potřeb, tj. v předem neurčených nepravidelných ...
Pořízení HW vybavení
Předmětem zakázky je dodání HW vybavení pro pracoviště zadavatele.
Výběr dodavatele originálních tonerových kazet a fotoválců na období 2 let
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek pro Magistrát města Pardubic, městské obvody II, IV, V, VI, VII a Městskou policii Pardubice, které spravuje v rámci IT - odbor informačních technologií MmP (vyjma MO Pardubice I, III a VIII).
Technické vybavení místnosti nového datového centra na multioborovém pavilonu NPK, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu dodaného a namontovaného technického vybavení místnosti nového datového centra na Multioborovém pavilonu společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s. - pracoviště Pardubická nemocnice, Multioborový pavilon.
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Kancelářský nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky kancelářského nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávky multifunkčních zařízení
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Školní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky školního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu neurčitou. Skutečný odběr zboží bude záviset na aktuálních potřebách jednotlivých pracovišť zadavatele. Dílčí objednávky budou obsahovat množství a druh ...
Multifunkční a tisková zařízení III v DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DSN) je dodávka multifunkčního tiskového zařízení.
Dodávka kancelářského nábytku 2. v DNS Kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka kancelářského nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka drobné AV techniky XI. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka záznamové a zobrazovací techniky - dataprojektorů, fotografického přístroje, objektivů.
Dodávka drobné AV techniky X. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobné audiovizuální techniky - dataprojektoru, fotografických přístrojů a příslušenství.
PC set pro grant IG164301 Nemocnice na Homolce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového setu (stolní počítač, monitory a tiskárna) pro vybraný grant Nemocnice na Homolce dle specifikací v příloze k Výzvě. Zakázka není členěna na části neboť zadavatel požaduje set jako celek.
Dodávka počítačů, monitorů a tiskáren
Jedná se o dodávku počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky repasovaných počítačů, nových monitorů, notebooků a tiskáren pro jednotlivá pracoviště Nemocnice Pardubického kraje, a.s., realizované průběžně, nepravidelně v jednotkách kusů dle aktuálních potřeb zadavatele po dobu jednoho roku ...
Dodávka laboratorního nábytku 1. v DNS Laboratorní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka laboratorního nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka školního nábytku 1. v DNS Školní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka školního nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.