BANGLADÉŠ; Parní ventily
Hledáme obchodní spolupráci s distributory parních ventilů.
Poptávám ND k tlakovému hrnci
Poptávám náhradní díl na tlakový hrnec zn.Hestia - 6,5 l a 3,5 l - madlo na pokličku typ BYE-02-1
NĚMECKO; Mastková kamna
Hledáme česká mastková kamna/mastkové vytápění a ne šamotové. Prosím o předání souvisejících informací.
ČÍNA; Grafitové produkty
Firma Zaozhuang Wealson Enterprises Co.,LTD se specializuje na výrobu různých druhů pružných grafitových produktů v Číně. Naše hlavní grafitové výrobky: W101 pružné grafitové role W102 pružné grafitové pásky W103 pružné grafitové archy W104 vyztužené grafitové archy W201 pružné grafitové kroužky W202 spirálově vinutá těsnění W203 grafitová ...
TOGO; Lešenářské spojovací komponenty
Hledáme evropského dodavatele lešenářských spojovacích komponentů.
PÁKISTÁN; Zámky na zásuvky
Poptávám "zásuvkové zámky" kancelářských stolů vynikající kvality.
INDIE; Ventily pro kotle a turbíny
Poptávám šoupátkové ventily, kulové ventily a rychlozavírací nezpětné ventily k použití u plynových kotlů a parních turbín v těžkém provozu.
PÁKISTÁN; Výrobky z oceli
Naše firma Fabrication Complex Pvt (Ltd) v Rawalpindi v Pákistánu by ráda navázala obchodní spolupráci s firmami v ČR. Specializujeme se na zpracování oceli, ocelové konstrukce, informační nápisy a dalších ocelové konstrukce.
Poptávám stavební kování z mosazi
Sháním mosaznou okenní kličku ve tvaru "T", kde je svislá nožička kolmo ke dřevu okna. Nikoliv potaženou mosazí, ale mosaznou. Měla by mít úchyty na plocháče, které vyjíždějí nohoru a dolů uvniř rámu, nikoliv do strany. Děkuji.
LIBANON; Železářské zboží, kovoobráběcí stroje
Poptáváme kovové závity, frézky, kovoobráběcí stroje - řezání, ohýbání, vroubkování, vrtání, laserové svařování, řezání, plazmové řezání, měděná pouzdra, kuličková ložiska, hydraulická čerpadla, hadice, hevery, ventily.
Poptávám rotační frézu
Dobrý den,potávám u Vás možnost dodání rotační frézy coromant s kuželovým čelem,špičatý kužel délka 80mm (nevím zda tyto frézy nemají u Vás č.ozn.8351606-3) děkuji s pozdravem Rošková T.
PÁKISTÁN; Armatury, příruby
J S Traders je perspektivní společnost v Karáčí v Pákistánu. Poskytujeme služby zákazníkům v odvětví ropy a zemního plynu, nerostných surovin a energetiky. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s renomovaným výrobcem / distributorem průmyslových armatur, potrubních armatur, svařovaných hrdel / přírub atd.
Poptávám ND k žebříku
Na hlinikovém žebříku 3x14 příček mám poškozené obě základny.Tyto základny potřebuji koupit. Na žebříku jsou tyto ůdaje - P700014, VBG 74
Poptávám pojízdný žebřík
Poptávám 2-kolový výsuvný 3-dílný pojízdný žebřík na 1 ose, výsuvná délka min. 15 m (tzv. elektrikářský) s okem na kolík na oji pro převážení za traktorem, popř. s koulí pro převážení za osobním autem.
INDIE; Duté profily
Jsme výrobce čtvercových a obdélníkových dutých profilů všech možných velikostí a tloušťky. Vyrábíme všechny typy příslušenství lešení světové třídy jako: podpěry, zdviháky, základové desky, nastavitelné zdviháky / podesty, teleskopické rozpěry, svorky (pevné / zvětšovací), pochůzné desky, "CUPLOCK" systémy, lešeňové podélníky, přistávací sítě a ...
Poptávám nerezové pletivo
Poptávám nerezové pletivo, oko 10x10mm, tloušťka drátu 1mm.
ČÍNA; Dráty, upevňovací materiál
Anping Jinjue Hardware Wire Mesh Co Ltd může vyrábět pozinkovaný drát, svařované drátěné pletivo, šrouby, upevňovací stavební materiál, drát a bezpečnostní drátěné oplocení, cena je velmi konkurenční a kvalita také velmi dobrá. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Poštovní schránky
Mám velký zájem dovážet do Německa poštovní schránky. Prosím o zaslání ceníku pro prodejce, minimální nabídky, podrobností o materiálu a balení. Také mne prosím informujte o záruce výrobků.
SENEGAL; Stavební materiály
Máme zájem nakupovat stavební materiály jako stavební sklo, hřebíky, dveřní zámky.
SENEGAL; Konstrukční materiály
Poptávám konstrukční materiály.
ČÍNA; Drátěné pletivo
Poptávám dovozce drátěného pletiva.
ČÍNA; Dveře a zámky
Poptávám výrobce, prodejce, dodavatele dveří a zámků.
Poptávám litinový rošt
Sháním litinový rošt 200 x 300 mm
EGYPT; Ventily vodovodní a hydraulické
Hledáme distributory vodovodních ventilů a hydraulických ventilů.
NĚMECKO; Svařovací drát
Poptávám svařovací drát SG2 , SG3