Dynamický nákupní systém pro ICT vybavení 2022 - 2025
Veřejnou zakázkou bude zaveden dynamický nákupní systém na dodávky vybraného standardního kancelářského ICT vybavení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Profesionální 4K monitory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionálních 4K monitorů pro zajištění odborné výuky na Divadelní fakultě JAMU.
Dynamický nákupní systém pro tonery 2022 - 2025
Veřejnou zakázkou bude zaveden dynamický nákupní systém na dodávku tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Potřeby pro kompozici
(1) Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je dodávka IT pro potřeby kompozice viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 - Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace pro část 1. (2) Předmětem plnění pro část 2 veřejné zakázky je dodávka audiotechnologií pro kompozici viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 - Technická specifikace ...
MZM, stálá expozice - loutkářské umění a tradiční kultura na Moravě v zrcadle času - AV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky a interaktivních prvků, které budou provázet návštěvníka výstavními prostory Paláce Šlechtičen a budou doplňovat expozici prostřednictvím multimediálního obsahu. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách - Návrhu smlouvy (Příloha ...
Rámcová dohoda na dodávky spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních zařízení
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi centrálním zadavatelem, který je k tomu pověřen jednotlivými pověřujícími zadavateli a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány objednávky na dodávky, jejichž předmětem budou průběžné dodávky spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních ...
Dům Přírody Pálavy - vybavení - II. řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení zrekonstruovaného objektu RMM v Dolních Věstonicích, kde se nyní nachází Archeologické muzeum. Expozice bude interaktivní a bude vhodná pro individuální návštěvníky i organizované skupiny napříč všemi generacemi. Zakázka je rozdělena na dvě části.
Počítače a notebooky, monitory, tiskárny, tiskárny štítků a čtečky čárových kódů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů, notebooků, monitorů, tiskáren, tiskáren štítků a čteček čárových kódů.
Obnova ICT
Nákup ICT techniky: počítačů, notebooků, monitorů, tenkých klientů, tabletů, dataprojektorů, skenerů, tiskáren, čteček čárových kódů, klávesnic a diagnostických monitorů dle Technické specifikace.
Spotřební materiál do tiskáren II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu dle přílohy ZD, specifikace po dobu 4 let od podpisu smlouvy. Originální spotřební materiál do tiskáren a ostatních strojů. Nutno dodržet podmínku originálních výrobků příslušných výrobců. Alternativní - kompatibilní ani renovované tonery nejsou přípustné.
Pořízení ICT prostředků 2021
Pořízení ICT prostředků 2021 - tiskárny na 4 roky
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro JMK
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro JMK 2021 - 2025
Rámcová dohoda na dodávku IT vybavení  - Mobilní zařízení
Účelem zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení informačních technologií - mobilních zařízení. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění, včetně požadavků zadavatele na předmět plnění, je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace, kterou tvoří technická ...
Nákup projektorů pro Janáčkovo a Mahenovo divadlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks projektorů, jejichž technická specifikace je uvedena v dokumentu „Specifikace nakupovaných projektorů“. Projektory pořizuje zadavatel pro použití: • 1 ks v Janáčkově divadle v Brně • 2 ks v Mahenově divadle v Brně Projektory musí být zcela nové, nepoužité.
Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku a servery pro JMK 2021-2025
Jedná se o zadávací řízení na zavedení DNS rozděleného na 2 kategorie: Dodávky výpočetní techniky a serverů a Pronájem tiskáren a fotokopírovacích zařízení.
Dynamický nákupní systém na dodávky ICT vybavení 2021 - 2023
Předmětem zaváděného DNS je pořízení běžného, obecně dostupného zboží, a to počítačů, monitorů, notebooků, tiskáren, tabletů, dataprojektorů a další výpočetní techniky. Účelem veřejných zakázek, zadávaných v DNS je uspokojení potřeby jednotlivých pověřujících zadavatelů spočívající v získání příslušné výpočetní techniky.
Dotykové vrstvy pro displeje - sestavy dotykových multimediálních stanic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 11 ks multimediálních pracovních stanic vč. dotykových monitorů, které budou sloužit ke zjednodušení a usnadnění prezentačních technologií na učebnách a v laboratořích Divadelní fakulty. Bližší specifikace předmětu plnění jsou uvedeny v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace zařízení a ...
Dům přírody Bílých Karpat  expozice
Předmětem veřejné zakázky je realizace výstavních expozic, dodávka a instalace audiovizuální techniky pro expozici včetně zvukového a obrazového obsahu (zvukový a obrazový obsah dle libreta a scénáře), zavedení automatizovaného průvodcovského systému včetně zvukového a obrazového obsahu, dodávka vybavení nábytkem a dodávka výpočetní techniky.
Poptávám toner a podložky pod myš
Poptávám toner CB 435A -1 ks a podložky pod myš - 2 ks.
Spotřební materiál do tiskáren
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu dle přílohy ZD, specifikace po dobu 4 let od podpisu smlouvy.
Poptávám opravu tiskárny značky Konica Minolta
Poptávám opravu tiskárny Konica Minolta PagePro135OE.
Kompatibilní tonery
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky kompatibilních tonerů a fotoválců dle potřeb zadavatele.
Dodávka atypického a sedacího nábytku
Dodávka atypického a sedacího nábytku - čtyři části veřejné zakázky - výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z dýhy, výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z lamina, dodávka, montáž a instalace otočných kancelářských křesel, dodávka, montáž a instalace sedacího nábytku.
Nábytek a vybavení interiéru - Rekonstrukce areálu ZŠ Hapalova - Marie Hübnerové
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku a dalšího interiérového vybavení do rekonstruovaného objektu školy na adrese Marie Hübnerové 1766/1 v Brně-Řečkovicích.
Technologické vybavení učeben scénografie - pracovní stanice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks stolních a 3 ks mobilních multimediálních výpočetních pracovních stanic využitelných pro prostorové 3D simulace pro ateliér Scénografie Divadelní fakulty JAMU včetně jejich implementace a integrace do stávajícího prostředí.