GHANA; Použité kolejnice
Dodáváme použité kolejnice (R50/R65). V případě zájmu nás kontaktujte.
INDIE; Mosazné kování, zátky, šrouby
Hledáme obchodníky s mosazným těsněním kabelového prostupu, kovovým těsněním kabelového prostupu, zátkami, mosaznými zátkami, mosaznými lisovanými vložkami, mosazným kováním, mosazným potrubním kováním, mosaznými ozdobnými díly, mosaznými adaptéry, mosaznými přechodovými kusy, mosaznými přítlačnými šrouby, mosaznými nástavci atd.
INDIE; Třmínky, rozety, úvazné kroužky
Jsme výrobci a exportéři železářského zboží pro sedláře, padákové postroje, koňské postroje. Okruh našich výrobků zahrnuje třmínky, rozety, úvazné kroužky a další. Více informací na www.meerinternational.com Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Lešení, zahradní vybavení
Indická firma 3D Internationals je výrobce a exportér stavebního lešení a zahradního technického vybavení (www.international3dl.com). Naše výrobky mají dobré jméno na trhu v Evropě, Americe a Středním Východu. Jsme odborníci na plechové výrobky, hevery, ochranné zboží, kotevní stožáry, H rámy, podpěry a bednění. Hledáme obchodní spolupráci.
TURECKO; Kování oken a dveří
Firma Norm Metal AS z Istanbulu vyrábí hlavně PVC kování pro okna a dveře. Vyvážíme do více než 20 zemí celého světa. Můžeme dodávat nastavitelné 3-D panty, sklápěcí a otáčecí mechanismy, espaňolety, zámky a zajišťovací prvky dveří, hliníkové kliky oken a dveří, šrouby, ocelové zesílené profily, PVC sendvičové panely a PVC ozdobné dveře, ...
Poptávám žebřík
Sháním žebřík,a nebo Vámi doporučené řešení, tak abych mohol pohodlně natírat okapy a štít ve výšce 6m. na svém rod. domku.Jedná se mi hlavně o bezpečný provoz a jednoduchou montáž, popřípadě výceúčelnost. Prosím cenové nabídky.
INDIE; Mosazné armatury
Společnost Patel Group of Industries je jedním z největších výrobců a vývozců mosazných armatur z Indie. Je držitelem certifikátu ISO 9001:2008. Vyrábíme mosazné potrubní armatury, kalíškové spoje, obrácené kalíškové spoje, tlakové spojky, příslušenství hadic, elektropříslušenství, kované, CNC soustružené části, ventily a příslušenství. Jsme ...
VIETNAM; Hranolkový řetěz
Hledám výrobce nebo obchodníka s hranolkovým železem.
Poptáváme dodávky brusného plátna
Poptávám BRUSNÉ PLÁTNO ZR 100, S920 - objednací množství 1 role 50 m, roční množství 200 m
Poptáváme nerezový drát
Poptáváme nerezový drát ( potravinářská ocel), polotvrdý - 1050 až 1150MTA, leský a odmaštěný. Průměr by měl být 0,90 mm. Čechy.
ČÍNA; Závěsy, kluznice
Jsme čínský výrobce hydraulických (nárazníkových) závěsů, skříňových / zásuvkových kluznic. Snažíme se rozšířit exportní trh a máme zájem o spolupráci s železářskými velkoobchody nebo výrobci skříní / zásuvek.
INDIE; Klepátka, zvonky
Hledáme distributory výrobků zobrazených na fotografii - dveřní klepátka, kovové zvonky a různé drobné železné zboží.
EGYPT; Vzduchové hadice
Poptáváme dodavatele vzduchových hadic následující specifikace: 20 BAR, 8X17 MM (vnitřní a vnější) Dále: L.P.G. regulátor pro kuchyňské použití : ( P=0.3 - 7.5 BAR) Pd=20-60 mbar Mg=1 kg
Poptávám nadnormativní zásoby
Poptávám firmy odprodávající nadnormativní zásoby kovoobráběcích nástrojů, břitových destiček, vrtáků, radeca nožů, frézek, ložišek, elektromotorů, atd. - nové i použité.
ČÍNA; Upevňovací prvky
Jsme čínská obchodní firma, většina výrobků jsou upevňovací prvky jako šrouby s maticí, matice, podložky, šrouby, hřebíky atd. Navštivte prosím naše webové stránky: www.ever-shine.net Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TURECKO, VO bojlery, čerpadla
Jsme turecká firma sídlící v Ankaře, zabýváme se velkoobchodem s hořáky, bojlery, oběhovými čerpadly. Firma poskytuje služby na klíč, renovuje stavební projekty, včetně převodu a instalace topných systémů jako převod zemního plynu, motorové nafty.
ČÍNA, Ventily, tvarovky
Jsme firma specializující se na mosazné kulové ventily a mosazné tvarovky, které mají široké využití v oborech instalatérství a řízení průtoku. Pro více informací Vás zveme k návštěvě našich webových stránek www.yhvalve.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PAKISTAN, Lékařské, kosmet. a veterinární nástroje
Jsme výrobce a vývozce chirurgických, stomatologických, manikůrních, veterinárních nástrojů a dutého zboží. Jsme firma s dobrou pověstí a zkušenostmi. Navíc máme certifikáty ISO 9001 a CE. Našimi hlavními produkty jsou všechny druhy nůžek, kleště, řezačky, pilníky, zdviháky, sondy, injekční stříkačky, dláta, držadla skalpelů, štípací kleště, háky ...
AMAN, Protihlukové bariéry
Hledám dodavatele průhledných protihlukových bariér - 1000 m2.
ČÍNA; Rotační formy
Jsme čínská firma Guangzhou Baolin Plastic Manufacturer CO., Ltd zabývající se výrobou rotačních výrobků a rotačních forem pokročilou rotační technikou. Nabízíme cisterny na vodu, překlápěcí kontejnery, ponton, silniční svodidla, květináče atd. Jedná se o formované kusy, nesvařované, antikolizní, UV rezistentní, odolné většině ...
ITÁLIE; Instalatérské vybavení
www.assotherm.com Jsme italský výrobce, všechny naše výrobky mají záruku "Made in Italy" v souladu s příslušnými certifikáty a dokumenty. Naše technické a inženýrské oddělení vyvíjí nové produkty, důkladně zkoumané pro termo-instalaterské instalace, a vyráběné podle požadavků zákazníka, tj.: speciální rozměry atd. Vyrábíme: termostatické a ...
INDIE; Ocelové, kovářské výrobky
Hledáme obchodního partnera, který by obchodoval s našimi výrobky. Zabýváme se veškerými slévačskými a kovářskými pracemi. Vyrábíme ozubená kolečka, převodovky, řemenice, výrobky na přenos energie, ocelové zařízení jeřábů a mnoho dalších.
Poptávám použité trubkové lešení
Poptávám použité trubkové lešení 200 m2.
INDIE; Strojírenské zboží, potraviny, automobily
Poptáváme informace o obchodnících a výrobcích z oborů: strojírenské zboží, cukr, olej, ocel, energie, automobily, chemikálie a farmaceutické výrobky.
ČÍNA; Zahradní nářadí
Jsme výrobci zahradního nářadí již více než deset let! Vyrábíme různé druhy prořezávačů, křovinořezů, vyvětvovačů, ručního nářadí, skleníků, závěsných košů, hadicových systémů, zahradních pil atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.